Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek h az apam elengedjen?

Mit tegyek h az apam elengedjen?

Figyelt kérdés
az apam nem neged el a hetvegen bulzini .....+a fiummal akarok talizni akit utal es neki errol nem mondom semmit es mindent kitalal pl hogy :hideg van es nem mehetek,de itt a kozpontba akar hova..bakker egyforma az idojaras itt is meg ott is....es nem enged mar baratnom probalta..kia akdok 16 vagyok es meg mindig nem jarhatok el bulzini..:S es mit tegyek h elengessen ...holnap van e z ajo buli..es...a baratnom otthon hazudik h en megyek h a szuli ot elengedjek..:( de ez nekem igy nagyon faj....kileszek kulonitve...:S es afium is elvesztem...h juthatok el kerlek segitcsetek!! koszi elore is..
2012. febr. 9. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben, vedd úgy, hogy nem szóltam a helyesírás miatt:) De azért te se felejts el valamit. Ez egy magyar oldal, így eléggé feltűnő, ha valakinek az írása teli van hibákkal. Szerbül meg ne írjál, mert az hamar törölve lesz.
2012. febr. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!