Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáékkal beszélni szeretnék...

Anyáékkal beszélni szeretnék a szexről. Hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, és vallási meg egyéb okokból én csak házasság után szeretnénk lefeküdni egymással, és meg szeretném kérdezni a szüleimet, (akik elég nagy példaképek számomra), hogy ők kibírták-e, vagy ki akarták-e bírni, vagy hogy volt ez az egész, de nem merem. Szinte tuti, hogy nem küldenének el, de iszonyat zavarba lennék, és szerintem ők is... Egyszer már megpróbálták beszélni ilyenekről, de inkább csak viccesek lettek, meg akkor még nem is volt aktuális a dolog, de most komolyan szeretném tudni. Már napok óta ezen gyötröm magam, de nem merem. Szerintetek megkérdezzem? És ha igen, akkor hogyan? 18L
2012. febr. 20. 16:32
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
javítok, nem csak én, közös elhatározás:D
2012. febr. 20. 16:33
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Szerintem nyugodtan beszélj velük erről! Még jól is fog nekik esni, hogy megbízol bennük és hajlandó vagy velük erről beszélni, manapság semmibe nem szokás a szülőket beavatni...

Üljetek le nyugodtan és kezd az elejétől, vagy ahonnan akarod, jönni fog az magától. :) Sok sikert! :D

2012. febr. 20. 16:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a helyzet rémálma minden gyereknek és felnőttnek. :)

Ha tényleg mint példakép fontos szüleid akkor üljetek le mihamarabb és mond el amit itt írtál, de ha nem fontos annyira szüleid személye itt a neten is körbekérdezhetsz úgy hogy kifejezetten felnőttek véleményét kérded, akik legalább megpróbálták az önmegtartóztatást. Nekem volt pár ismerősöm aki elhatározta, de egyik se tudta megtartani.

Ez a baj a szüleiddel is. Ha ők nem tudták megtartani magukat, de példaképnek ezt fontosnak tartják, akkor lehet nem merik elmondani neked bármekkora a bizalom.

Sok sikert!

Egy apuka.

2012. febr. 20. 16:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ők próbáltak meg erről beszélni és ők jöttek zavarba, tutira értékelnék, hogy most te kezdeményezed. Biztos jó fejek a szüleid, és jót akarnak neked. Szerintem vezesd fel azzal, hogy tudod, hogy már próbáltak erről beszélni és most már úgy érzed elég nagy vagy és fogékony a kérdéshez. A szüleid előtt ne legyél zavarban, ő előttük végképp ne. Számukra te vagy a legfontosabb és te is mindennél jobban megbízhatsz bennük. Hidd el, ők már fel vannak erre a kérdésre készülve. Sok sikert.
2012. febr. 20. 16:48
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Anya a szexről szeretnék kérdezni. Ti kibírtátok hogy ne szexeljetek?

Vagy, Anya, beszélsz nekem a szexről? .... és ti kibírtátok...

2012. febr. 20. 16:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem anyukáddal ülj le először
2012. febr. 20. 16:50
 7/17 A kérdező kommentje:

De pont ettől tartok, ettől az üljünk le, és beszéljük meg. Nem lehet valahogy "lazábban"?:D

Nem baj, ha nekik nem sikerült, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megpróbálták, de szeretném tudni, hogy ők hogy voltak ezzel. Ettől függetlenül én biztos vagyok az elhatározásomban (meg lehet, hogy naiv is, de az álmok már csak ilyenek:))

2012. febr. 20. 17:03
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Hagy gratuláljak a szüleidenek.

Mivel a szex a párkapcsolat fontos része, nem biztos, hogy jó ötlet ilyen értelemben vakon házasodni.

2012. febr. 20. 17:13
 9/17 anonim ***** válasza:

En a helyedben idehivnám és megmutatnám neki a kérdést,amit ide leirtál.

Megkérdezném, hogy mi lenne erre a véleménye és utána megmondanám, hogy az én kérdésem.

2012. febr. 20. 17:14
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

Én nem vagyok sokkal idősebb Nálad. Mi is hasonlóan kezdtük, hasonló elvekkel. Már egy éve együtt voltunk és gyakorlatilag nem volt testiség köztünk. Aztán már egy idő után elérkezettnek láttuk az időt...

Ennek már 4 éve és még mindig nem házasodtunk össze, hiszen még csak most vagyunk 22 évesek én idén végzek az egyetemmel.

Számomra is fontos a szeretkezés és az is fontos volt, hogy olyan emberrel legyek együtt aki a férjem lesz, ami nagyon úgy fest, hogy úgy is alakul majd:)

Bocsánat, hogy nem tudok tanácsot adni igazából, végy egy mély levegőt és kérdezz rá. Szerintem a szüleid jobban meglepődnek mint Te :)

Sok sikert

2012. febr. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!