Mit tegyek? Vélemények?
Figyelt kérdés
Nemzetközi sofőr vagyok és bnőm kijelentette hogy ő már nem birja ezt tovább. nehéz most neki is vannak gondjai(nk) de igy most nekem is még nehezebbé tette a dolgom... vélemények? hagyjam abba? de utána miből éljünk? :/ (nagyon szeretem őt!)2012. aug. 28. 22:19
1/5 anonim válasza:
több kapcsolat is körülöttem azért ért végett, mert máshol dolgozott az egyik fél és nem bírták ezt a távkapcsolatot...hát mérlegelned kell, mi a fontosabb, hogy a bnőddel lehetsz és választasz más munkát, vagy bnőd elhagy és marad ez a munkád... mi éri meg jobban NEKED?
2/5 anonim válasza:
A fodrászomnak a férje is kamionsofőr, hosszú ideig szokott távol lenni. Van 3 lánya is, 12, 8 és 5 évesek. Ha ők képesek kibírni, akkor a barátnőd is megpróbálhatná, hiszen gondolom tudja ő is, hogy nehezen lehet megélni. Neki van munkája?
3/5 A kérdező kommentje:
1. nekem ő mindennél fontosabb!
2. Nincsen munkája jelenleg... tanfolyamra jár...
:/
2012. aug. 28. 22:40
4/5 anonim válasza:
Megértem a barátnődet.Nem mindenki bírja a távkapcsolatot.Főleg,hogyha amúgy is magányos.Lehet,hogy most választanod kell a munkád és a csajod között.
5/5 anonim válasza:
Ha neki nincs most munkája akkor magyarul a fizetésedből éltek.Nem bírja a távkapcsolatot,de azért az új ruháknak,cipőknek vagy csak egyszerű élelmiszereknek, amit a munkádból teremtesz elő annak biztos örül. Én a helyedben megmondanám neki,hogy megpróbálsz itthon munkát találni (nehéz manapság), de ha nem megy akkor el kell fogadnia,hogy minimum addig amíg neki nem lesz biztos keresete addig ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!