Ez így igazságos? Nekik lehet gyerekük nekem meg nem? Lent
Én már külön költöztem a páromhoz egy házba. A nővérem 3hónap "ismeretség" után esett teherbe, összeházasodtak, de nincs saját házuk vagy lakásuk. Összesen 4 lánytestvérem van, ha bármelyik is teherbe esne az nem lenne gond, de nekem nem engedi meg az anyám h terhes legyek, mert fiatal vagyok, a nővérem 21 évesen szült az anyám 20 évesen. Én is 20vagyok most. Az nem volt baj h a nővérem terhes lett de ha én lennék az abból botrány lenne, szerintetek miért?
Neheztel rám mert 17évesen elmentem tőle, mert katasztrofális anya, és nem házasodunk össze a párommal aki idősebb nálam???
Persze nem érdekel h ő mit gondol vagy mit mond, csak nem értem h nekem miért nem lehet???
jajj istenem, külön élsz, felnőtt nő vagy és azért nem eshetsz teherbe mert anyád azt mondja? na ne... ez a nap kérdése
tegyél rá magasról, a te életedről avn szó
Na ő nem szólhat bele az életembe, de akkor minek mond ilyeneket??
Amúgy 5éve vagyunk együtt a párommal...
anyád ezek szerint elb*szta az életét...a nővéred elb*szta az életét...
....és most anyád azt mondja, h. Te ilyen fiatalon ne tedd....
Szerinted?
Te még jó pár évig ne vállalj gyereket, mert még magad is gyerek vagy, hiába élsz külön anyádtól. Egy dedós siránkozását látom, semmi mást...
Ha akarnátok gyereket, vállalhatnátok, független a külvilágtól. De te csak azért akarsz gyereket, mert nővérednek már van és így kevesebbnek érzed magad, be kell őt érned. Az emberek nem ilyen ostoba okok miatt vállalnak gyereket! Nőj fel a feladathoz!!!
"de nekem nem engedi meg az anyám h terhes legyek, "
Már ne is haragudj, de erre az anyádtól kérsz engedélyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!