Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a férjem nem szeretné hordani a gyűrűjét, ami szerintem az összetartozásunk szimbóluma. Csak én reagálom túl ezt a dolgot?
Engem csak egy dolog miatt zavar, hogy nem hordja a férjem.
Amikor arról volt szó, hogy vegyem fel a nevét ..né + saját név verzióban, akkor nagyon ragaszkodott ehhez, hogy kifejezzük ezzel, hogy hozzátartozok. Éreztem, hogy ez neki mennyire fontos, így nem is tűnt olyan nagy áldozatnak felvenni a nevét, pedig régen el sem tudtam volna képzelni, hogy "né" legyek, és nehezen is szokom meg.
Viszont amikor én is kérem, hogy hordja a gyűrűt az összetartozásunk jeleként, akkor neki ez kicsit sem fontos :( Pedig irodában dolgozik, tehát a munkája amúgy nem indokolná
Nem hisztizek rajta, nem is gyakran emlegetem, csak csalódott vagyok kicsit miatta.
Nyilván nem ezen fog múlni, hogy boldog házasságban éljünk később is, csak nem esik jól. Ahogy én megszokom a nevem, ő is meg tudná szerintem szokni a gyűrű viselést.
De azt szokta mondani, hogy nem az a lényeg, hogy rajta legyen, hanem, hogy házasunk vagyunk.
A férjem egyáltalán nem hord ékszert, én is csak nyakláncot, fülbevalót. A névválasztásba nem szólt bele, maradtam saját néven.
Pedzegette, hogy nekem azért venne gyűrűt, de végül kiegyeztünk egy nyakláncban, egy szíves medállal. Azt gyakorlatilag évek óta nem vettem le, nagyon szeretem és nem zavar a viselése.
Gyűrűt próbáltam, de elforog, mosogatásnál többször majdnem letéptem vele az ujjamat - inkább nem.
apu nem hordta a jeggyürüt, mert autószerelő volt, egyszerüen nem tehette...anyu kezén volt az is...most se hordja...aztán nyáron lesznek 26 éves házasok, imádják egymást, és örökké együtt is lesznek! anyu nem problémázott ezen:) hidd el, ha szeret, nem ezen fog mulni a boldogságotok! :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!