Anyáékkal beszélni szeretnék a szexről. Hogy kezdjem?
Szia!
Szerintem nyugodtan beszélj velük erről! Még jól is fog nekik esni, hogy megbízol bennük és hajlandó vagy velük erről beszélni, manapság semmibe nem szokás a szülőket beavatni...
Üljetek le nyugodtan és kezd az elejétől, vagy ahonnan akarod, jönni fog az magától. :) Sok sikert! :D
Ez a helyzet rémálma minden gyereknek és felnőttnek. :)
Ha tényleg mint példakép fontos szüleid akkor üljetek le mihamarabb és mond el amit itt írtál, de ha nem fontos annyira szüleid személye itt a neten is körbekérdezhetsz úgy hogy kifejezetten felnőttek véleményét kérded, akik legalább megpróbálták az önmegtartóztatást. Nekem volt pár ismerősöm aki elhatározta, de egyik se tudta megtartani.
Ez a baj a szüleiddel is. Ha ők nem tudták megtartani magukat, de példaképnek ezt fontosnak tartják, akkor lehet nem merik elmondani neked bármekkora a bizalom.
Sok sikert!
Egy apuka.
Anya a szexről szeretnék kérdezni. Ti kibírtátok hogy ne szexeljetek?
Vagy, Anya, beszélsz nekem a szexről? .... és ti kibírtátok...
De pont ettől tartok, ettől az üljünk le, és beszéljük meg. Nem lehet valahogy "lazábban"?:D
Nem baj, ha nekik nem sikerült, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megpróbálták, de szeretném tudni, hogy ők hogy voltak ezzel. Ettől függetlenül én biztos vagyok az elhatározásomban (meg lehet, hogy naiv is, de az álmok már csak ilyenek:))
Hagy gratuláljak a szüleidenek.
Mivel a szex a párkapcsolat fontos része, nem biztos, hogy jó ötlet ilyen értelemben vakon házasodni.
En a helyedben idehivnám és megmutatnám neki a kérdést,amit ide leirtál.
Megkérdezném, hogy mi lenne erre a véleménye és utána megmondanám, hogy az én kérdésem.
Én nem vagyok sokkal idősebb Nálad. Mi is hasonlóan kezdtük, hasonló elvekkel. Már egy éve együtt voltunk és gyakorlatilag nem volt testiség köztünk. Aztán már egy idő után elérkezettnek láttuk az időt...
Ennek már 4 éve és még mindig nem házasodtunk össze, hiszen még csak most vagyunk 22 évesek én idén végzek az egyetemmel.
Számomra is fontos a szeretkezés és az is fontos volt, hogy olyan emberrel legyek együtt aki a férjem lesz, ami nagyon úgy fest, hogy úgy is alakul majd:)
Bocsánat, hogy nem tudok tanácsot adni igazából, végy egy mély levegőt és kérdezz rá. Szerintem a szüleid jobban meglepődnek mint Te :)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!