Család alapítást hogy kezdjem el vagy ti hogy kezdtétek el?
A fő, hogy biztonságban érezzétek magatokat egymás mellett (érzelmileg is és anyagilag is).
Ha szereted és ő is szeret, együtt vagytok már egy ideje, stb. érezni fogod, hogy leélnéd-e vele az életed vagy sem. Akkor érdemes család alapításba vágnod, ha a válaszod erre igen.
úgy kezdtük el, hogy megismerkedtünk elején egyikünk se akart semmi komolyat a másiktól csak voltunk néha összetettük amink van, majd idővel egymásba szerettünk hamar összeköltöztünk és összeköltözésünk után 3 hónappal eldöntöttük, hogy babát szeretnék, sikerült is azonnal
de mind kettőnknek munkája volt, autónk és a páromnak háza, saját ház nélkül nem vállaltam volna babát, mert én egyik nagyszülő nyakára se akartam rátelepedni
Persze mindenki csak a sajátját tudja elmondani, ez természetes- én is. :)
Nálunk úgy volt, hogy szerettük egymást és teljesen természetes volt, hogy egymás mellett állunk jóban, rosszban-így pl. albérletben kezdtük, 2 gyerekünk is ott született. Megmondom őszintén, nem hiszek abban, hogy minden szuper rendezett legyen, és csak akkor lehet családalapítás.
Ehhez igazából csak két ember kell, akik kiállnak egymás mellett és akkor menni fog minden.
Bevallom, nem olvastam el az összes hozzászólást, így nem tudom, hogy írta-e már valaki, amit én fogok... :)
Vannak, akik tervezgetnek éveken át és mégsem úgy jön össze, ahogy szeretnék, vannak akik meg belevágnak az ismeretlenbe és minden jól alakul.
Első és legfontosabb lépés, legyen egy párod, akit szeretsz, ő viszont szeret és együtt képzelitek el a jövőt is. Legyetek felnőttkorúak, de még amellett is érett gondolkodásúak. Ha úgy érzitek, készen álltok arra, hogy bővüljön a család, akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!