Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Vélemények?

Mit tegyek? Vélemények?

Figyelt kérdés
Nemzetközi sofőr vagyok és bnőm kijelentette hogy ő már nem birja ezt tovább. nehéz most neki is vannak gondjai(nk) de igy most nekem is még nehezebbé tette a dolgom... vélemények? hagyjam abba? de utána miből éljünk? :/ (nagyon szeretem őt!)
2012. aug. 28. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
több kapcsolat is körülöttem azért ért végett, mert máshol dolgozott az egyik fél és nem bírták ezt a távkapcsolatot...hát mérlegelned kell, mi a fontosabb, hogy a bnőddel lehetsz és választasz más munkát, vagy bnőd elhagy és marad ez a munkád... mi éri meg jobban NEKED?
2012. aug. 28. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A fodrászomnak a férje is kamionsofőr, hosszú ideig szokott távol lenni. Van 3 lánya is, 12, 8 és 5 évesek. Ha ők képesek kibírni, akkor a barátnőd is megpróbálhatná, hiszen gondolom tudja ő is, hogy nehezen lehet megélni. Neki van munkája?
2012. aug. 28. 22:31
 3/5 A kérdező kommentje:

1. nekem ő mindennél fontosabb!

2. Nincsen munkája jelenleg... tanfolyamra jár...

:/

2012. aug. 28. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Megértem a barátnődet.Nem mindenki bírja a távkapcsolatot.Főleg,hogyha amúgy is magányos.Lehet,hogy most választanod kell a munkád és a csajod között.
2012. aug. 28. 23:22
 5/5 anonim válasza:
Ha neki nincs most munkája akkor magyarul a fizetésedből éltek.Nem bírja a távkapcsolatot,de azért az új ruháknak,cipőknek vagy csak egyszerű élelmiszereknek, amit a munkádból teremtesz elő annak biztos örül. Én a helyedben megmondanám neki,hogy megpróbálsz itthon munkát találni (nehéz manapság), de ha nem megy akkor el kell fogadnia,hogy minimum addig amíg neki nem lesz biztos keresete addig ez van.
2012. aug. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!