15 éves vagyok és az anyám eltűnt és csak levelet hagyott hogy már nem bírja az apám mellett. Nem tudom hol van és hogy jól van-e. Nem tudom mit tegyek hogy el-e mondjam valakinek vagy valami. Van valakinek valami tanácsa hogy mit tegyek?
Ha nem éred el, nincs se rokonoknál se barátainál,keresd fel a rendőrséget vagy valami hasonló hivatalt. Ilyen időben, ha nem tudja hol meghúzni magát, könnyen eshet baja.
De nyugodj meg, biztosan valamelyik rokonánál van.
Egész biztosan jól van az anyukád, ne aggódj. És az is biztos, hogy nemsokára keresni fog téged.
Lány vagy?
Mikor ment el anyukád otthonról?
Próbáld meg elérni rokonoknál, barátoknál, kérdezd meg, ha ismered a kollégáit, hogy náluk van-e! Hívogasd, hátha hamar meggondolja magát.
Ha még mindig nem került elő, beszéld meg ofőddel, holnap úgyis hétfő - minél hamarabb, mert biztos tud mondani valamit, megnyugtatásul meg valami tippet, hogyan tovább.
(Anno velem is megesett, csak akkor kb. 6 éves voltam, hogy anyám annyira megharagudott meg meg akart lepni, hogy pár órára lelépett - ami akkor örökkévalóságnak tűnt. Aztán visszajött.)
Fiú vagyok és már Apám kereste mindenhol.Már szóltunk a rendőrségnek is és minden rokonnál érdeklődtünk de senki sem tud semmit.Csak épp ma tudtam meg hogy Miskolcon van mert apám lenyomozta a facebook-os ip címét.Egy kicsit megnyugodtam mert nem lehet nagy baja ha internethozzáférése van de ez sajnos azt is jelenti hogy munkát is talált és akkor nem fog felkeressni. :(
És az a legszarabb hogy néha csak úgy ok nélkül sírva fakadok mert nagyon szeretem őt és nem tudom mivel magyarázni mert ezt nem akarom elmondani senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!