Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemények érdekelnek! Szerint...

Vélemények érdekelnek! Szerintetek hogy igazságos, jogos, és tényleg kiszúrnak velem?

Figyelt kérdés

20éves vagyok. Van egy 18éves, idegesítő mindenlébe kanál hugom. Kiabálos, magyarázós és idegesítő. Nincs is se barátja se barátnője. Van anyu ő idegeskedő tipus mindenen, munkahelyén takarító ausztriába, de stresszes nagyon...korházba is volt már a stressz miatt. Apu nem ilyen ő komolyabb, és ő még normálisabb, én jobban bírom. Anyuval sok az ellentét, vagyis több.

na és én...hát vannak barátaim, barátnőm. Barátaim jofejek persze hugom kritizálja mindet. Barátnőmet is (az utóbbi 2hónapba nagyon kételkedek benne h ő-e az igazi). szóval magánéleti gondjaim is vannak. Vettek egy uj házat, azt rám iratták, de anyu mindig azt sulykolja belém h nem is az enyém. Apu kérdezett meg csak pár dologrol. A csampét se én válaszottam ki meg nagyon meg se kérdeznek. Elöször még azon filoztak h hugom nevére iratják...na mind1.

Hugom nagyon összebujik velük, és most is van valami aproság (hol voltak 1órát apu meg anyu) amit kérdeztem, hugom tudja én nem. Nem mondják meg mert hogy én se mondok meg semmit. Nem mondom meg hova megyek. Ami részbe igaz is, de az azért van mert állandóan kritizálnak, hugom is, ő nagyon, és amikor rámnéz és röhög...huh hát ne tudjátok meg mit kell visszafognom...azaz egy kanál vízbe tipus.

Na de ezt utálom hogy ennyire ilyenek. nem tudom velem van-e a baj, (most is tervbe van h hétvégén haverokkal balaton, és még nem szoltam...) de utálom ezt így. Utálom hogy őt jobban felkarolják meg ilyesmi. UTÁLOM. És most is szét tudnék robbanni. Nem tudom ez mire jo, de azért is írtam hogy szerintetek most kinek a hibája ez meg miez meg...ááááááááááááh

a válaszokat köszi!

2012. aug. 7. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Összegezném: 20 éves vagy. Mindkét szülődnek van munkája, most vettek egy házat, amit a nevedre írattak. Vannak barátaid, sőt hétvégén a Balatonra mentek. Na jól kitolt veled az élet...
2012. aug. 7. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdésedet! Nem osztasz meg velük semmi problémát meg saját dolgodat. Rádírattak egy házat. Ami tulajdonképpen tényleg nem a tiéd csak a te neveden van, de gondolom, majd a tiéd lesz. Mit szeretnél még? Te sem mondasz semmit, ők sem mondanak semmit, de hogy várnád el tőlük, ha te sem vagy közvetlen.
2012. aug. 7. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Kiegészítés: Te elvárod, hogy neked mindent mondajnak el, de Te nem mondasz el semmit?
2012. aug. 7. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
ne légy telhetetlen.sokan még ennyit se kapnak a szüleiktől te pedig 1 házat.a tesóddal légy passzív.ne foglalkozz olyannal ami nem feltétlenül a te dolgod.biztos meg van az oka ha a szüleid nem akarnak vmit elmondani
2012. aug. 7. 21:02
 5/12 A kérdező kommentje:
igen elvárom hogy elmondják. Mert ha én nem mondom el akkor megy a h*lye balhé hogy nem mondom meg stb. és ujabban elmondom. El szoktam mondani. De nem ugy van hogy a szüleimnek kéne nagyvonalunak lennie? nem ugy van hogy engedni kéne, mert h ilyen az ember ennyi idősen? nem ugy van hogy nekik KÉT GYEREKÜK VAN, és ha az egyik tudhatja akkor a másik miért nem??
2012. aug. 7. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Agyilag kb. a 8 évesek szintjén vagy, ők viselkednek így.
2012. aug. 7. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyvonalúak voltak. Kaptál házat(!). vagy nem?

Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy nem akarod másképp látni a szitut, csak a saját szemszögedből, és irigykedni a hugira.

2012. aug. 7. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem így van! A családban hierachia van, és nem te állsz felül. amit a szüleid elmondanak, azt tudhatod, amit megkérdezel, azt tudhatod, de semmit nem követelhetsz, mert nincs hozzá erkölcsileg jogod. Egyébként egyetértek az előzővel, 20 évesen fel kéne lassan nőni, gyerekes amit csinálsz.
2012. aug. 7. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem hol a probléma.
2012. aug. 7. 21:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla de nagyon baromira idegesít hogy hugomat ennyire felkarolják mig a szegény hülye "ÉN"-t nem. Nálunk a hierarchiába meghatározo szerepe van hugomnak, nehéz elmondani de anyum nagyon labilis és rá nagyon hallgat. Ez nagyon zavar, és tutira nem egészséges. A hát megnyugtat h amint kijártam az egyetemet mehetek külön...de tudom h gyerekes vagyok meg másnak sokkal borzalmasabbak a szülei, de ezzel csak azt érik el h mégjobban megutálom hugom...de már igy is nem bírok vele egy légtérbe lenni...
2012. aug. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!