Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknél a szülők fizették az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél a szülők fizették az esküvőt mikor derült ki és hogy jött szóba?

Figyelt kérdés

Megkerdeztetek ti a Szülőket?

Nálunk anyumekkAl eddig sosem került szóba az esküvő a volegenyemmel együtt vagyunk már 6éve van egy kisfiunk.

Szeretnénk jövőre osszehazasodni nem szeretnénk lAgzit csak polgárit és egy vacsit 27fővel.

Sajnos még ennyi pénzünk.sincs.

Ebben a 27főben a szűk csAlád tartozik bele.

Én biztos sosem mennek oda és kérdezném meg anyukamektol hogy tudnának e beleAdni!!

Nálatok ez hogy volt?

Nézegettem a menyasszonyi ruhákat és 50-100 ezer között mozognak a vacsi is fejenként6-7ezer is lehet

2013. szept. 25. 12:58
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Volt 1-2hozzászólás ami.valóban rosszul esett.

Eszem ágában sincs kérni anyumektol hogy ők fizessék.csak az érdekelt nálatok ill.másnál ez hogy alakult.

Ha nem lesz úgy pénzünk tartunk egy pár foset ennyi.

Nem a nagy buli a lényeg hanem hogy szeretjük egymást es össze szeretnénk papíron is kötni életünket

Köszönöm a válaszokat

2013. szept. 25. 15:21
 32/41 anonim ***** válasza:
77%

Az egybekelés ingyenes, 2 tanúval az anyakönyvvezetői hivatalban.

Akkor kérnek cirka 10,000-et, ha a házasságkötőteremben van az esketés. Innentől kezdve minden szolgáltatás plusz költség.

Kedves Kérdező. Mondjátok meg a szülőknek, hogy házasodni akartok. Ha tudnak/akarnak segíteni, akkor azt mondják maguktól is.

Ha nem, akkor számoljátok ki, hogy mire tellik, és az legyen.

Ne bánd, ha kis esküvőd lesz. 6 év után, gyerekes párnál már úgy sincs olyan varázsa. És ez nem sértés, de nincs benne a családalapítás érzése, mert már van családotok.

2013. szept. 25. 15:53
 33/41 anonim ***** válasza:
31%
Szép! Alig válaszoltak néhányan magára a kérdésre, sőt, alig válaszoltak olyanok, akikhez a kérdés szólt, ők is mind le vannak pontozva. :D Jellemző. :D
2013. szept. 25. 16:29
 34/41 anonim ***** válasza:
49%

Nézzetek már utána mielőtt lepontozzátok aki jót ír!

Nem ingyenes az alap, minden önkormányzat saját árakkal dolgozik.

2013. szept. 25. 18:09
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
34-es, nekünk ingyenes volt a polgári esküvő, házasságkötő teremben. Egyedül annyit kértek, hogy vigyünk valami virágdíszt az asztalra, meg ha pezsgőbontást akarunk, akkor mi vigyük a pezsgőt. Mondjuk ez már majdnem három éve volt, elképzelhető, hogy azóta változott valami, ezt nem tudhatom. De akkor még ingyenes volt nálunk, ez biztos. Ha azóta máshogy van, akkor biztos igazad van, erről nem tudok.
2013. szept. 25. 20:12
 36/41 anonim ***** válasza:

Ahol a szülők fizetik ott nem kell kérni és kérdezni, hanem természetes, hogy az a szokás, vagy gyűjtenek rá stb. Erről tudni szoktak. Manapság több helyen nem fizetik már a szülők mint igen.

Amúgy ne haragudj, de már gyerekkel meg minden szerintem elég nevetséges lenne, ha odaállnál, hogy láttam az interneten másnak fizetik a szülők és arra gondoltál te is, hogy velük fizettetnéd.

2013. szept. 25. 21:37
 37/41 anonim ***** válasza:
74%

"34-es, nekünk ingyenes volt a polgári esküvő, házasságkötő teremben. blablabla..."

Te tényleg ilyen nehéz felfogású vagy? Mégegyszer leírjam neked? Az önkormányzat határozza meg. Minden önkormányzat a sajátját. Igen, ahol Te voltál 0 Ft volt. Nagyon ügyes vagy. De képzeld, máshol lehetnek ettől eltérő árak?

2013. szept. 25. 22:04
 38/41 anonim ***** válasza:
30%

37-eske, ne kapd fel a vizet. :) Tudom, hogy van ahol fizetni kell érte, hol ennyit, hol annyit, önkormányzattól függ. Nekünk az önkormányzatnál azt mondták, hogy nálunk IN-GYE-NES. Persze, egyébként tényleg 0 Ft volt.

Jó, neked van igazad, nem ingyenes volt, hanem 0 Ft, én tudtam rosszul. Oké, oké, rendben, ezen ne vitatkozzunk. :)

2013. szept. 25. 22:20
 39/41 anonim ***** válasza:

"Nem a nagy buli a lényeg" akkor mit rinyálsz? Van házatok annak értelemszerűen udvara és megvan oldva az esküvői probléma!! Kerti sütögetés és kész!!

Ha gyerekre volt és van pénzetek akkor egy otthoni bulit is kitudtok hozni!!!!

2013. szept. 26. 10:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Nekünk is van egy lányunk,mégis jövöre lesz az esküvönk.Most sikerült összegyüjteni rá a pénzt!Eszembe nem jutott volna h a szüleim v párom szüleit kérjem h ugyan fizessék már ki.Gyüjtsétek össze a pénzt!
2013. szept. 26. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!