Rohadtul nincsen igazuk a szüleimnek, aztán meg én vagyok a sz*ralak. Vélemények? 15/l
nekem az a véleményem hogy a szüleid primitívek és b*ssza a csőrüket, hogy te tehetségesebb, okosabb, jobb vagy náluk és félnek hogy kevesebb ráfordítással is többre viszed
találkoztam már ezzel a típussal, ne foglalkozz vele, max annyit tegyél meg hogy magadtól megkérdezed mit lehet segíteni, ahelyett hogy megkérdezed hogy mi a kaja, és akkor nem tudnak beléd kötni hogy te semmit sem csinálsz
Hát azért egy kicsit sarkosan fogalmaztál, hogy azért vagy büntetésben, mert egy óra alatt megtanultad a leckét. :) Szerintem nyugodtan elmehetnél politikusnak, csúsztatni nagyon tudsz! :P
Azért vagy büntetésben, mert:
1. Szemtelen voltál
2. Elvárod, hogy mindent készen elédtegyenek és nem jut eszedbe, hogy egy kicsit besegíthetnél itt-ott (igen, magadtól, kérés nélkül!)
Félig meddig a szüleidnek is igazuk van, de nincs jó problémamegoldó, és kommunikációs kézségük, kiderült abból, hogy ordítanak veled.Talán messze voltál tőlük? :)
De annyiban egyetértek az előzőekkel, hogy próbálj a szüleid kedvére tenni.
Ja, és a legfontosabb:
Mielőtt mondasz valamit gondolkozz, ezzel elérheted a célod.
Ahhoz képest, hogy el vagy tiltva, itt vagy. :-)
Amúgy tényleg nem kellene kérvényt benyújtani ahhoz, hogy csináljatok valamit. Lehet, hogy most azért reagálták túl, mert most ez volt már az utolsó csepp. Gyűlt egy ideig, aztán most lett tele az a bizonyos. Nekem is néha eldurran az agyam, pl. szólok valamiért napokon át 50x szépen, aztán egyszer kitör belőlem az 51. alkalommal.
Előfordul ez nálunk is, hogy kisasszonykáknak szólok, hogy kész a kaja, azok meg mennek az asztalhoz mint a lovacskák az itatóhoz és várják a csodát. Aztán néha helyre kell őket tenni, hogy nem étteremben vannak.
Ha mindenki lenyugodott, akkor meg kellene beszélni, hogy mi az elvárás, mi az, amit meg kell csinálnotok egy héten, és akkor nincs az, hogy tele lesz veletek a hócipője a felmenőknek.
" Mondtam neki, hogy én mindig tanulok"
Azért remélem érzed, hogy ez erős túlzás.... ha az otthon töltött idődben csak és kizárólag tanulsz, akkor nincs is gond azzal, hogy nem tévézhetsz vagy gépezhetsz. :-)
Ha pedig ettől eltiltottak, akkor valami igazság van abban, hogy szórakoztatok is, tehát egy kis segítség belefért volna...
Kissé ellentmondásos amit írsz.
Én anya vagyok, de nagyon örülnék, röpködnék vidáman ha ilyen gyerekem volna! (ha ez valós igaz?)
A szüleid inkább valamiért ki vannak borulva idegileg, jó volna ha megtudnád nyugtatni őket, az ötöseiddel vagy díjazzák hogy könnyen tanúlsz, otthon vagy, számíthatnak rád, nem csavarogsz,
A mai trendben a csapból is az eltévedt fiatalok zöme csorog!
-Kedves anyuka, apuka, egy nagy főhajtást kérek a gyerekei előtt! Sok szülő annak is örülne ha fele annyit tanulna, tudna viselkedni mint az önök gyerekei!
Ez önöket mint szülőket is dicséri!
Kitartást, nem soká jobbra fordul, kikel tudni mutatni a szeretetünket, mi szülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!