Origónál komplex nyelvvizsga esetén, ha írásbeli bukta, akkor már mind1 a szóbeli így is úgy is bukta az egész, vagy külön nézik, és a szóbelit még kiállíthatják a bizit?
A további válaszolóknak is kösze. Dee poén, már megvan a szóbelim eredménye is és hál égnek az sikerült. Szééép lett volna, ha sikerült, azt emiatt mégis újra kellene fizetnem és csinálnom. :S
Poén még, h miután már láttam az eredményt, és olvastam, h megfelelt középfokon szóbeli típusban, sem hittem el, mert ettől még ugyanúgy azt mondták ismerősök, h, de nem fogom megkapni. Én hülye meg olyan szinten naiv vok, h addig el sem hiszem, míg a kezemben nem lesz. XD Amúgy amit az utolsó írt, tényleg gáááz :S
Magát a bizonyítványt most akkor még mindig nem értem, és inkább itt tájékozódok ugye... Most akkor kapok egy bizit arról, h szóbeli sikerült, de írásbeli nem, és miután külön még egyszer megcsinálom az írásbelit, akkor meg csak arról kapok még egyet, vagy baromira nem vágom :S És utána még az egészet egyesítenem kell?? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!