Hol és hogyan tudok beszélni egy gyámügyessel úgy h ne tegye meg hivatalból a feljelentést amint elmondom neki a gondomat?
Ha oka lenne megtenni a feljelentést, akkor nincsolyan, hogy mégsem, mert ebben az esetben ö is büntetendö lesz, és az állását is elveszti.
Ettöl függetlenül sem értem, hogy ha komoly baj van valakivel, akkor miért akarsz valakivel úgy beszélni, hogy mégse történjen semmi?
Mert ha gyereket/fiatalt bántalmaznak, akkor az nem megoldás, hogy beszéltek róla, attól semmi sem változik.
csak mielött bármi történne szeretnék beszélni vkivbel h mi fog majd azután történni,és mire lehet majd számítani,stb...
Fontos lenne h tudjam. csak nem merek besétálni a helyi családsegítőbe mert félek h már egyből meg is indítják az eljárást.
Nincs vmi zöld szám amit fel lehet hívni?
Megpróbálhatod felhivni öket telefonon (nyilvános számról, nem otthonról vagy mobilról, mert azt egyböl vissza lehet azonositani), de nem biztos, hogy tényleg sokat mondanak.
A másik megoldás, hogy itt leirod kicsit részletesebben a problémát, és megkéred, hogy szakemberek válaszoljanak. Igy lesz a válaszok között értelmes is, de egy csomó hülye is fog irogatni, ezekkel nem érdemes foglalkozni.
Azt nem tudom, hogy van-e segélykérö vonal, lehet hogy lesz, aki tud neked erre válaszolni.
szia!
szociális munkás vagyok, írd le ha gondolod, és megpróbálok támpontot adni, merre haladna a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!