Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a férjem nem szeretné hordani a gyűrűjét, ami szerintem az összetartozásunk szimbóluma. Csak én reagálom túl ezt a dolgot?
Szerintem meg oltári nagy bunkóság, hogy nem vette fel, miután jelezte a feleség, hogy fontos lenne neki. Meg milyen már, hogy próbál a férj kibújni a viselése alól?
Akkor vagy legyél tökös, és vedd le, mondd meg, hogy te ezt nem akarod, nem hordod és kész.
Vagy pedig fejezd be a nyafogást és a duzzogást, és viseld szépen azt a karikát!
Olyan nincs, hogy nem lehet megszokni, én kb 1 cm vastag, nagyon díszes (áttört minta, plussz sok kőberakás, amik kiállnak belőle) gyűrűt kaptam, eleinte mindenbe beleakadt, ha befelé fordult szúrt, tényleg kényelmetlen volt. De nem vettem le, mert a páromnak fontos, hogy hordjam (meg gyönyörű egyébként), így 1-2 hónap alatt teljesen megszoktam, már észre sem veszem.
A karikagyűrű meg általában sima felszínú, és fél centinél nem nagyon szélesebb...
Ez csak egy ürügy hogy apuci duzzogjon az én véleményem szerint....
31: Ha a feleségnek annyira de annyira fontos a házasságuk, a szerelmük és a férje, akkor akarata ellenére nem kényszerítené arra, hogy kényelmetlenül éljen. Én nő vagyok, soha nem hordtam ékszert, két évig próbáltam megszokni, nem ment. Nem hordom már amúgy. Nekem ez olyan lenne mint egy kínzóeszköz és ha valakinek fontos a boldogságom, akkor nem kényszerít a viselésére, mert ettől nem fogom jobban szeretni.
Egyébként apámon se láttam soha jegygyűrűt, anyámat sose láttam emiatt cirkuszolni és nemsokára megünnepeljük az 50. évfordulójukat.
11-es válaszoló vagyok.("Édesapám sem hordja, mégis lassan 40 éves házassági évfordulójuk lesz.:)")
Én úgy tartom, hogy vannak tipikusan olyan egyének, akik egy gyűrűt éreznek összetartozásuk legfőbb jelének. Holott jóval fontosabb, hogy boldogok legyetek együtt és megtaláljátok a harmóniát a párotokkal, ami majd keresztülvisz benneteket az elkövetkezendő évtizedeken. Nem fogom megmondani, hogy viselnie kell-e a férjnek a gyűrűt, vagy sem, mert ez mindenkinek a saját döntése. Ezért úgy tartom, hogy a felesége sem mondhatja meg neki, mit is tegyen. Esetleg kérheti rá, de parancsba semmiképp sem adhatja. Már csak azért is, mert anno nálunk is mérgelődött édesanyám, hogy apa már nem hordja a gyűrűt, pedig pontosan tudta, hogy édesapám világ életében gyűlölte az ékszereket, soha semmi ilyesmit nem viselt. Mégis boldog házasságban élnek, három felnőtt gyerekkel, gyűrű nélkül(merthogy azóta édesanyám is levette, és mindketten elrakták egy biztonságos helyre, ahonnan néha elővehetik nézegetni). Nem ez a módja annak, hogy kimutassuk, mennyire szeretjük az élettársunkat: az odafigyelés, apró gesztusok azok, amik végigkísérnek titeket egy életen át. (Ráadásul -ha kicsit morbidul is hangzik- de az a gyűrű, amit most megvesztek, bizony egy idő után valószínűleg már nemigen fog passzolni az ujjaitokra.:))
A mostohaapám csak öltönyhöz veheti fel, párom, a összeházasodunk sem fogja hordani, mivel munkahelyén tilos viselni, aztán hazaérve nem az lesz az első hogy felveszi.
Szerintem nem kell belőle nagy ügyet csinálni, bár én is jobban örülnék neki, ha a férjem hordaná a gyűrűjét.
én soha nem hordok gyűrűt (nő) ha merev karkötő van a kezemen, tuti odaverem, a kosár becsípi a bőröm, másnapra kika.
Szivem, úgyis tudom, hogy te mindig leveszed a karikagyűrűt, ha elmész itthonról.
De ez nem is igaz szívem. Megstoppolnád a mellényem kis zsebét? köszi ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!