A családotokban hány nő járt már plasztikai sebésznél? És ezt a férjek parok pasik hogy viselték? Vagy ha még nem férjezett stb akkor a szülők? Esetleg van akinek a szülők fizették önként és dalolva? A bárátnőmnek anyjáék fizették
A családban senki, legalábbis nem tudok róla, nem látszott senkin változás.
Barátnődnek egészségére.
Senki sincs ilyen az ismeretségi körömben. Nem pénzes emberekből tevődik ki a baráti köröm.
De olyanokról tudok, akik tervezték a mellplasztikát. Régi volt kollegák, ketten is.
Unokatestvérem: az orrát
Egyik nővérem:Mellét
Másik nővérem:Szemét,orrát,mellét,száját.
A nővéreim saját pénzből, unokatesóm nem tudom.
A nővéremnek volt orr és fül plasztikája.
Kiskorától csúfolták miatta,már egész kicsinek komoly önértékelési zavarai voltak emiatt. Szüleim elvitték pszichológushoz de nem sokat segített rajta. 13 évesen kijelentette,hogy ő soha többé nem kér ajándékot,csak azt,hogy megműttethesse az arcát. A család felemásan fogadta,mivel azt az elvet valljuk,hogy mindenki a maga módján szép és a nővérem valóban szép volt úgy is,ahogy volt.Viszont tudtuk hogy lelkileg mennyire megviselte,így a 18. születésnapjára azt kapta a családtól,összedobtuk a rávalót.
Sógornőm az orrát csináltatta meg. Mondjuk én nem értem, tekintve hogy előtte se láttam azt az állítólagos huplit, és utána se a különbséget. De ha neki így jó, hát egészségére. Az ő teste, azt csinál vele, amit akar. Jól keres, így megengedhette magának.
Én egyelőre tervezem, hogy a mellem megnagyobbíttatom majd, mert annyira kicsik, hogy az egyrészt nem esztétikus, másrészt minden blúz lebeg a hátamon, szabott ruhákat, kosztümöket pedig egyáltalán nem tudok hordani. Szóval csak annyira szeretném, hogy végre konfekcióméret lehessek. De csak akkor vállalkozom a műtétre, ha már nem akarok szülni többet. A szüleim véleménye erről az, hogy hülyeség ellen nincs orvosság, a párom azt mondja, nem rajong a műnőkért, viszont megérti, mert látja, mennyi problémát okoz ez nekem.
Családi körömben és a szűkebb ismeretségi körömben egy ilyenről sem tudok.
Egy távolabbi ismerős lány műttette meg a lábujjait, mert nagyon csúnyának tartotta, és nyáron emiatt nem mert nyitottabb cipőt felvenni. Illetve a volt sulimban egy lány felettünk szilikonmelleket kapott a ballagására... :D
A mellemet (illetve a helyüket :)).
Anyám megértette, mert 15 éves korom óta zavart a hiányuk. A férjem azt mondta, hogy amíg nem esek túlzásokba, ő mellettem áll, ha így érzem jól magam.
Apám ellenkezett, de utólag kiderült, hogy az altatástól féltett. Amikor látta, hogy emberszabású maradtam és nem haltam bele a műtétbe, ő is elfogadta.
De ő aranyos is volt. Mikor felébresztettek a műtét után, felhívtam a férjemet, hogy kicsit még álmos vagyok, de minden oké, egyben vagyok. Ő rögtön hívta a szüleimet, hogy minden rendben. Apámmal beszélt, aki ettől megnyugodva mondta, hogy "Akkor most már áldásom a műtétre, belevághattok" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!