Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

Annyira nehezen mutatom ki az érzéseimet=\\\még azt sem tudom ki mondani hogy szeretlek...szeretném a szüleimnek kimutatni hogy menyire szeretem őket de nem tudom hogyan kell....olyan nehéz=\\\vagy nem is tudom...olyan "bonyolult" vagyok....túl érzékeny...

Gondoltam arra is hogy írok egy levelet amit úgy olvashatnának el hogy nem vagyok ott...

2012. szept. 20. 21:00
 1/10 A kérdező kommentje:

vagy rajzolhatnék is nekik valamit ami kifejezné...

22\L

2012. szept. 20. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
és az elmúlt 22 év alatt erre most jöttél rá...
2012. szept. 20. 21:05
 3/10 A kérdező kommentje:
nem,régóta rágódom ezen több éve...mondjuk nem tudhatod mi megy itthon...de nem kell megértened engem...
2012. szept. 20. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Írj, vagy rajzolj... te tudod miben tudod leginkább kinyílvánítani az érzelmeidet :) A művészek is ilyenek.
2012. szept. 20. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen típus vagyok. Ezt úgy szoktam néha megoldani,hogy mikor párom nagyon sokáig dolgozik és nem beszél 1-2 napig,mert elkerüljük egymást,veszek neki egy olyan ételt,italt amit imád,és írok mellé egy kis cetlit,megrajzolok mellé akármit. Ennek mindig örül,vissza üzen,és jó kedve lesz. Ez egy példa.
2012. szept. 20. 21:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!tényleg sok segítség volt nekem ez a két válasz!!!
2012. szept. 20. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Az is jó, ha néha megöleled őket csak úgy. Nem kell hozzá mondani semmit. Érzeni fogják amit kell.
2012. szept. 20. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha leírnád itt nekünk, hogy mi megy otthon, hogy miért nem tudod simán mondani, hogy szeretlek, hátha megértsük. Lehet, tudunk adni tippet is, hogy legközelebb ez ne legyen gond.

2012. szept. 20. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha ismerik Lázár Ervint, elég annyit mondanod: "Dömdödöm."
2012. szept. 20. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

a dömdödöm az jó :D

és ha tettekkel bizonyítanád, törődéssel, segítség, apró ajándékok, figyelmességek? az nem olyan nehéz, mint szavakkal kifejezni valamit, nem? különben sem a szavak az igazán fontosak, hanem a tettek.

2012. szept. 21. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!