Feljelentést szeretnék tenni a bántalmazó apám ellen. Mégis hogy?
Nem írtad, hogy kiskorú vagy-e, vagy sem. Ha igen, akkor a védőnő mindenképp tud segíteni, akihez a lakóhelyed szerint tartozol. Ebben az esetben, ha édesanyád veletek él, akkor semmi gond, de ha nincs hozzátartozód, aki gyámság alá vesz majd, akkor állami gondozásba is kerülhetsz.
Ha nagykorú vagy akkor menj a rendőrségre, bár sokmindent ők nem fognak csinálni, amíg "nem folyik vér". Sajnos.
Remélem megoldódik a helyzeted!
Faxa.Adócsalásért meg hasonló sz.rságokért többet lehet kapni.Látszik,hogy a pénz a minden ebben a sz.ros r.hatt g.ci világban.Bocs,de ez mostkijött.
Kérdező,szerintem is fordulj a védőnőhöz.Vagy én pl a háziorvosommal nagyon jóban voltam,benne én lehet,hogy megbíztam volna,hogyha ilyen súlyos a helyzet.Vagy valami közeli rokon,nagymama,talán ők is tudnak segíteni.A rendőrséghez én nem fűznék túl sok reményt,bár ki tudja,meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!