Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek h az apam elengedjen?

Mit tegyek h az apam elengedjen?

Figyelt kérdés
az apam nem neged el a hetvegen bulzini .....+a fiummal akarok talizni akit utal es neki errol nem mondom semmit es mindent kitalal pl hogy :hideg van es nem mehetek,de itt a kozpontba akar hova..bakker egyforma az idojaras itt is meg ott is....es nem enged mar baratnom probalta..kia akdok 16 vagyok es meg mindig nem jarhatok el bulzini..:S es mit tegyek h elengessen ...holnap van e z ajo buli..es...a baratnom otthon hazudik h en megyek h a szuli ot elengedjek..:( de ez nekem igy nagyon faj....kileszek kulonitve...:S es afium is elvesztem...h juthatok el kerlek segitcsetek!! koszi elore is..
2012. febr. 9. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mégis miben segítsünk? Ez az apád döntése és ezt neked tiszteletbe kéne tartani.

Őszinte leszek! Nekem fiam van. Annyi idős mint te! Fiúként sem engedem el bulizni.

A másik meglátásom : ha tudnám hogy fiam olyanokkal barátkozna akik össze-vissza hazudoznak a szüleiknek, akkor tőlük is eltiltanám. Szép egy dísz példány barátnőd van.

És hogy ez miatt ki leszel különítve , meg a fiúdat is elveszted... Ideje lenne elgondolkodnod azon, hogy kik az igazi barátok! Nem másoknak kell megfelelni.

2012. febr. 9. 20:25
 2/11 A kérdező kommentje:
joo ,oke tudom ,de h konyorogjem ki h elengedjen....nagyon szemet az en apam...undok is..:S es kiidehel engem is itthon azt hiszi magarol h nagy valaki...:Selegem van belole mindnet megtilt..
2012. febr. 9. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:

"es kiidehel engem is itthon azt hiszi magarol h nagy valaki"

Ő tart el, b@szod!

2012. febr. 9. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha emiatt elveszted a fiúd, és elgondolkodnék a kapcsolat őszinte mivoltán...
2012. febr. 9. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a kérdés... de borzalmas a helyesírásod:S
2012. febr. 9. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, 16 évesen így írsz? Szerintem sehogy ne könyörögj, amíg a többiek buliznak, addig te olvasgasd a nyelvtan könyveket. Egyébként nem értem, hogy miért kell hazudni a szülőknek? Olyan rossz olvasni, hogy a szülők, mindent képesek lennének megtenni a gyerekükért, ők meg szemrebbenés nélkül a képükbe hazudnak!(Bocsi, ha kemény vagyok, de én nem tudnék, így beszélni a szüleimről). Ha ez miatt elveszíted, a barátod, akkor nem is volt beléd szerelmes, ezen gondolkozz el, ha a "barátnőid" elpártolnak, akkor keress egy őszinte barátnőt, aki, hogyha téged nem engednek el, de őt igen, akkor is képes kihagyni a bulit, csak, hogy mondjuk nálatok csajos estét tartsatok. (Barátnőimmel mindig ezt csináltuk, ha egyikünket nem engedték el).
2012. febr. 9. 23:49
 7/11 A kérdező kommentje:
hahah:D kezdjuk ott,hogy nem Magyarorszagban elek ...hanem ez Szerbia Kerem szepen...nincsennek ekezetes betuk+ a tasztatura csak latin szerb betukkel van tele...szoval kereme ne kritizaljatok az irast ...:P koszonom am..ja es mar megdumaltam vele...es nem ugy eretettem h elveszitema fium..ha nem mar reg talalkoztunk..es NEM akarom ez miatt elvesziteni.Es h a baratnom...hmm igen ertem..ez nem szep tolle tudom de mar megbeszeltuk igy ma eggyikunk sem megy bulizni hozzam eljon a fium es ennyi..problema megoldva azert koszonom mindenkinek az ilyen..nem is tudom h mondjam...-.-''
2012. febr. 10. 10:40
 8/11 A kérdező kommentje:
hmm es meg valami.. nem magyariskolaba jarok,hogy a magyar nyelvtan konyvet olvassak... ki nem tudta volna Szerbia fovarosa Beograd tele van szerbekkel es ebbol 20 % magyar...keves...megis szerb iskolaba jarok... esetleg ha szerbol irtam volna akkor nem hinnem h valaki eltudta volna olvasni :P
2012. febr. 10. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Mindjárt könnyekig meghatódunk, hogy megtetted értünk, hogy magyarul írtad ki az érdektelen kamasz gondjaidat. Amúgy elárulom neked nyuszibogár, hogy ha szerbül írtad volna ki, akkor már ki lettél volna innen moderálva.

Amúgy minden magára adó ember, aki két nyelvet beszél, az törekszik arra, hogy az éppen beszélt nyelvet a lehető legjobban sajátítsa el, nyelvtani szempontból is. Szóval ne nagyon vergeld a segged a földhöz, mert ez is bekerült a szegénységi bizonyítványodba!

2012. febr. 10. 10:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Tollem aztan hatodhattok ammeddig csak akartok...:D nem ismertek...es addig meg nem ismertek addig kerlek ne itelkezzetek..mert ugyan ugy tudnak en is....ejj tudjatok mit en nem kotozkodom..szanalmas h belem kottok komolyan mondom...jebemti sunce.-.-'' mas dolgotok szerintem nincs is.
2012. febr. 10. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!