Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt ilyet tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt ilyet tenni (szerintetek) tényleg megalázó vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Volt legénybúcsú-lánybúcsú, ahogy szokás. A (most már) férjem barátai nagy partiarcok és egyik sem a hűség mintaképe így tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Nem szabtam meg semmit, 2 napra leutaztak a Balatonra, közben nem is beszéltünk telefonon sem, gondoltam hadd élvezze a helyzetet és hadd szórakozzon.

Egyetlen egy kérésem volt, amit mondtam a barátainak is, hogy sztriptíztáncosnőt legyenek kedvesek ne rendeljenek.

Hát rendeltek. Nem rég láttam meg csak az akkor készült képeket meg a videófelvételt, majdnem lefordultam a székről, ugyanis a meztelen öltánctól kezdve az egymás testéről való tejszínhab lenyalogatásig minden volt. Csók, orál, szex (állítólag) nem de már nem tudom hogy mit higgyek ezek után.

Szerintem ez az én szemszögemből tekintve rettentő megalázó, hogy kedden még más nő meztelen melleiről nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. Ráadásul meg is kértem rá hogy tőlem ihat amennyit akar, csinálhat mindenféle őrültséget, csak sztriptíztáncost ne, erre meg de. Kimondhatatlanul rosszul esik ez nekem, nagyon mérges vagyok rá és sokkal kevésbé tudok már bízni benne, mert ugyan ki tudja mik történtek még azon a hétvégén..

2013. ápr. 13. 16:11
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, hogy alpári leszek, de szeretném érzékeltetni ezt a másik szemszögéből: vajon a vőlegényed mit szólt volna, ha te, (és még egyszer bocsánat) a lánybúcsún egy másik pasi heréiről nyalod le a tejszínhabot? Hmmm?
2013. ápr. 13. 18:44
 42/54 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, ebben nincs semmi alpári, bennem is ez a kép jelent meg, bár nem konkrétan a herékkel :)
2013. ápr. 13. 18:46
 43/54 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az ilyenen nagyon eldurranna az agyam és beadnám a válási papírokat. Egyrészt mert elfelejtett erről beszámolni, másrészt mert ez nekem megcsalás és elveszne a bizalmam, örökre ezen kattognék és naponta a fejéhez vágnám, undorodnek és kerülnem.
2013. ápr. 13. 18:53
 44/54 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a vőlegényed a barátai áldozata.

Szerintem is. Ahhoz nagyon tökösnek kell(ett volna) lenni, hogy leállítsa azt a csajt, akit a haverok rendeltek.

én gondolom, a többi kan vitte bele a hülyeségbe.

(én sem ilyen fiúra vágyom)

2013. ápr. 13. 18:57
 45/54 anonim ***** válasza:
80%

Én biztos, hogy ezek után elhalasztanám az esküvőt. Azt nem mondom, hogy egyből szakítok és kész, de pár hónap biztos kéne, hogy feldolgozzam. Én is fogom majd kérni, hogy ne legyen sztriptíztáncos, mert számomra megalázó, ha a vőlegényem orra előtt lóbálja a tőgyeit. Ha valaki ennyire nem képes, hogy mások érzéseit tiszteletben tartsa, akkor az még nem hogy házasságra nem érett, de párkapcsolatra sem. Le lehet "prúdözni", de nekem is vannak érzéseim, ha a párom szeret, akkor ezt tiszteletben tartja. Én is tiszteletben tartom, ha ő kér valamit tőlem, ez így működik.

Tehát lefújnám az esküvőt egy időre, legalább érezzék is, hogy velem nem lehet bármit megtenni...

2013. ápr. 13. 20:32
 46/54 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudja elhalasztani az esküvőt, mert már hozzáment. Én elválnék. Nekem ez olyan, mintha megcsalt volna és nem csak olyan, hanem megcsalás is. Teljesen mindegy, hogy mikor, hol és milyen körülmények között nyalogatta egy másik nő mellét, egyszerűen nyalogatta és kész, ráadásul erről még videó és fénykép is van. Undorító, óhatatlanul is ez jutna eszembe minden egyes alkalommal, mikor engem is megnyal. Rossz embert választottál.
2013. ápr. 13. 20:42
 47/54 anonim ***** válasza:
9%
Ja, bocs tényleg. Figyelmetlenül olvastam, valóban a most már férjről van szó.
2013. ápr. 13. 20:47
 48/54 anonim ***** válasza:
80%

a legénybúcsú, lánybúcsú nem jogosít fel senkit sem arra, hogy megcsalja a párját (történjen ez bármilyen formában!). ha neked már egy csók megcsalásnak számít (nekem az), akkor nincs miről beszélni.

és igaza van annak a válaszolónak, aki feltette a kérdést fordított esetben (gondolok itt a herenyalogatásra:) ).

2013. ápr. 14. 11:31
 49/54 anonim ***** válasza:
17%

Itt egy hiba történt: hallottál/ láttál bármit is a legénybúcsúból. Ami ott történt, ott is kellett volna maradnia. Én képet sem csináltam volna erről a helyükben. Minek? Ha komolyan gondolja a házasságot, akkor úgysem csalt volna meg. Akkor szerintem felesleges volt az esküvő után megszellőztetni ezt a témát.

24N

2013. ápr. 14. 13:08
 50/54 anonim ***** válasza:
0%
minek nézted meg a videót? sosem firtatnám mi történt a legénybúcsún,és nem is kötnék ki soha semmit.mire fel? és miből gondoltad ha majd akkor nem történik semmi? te ismered a férjed,gondolhattad h ilyenek fognak történni,gondolom azért féltél előre
2013. ápr. 16. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!