Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a férjem nem szeretné
hordani a gyűrűjét, ami szerintem az összetartozásunk
szimbóluma. Csak én reagálom túl ezt a dolgot?
Én sem hordom, a férjem hordja. Nálunk ez nem volt téma, én utálok gyűrűt hordani, ezt tudja a párom is. Nem hiszem, hogy ezen múlik az összetartozásotok.
2013. febr. 27. 21:00
2013. febr. 27. 21:02
Igen túlreagálod, az csak egy szimbólum de önmagában nem jelent semmit. Nem ezen múlik a tartós házasság.
2013. febr. 27. 21:02
4/37 anonim válasza:
az én páromat idegesitette és legalább 1 hónapig azt halgattam,hogy zavarja.Aztán megszokta meg párszor elfelejtette felvenni munka után...aztán a szeme elé tettem az enyémet is.Többet nem felejtette el :D
Próbáld ki te is...
2013. febr. 27. 21:03
Vannak munkahelyek, ahol balesetveszélyes is hordani gyűrűt.
Mégis együtt vannak 20-30 éve.
2013. febr. 27. 21:04
Azért engem is zavarna. Nem üvöltöznék miatta, de megkérdezném, hogy miért nem hordja. Ha azért, mert sosem hordott gyűrűt és zavarja, szokatlan, akkor annyi baj legyen, de ha más okai lennének (pl. nem akarja, hogy mások tudják) az zavarna.
2013. febr. 27. 21:05
Szia!
Ha már elmentünk és kiválaszottuk együtt a gyűrűt, kifizettünk értük 180.000 ft-ot, akkor igen is szeretném, hogy hordja. Nálunk szerencsére nincs ilyen gond, ha dolgozik, akkor nem veheti fel, de egyébként mindig hordja...szó nélkül:)
Miért nem akarja egyébként hordani?
2013. febr. 27. 21:06
Ha nem egy nőcsábász fajta, akkor lehet, hogy egyszerűen zavarja. Én nő vagyok, és nem tudom hordani a jegygyűrűt. Soha nem szerettem az ékszereket, minden zavar. Nem vagyok allergiás a fémre, csak nem szeretem. Először a fülbevalóktól szabadultam meg, nyakláncot sosem hordtam, karkötőt csak a fonottat, de fél napnál tovább nem bírom egy héten. Az esküvő után hordtam egy ideig a gyűrűt, de idegen volt, idegesített, gyakran levettem, aztán elfelejtettem visszavenni, párszor el is veszett és keresni kellett. A terhesség során eléggé vizesedtem, muszáj volt az alatt levenni, utána még párszor megpróbálkoztam viselni, de nem ment. Összetartozás jele ide vagy oda, nem tudtam megszokni. Gondoltam hogy idő kell, de nekem a házasság első két éve alatt sem ment.
2013. febr. 27. 21:08
Nem érdekel.Nem attól tartozunk össze,mert gyűrűnk van.Az én férjem sem szereti az ékszert,mondta is előre,hogy nemigen fogja hordani(nem is vettünk többszázezrest),és külön jól esik,ha néha látom az ujján.
2013. febr. 27. 21:13
Ne akard mindenáron irányítani birtokolni a férjed, mert ezzel fogod kikészíteni és egyenes út vezet a bíróságra.
Semmit sem jelent, ha megakar gyűrűs ujjal is megcsal.
2013. febr. 27. 21:19
Kapcsolódó kérdések: