Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy a férjem totál hülye?
Figyelt kérdés
a férjem legjobb barátja elfelejtette közölni, hogy már 2 hete megnősült...nem is tőle értesültünk, hanem egy idegentől. a férjem szerint ez nem gond. úgy tudom, hogy kis esküvőjük volt, nekünk is így volt, a legszűkebb családi kör, de ő ott volt a miénken. mi nem az övén, sőt még értesíteni sem tudott róla minket. szerintem ez teljesen abszurd. ha az én legjobb barátnőm ilyet tett volna rá sem néznék többet, ez egy olyan nap, amit megosztok azokkal akiket szeretek, és fontosak számomra. mivel én is a barátomnak tartottam őt, én nagyon megharagudtam rá, és nem kívánok a továbbiakban folytatni vele semmiféle kapcsolatot. a férjem pedig ezt a világ legtermészetesebb dolgának tartja.2012. dec. 17. 11:22
2/42 anonim válasza:
Szerintem ezt nem kicsit reagálod túl...
3/42 anonim válasza:
Ha netán kéttanús esküvő volt, akkor egyáltalán nem kellene megsértődni rajta hogy nem hívott meg titeket.
Más kérdés, hogy miért nem szólt érte.
Talán nem akarta szétkürtölni.
4/42 anonim válasza:
Én sem állnék szóba vele többet.
5/42 anonim válasza:
A barátság nem abból áll, hogy elvárod, hogy a barátod mindenről beszámoljon neked, és meghívjon egy személyes családi ünnepségre. Akkor mondja el az élete fontos történéseit, amikor akarja. Ettől vagyunk barátok és nem hárpiás szeretők. Hol marad a türelem, megértés? Én személy szerint a barátotok helyében annyit mondanék neked, hogy foglalkozz a saját dolgoddal és annak szabd meg, hogy kinek és mit mesélhet, aki hagyja. Annyira visszataszító és unszimpatikus, ahogy beszélsz, hogy a hideg ráz tőled. És Te nevezed magad barátnak? Én sem hívtalak volna meg.
6/42 A kérdező kommentje:
óóó köszönöm a kedves kommenteket, főleg neked kedves utolsó, engem is ráz a hideg tőled. nem a meghívásról van szó, csak annyiról hogy megemlíthette volna, hogy figyu jövő hónapban megnősülök. slusszpassz
2012. dec. 17. 11:28
7/42 anonim válasza:
Ha a férjedet nem zavarja, akkor téged se idegesítsen. Az ő barátja. Mindenesetre furcsa, de lehet a menyasszony kikötötte, nem jönnek az én barátnőim sem, ne hívd te sem a barátaidat. Így mit tehetett volna? Persze mondhatta volna, hogy mi a helyzet, de lehet, hogy a barátot jobban bántotta ez a helyzet, mint ahogy téged idegesít.Neki is kellemetlen volt. Ha jó barát volt amúgy, akkor tartsátok meg:)!
8/42 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Mondtam, nem akarta szétkürtölni. Tessék megtudtad. Hány embernek panaszkodtál már hogy nem hívott meg?
Szétkürtölted. Slusszpassz.
Egyébként tényleg hárpia lehetsz, az írásmódodról anyám jut eszembe akivel 4 éve nem vagyok hajlandó beszélni mert egy boszorkány...
9/42 anonim válasza:
Szerintem te reagálod túl. Igazad van, azért egy jó barát szokott beszélni egy ilyen horderejű eseményről. De talán a legkevesebb felhajtással, a legszűkebb családi körben akarták ezt intézni. Én is meglepődnék, de azért ennyire nem fújnám fel. Mi sem tudtunk mindenkit meghívni az esküvőnkre, akik annak idején meghívtak minket, még a családból sem, anyagi okok miatt. Olyanokat sem, akik amúgy közel álltak hozzánk. Csak a legközelebbi családtagok voltak jelen, nagy lagzi sem volt, egyszerűen nem telt rá, sok embert el sem tudtunk volna szállásolni. Ezt sokan nem értették meg és megsértődtek. Nem értem, miért ilyenek az emberek? :(
10/42 anonim válasza:
Túlreagálod. A nőknek a házasság, meg az esküvő nagyon misztikus. Mert mi másképp és máshogyan éljük meg mint a férfiak. Ettől a férjed nem hülye, max a barátja, aki nem mondta el nektek. De még ő sem. Miért kellene beszámolnia róla? Azért mert barátok? pff...magánügy az esküvő, lehet nem akarta elmondani. Nekem is van legjobb barátnőm 17éve mégis vannak dolgok, amiket nem mondunk el, vagy nem azonnal. Ez amit csinálsz csak hiszti, hogy nem akarsz vele többet találkozni. A férjed meg belement inkább, mintsem hogy veled veszekedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!