Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a férjem nem szeretné hordani a gyűrűjét, ami szerintem az összetartozásunk szimbóluma. Csak én reagálom túl ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

2013. febr. 27. 20:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Édesapám sem hordja, mégis lassan 40 éves házassági évfordulójuk lesz.:)
2013. febr. 27. 21:34
 12/37 anonim ***** válasza:
94%

Engem csak egy dolog miatt zavar, hogy nem hordja a férjem.

Amikor arról volt szó, hogy vegyem fel a nevét ..né + saját név verzióban, akkor nagyon ragaszkodott ehhez, hogy kifejezzük ezzel, hogy hozzátartozok. Éreztem, hogy ez neki mennyire fontos, így nem is tűnt olyan nagy áldozatnak felvenni a nevét, pedig régen el sem tudtam volna képzelni, hogy "né" legyek, és nehezen is szokom meg.

Viszont amikor én is kérem, hogy hordja a gyűrűt az összetartozásunk jeleként, akkor neki ez kicsit sem fontos :( Pedig irodában dolgozik, tehát a munkája amúgy nem indokolná

Nem hisztizek rajta, nem is gyakran emlegetem, csak csalódott vagyok kicsit miatta.

Nyilván nem ezen fog múlni, hogy boldog házasságban éljünk később is, csak nem esik jól. Ahogy én megszokom a nevem, ő is meg tudná szerintem szokni a gyűrű viselést.

De azt szokta mondani, hogy nem az a lényeg, hogy rajta legyen, hanem, hogy házasunk vagyunk.

2013. febr. 27. 21:58
 13/37 A kérdező kommentje:
A 12-es válaszadóval értek egyet. Én is viselem a nevét a bizonyos -né formátumban ami ezáltal elég hosszú. Mivel külföldön élünk elég sokszor kell magyarázkodnom, hogy miért van kettő családnevem és miért nem egyezik egyik sem a férjemével. Persze a kellemetlenségek ellenére sem változtatnék rajta, mert büszke vagyok , hogy a felesége lehetek. Ugyan úgy megszokná a gyűrű viselését mint ahogy én a nevem!
2013. febr. 27. 22:23
 14/37 anonim ***** válasza:
Én párom előre kijelentette, hogy nem biztos, hogy hordani fogja a jegygyűrűt, mert nem szereti az ékszereket, zavarják (szóval nem azért, mert nem a stílusa meg jaj, nem férfias, hanem egyszerűen zavarják a kigeészítők). Nem a gyűrűn múlik a szerelmünk, én nem fogok rinyálni, ha nem hordja.
2013. febr. 28. 00:55
 15/37 anonim ***** válasza:
76%

A férjem egyáltalán nem hord ékszert, én is csak nyakláncot, fülbevalót. A névválasztásba nem szólt bele, maradtam saját néven.

Pedzegette, hogy nekem azért venne gyűrűt, de végül kiegyeztünk egy nyakláncban, egy szíves medállal. Azt gyakorlatilag évek óta nem vettem le, nagyon szeretem és nem zavar a viselése.

Gyűrűt próbáltam, de elforog, mosogatásnál többször majdnem letéptem vele az ujjamat - inkább nem.

2013. febr. 28. 05:57
 16/37 anonim ***** válasza:
Mi sem hordjuk. Pedig én szeretem az ékszereket, hordok lógós fülbevalót, 2 nyakláncot, karláncot, még a bokaláncot is néha, de a gyűrűket nem szeretem. Férjem sem. Esküvő után 1 darabig hordtuk, de ő majdnem elhagyta 2-szer, szóval nála is ennyi volt. Nem jelent semmit, bár néha, ha valami alkalom van, felveszzük.
2013. febr. 28. 07:42
 17/37 anonim ***** válasza:
28%
Szerettem volna ha hordja de nem igy lett.Már az eljegyzésen pánikolt(szó szerint leizadt mert beképzelte hogy rádagadt az ujjára)Igy közvetlen a gyűrűhúzás után hordta az esküvőnk napján egy két órát és levette.Én sokáig hordtam de most már az enyém is ott van az övé mellett a dobozban.
2013. febr. 28. 08:05
 18/37 anonim ***** válasza:
13%
Micsoda férfi. Nyivákol, hogy beledagad a gyűrűbe az ujja. A 12-s esete pedig szomorú. A nő hozzon áldozatot, mert a zasszony, de a férfi semmit.
2013. febr. 28. 08:52
 19/37 anonim ***** válasza:

apu nem hordta a jeggyürüt, mert autószerelő volt, egyszerüen nem tehette...anyu kezén volt az is...most se hordja...aztán nyáron lesznek 26 éves házasok, imádják egymást, és örökké együtt is lesznek! anyu nem problémázott ezen:) hidd el, ha szeret, nem ezen fog mulni a boldogságotok! :)

24L

2013. febr. 28. 09:20
 20/37 anonim ***** válasza:
engem zavarna. az is zavar h még nem fogytam le szülés után és szorit az enyém és csak az eljegyzésit tudom hordani. amúgy mit mond miért nem? ha a munkahelyén nem szabad az oké. de ha zavarja,akkor annak oka van-lelki
2013. febr. 28. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!