Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én reagálom túl, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy a férjem totál hülye?

Figyelt kérdés
a férjem legjobb barátja elfelejtette közölni, hogy már 2 hete megnősült...nem is tőle értesültünk, hanem egy idegentől. a férjem szerint ez nem gond. úgy tudom, hogy kis esküvőjük volt, nekünk is így volt, a legszűkebb családi kör, de ő ott volt a miénken. mi nem az övén, sőt még értesíteni sem tudott róla minket. szerintem ez teljesen abszurd. ha az én legjobb barátnőm ilyet tett volna rá sem néznék többet, ez egy olyan nap, amit megosztok azokkal akiket szeretek, és fontosak számomra. mivel én is a barátomnak tartottam őt, én nagyon megharagudtam rá, és nem kívánok a továbbiakban folytatni vele semmiféle kapcsolatot. a férjem pedig ezt a világ legtermészetesebb dolgának tartja.
2012. dec. 17. 11:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Először én is kapásból arra gondoltam, mint a 30-as válaszoló, de azért ennyire kívülről nem látunk bele, úgyhogy nem is írtam ezt a sejtésemet. :)
2012. dec. 17. 15:33
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

1. A férjed nem kéne ennyire leminősíteni. Elsősorban az ő barátja, ha ő nem húzta fel az orrát, neked se kéne.

2. A fentiektől függetlenül nekem se esett volna jól, hogy még el sem mondják a nagy esemény hírét, bár lehet ők maguk nem tartották annyira fontosnak. A meghívás mellékes.

3. A 2-es ponttól függetlenül túlreagálod.

Písz

2012. dec. 17. 17:53
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, a férjed hajlandó szóba állni a legjobb barátjával azok után, hogy Te megsértődtél rá, szóval totál hülye. Gratulálok.
2012. dec. 17. 18:41
 34/42 anonim ***** válasza:
Én azoknak nem mondanám el a barát helyében, akik esetén tudnám, hogy ilyen és ehhez hasonló hisztit váltana ki, ha nem hívom meg őket. Ha elmondja, de nem hív meg, akkor meg azért húznád a szád. Ne mondd, hogy nem, mert ide érződik.
2012. dec. 17. 23:43
 35/42 anonim ***** válasza:
35%
34essel totálisan egyetértek, akik meg lepontoztak engem is többek közt, mert szerintem sem oké a dolog, az válaszolja már meg ezt a kérdést!!!
2012. dec. 18. 00:38
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem esett jól? Rendben van. Megsértődtél? Még talán ez is, bár ha valakinek oka lett volna megsértődni, az a férjed, mert az ő legjobb barátjáról van szó, még ha te is jóban vagy vele, akkor is. Ha a férjed és a barátja közt nem okoz ez problémát, akkor felesleges ezen hisztizned és szítani a feszültséget. Te haragudhatsz, amennyi jólesik, de nem kényszerítheted a férjed, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a legjobb barátjával, mert az esküvőjét a legteljesebb magánügyként kezelte és nem avatta be a barátokat.
2012. dec. 18. 01:06
 37/42 anonim ***** válasza:
67%
hol írta a kérdező, hogy elvárja, hogy a férje se beszéljen vele?
2012. dec. 18. 09:45
 38/42 anonim ***** válasza:
55%

Szánalmas? Micsoda szavak! Egy igazi primitív embertől ha már a sértegetésnél tartunk, illetve ez részemről "csak" szókimondás, de ez a 34-es részéről nem mondható el.:(

Aki meg egyet ért Vele!Az nézzen már körbe,hogy jópáran megválaszoltuk,bár Én csak a 34-es értékeltem...

Egyszerűen lássátok be,hogy a többség a Házasodók,meg a Férj pártján áll és tök jogosan!:) 18 voltam.

2012. dec. 18. 12:27
 39/42 anonim ***** válasza:
95%

Nekem anno a "legjobb" barátnőm felejtette el, hogy meghívjon vagy hogy egyáltalán szóljon az esküvőjéről. Pedig előtte én voltam a házuk vásárlásánál a kezes. Nekem is rosszul esett, de azt azért még megbocsátottam. Vagyis inkább lenyeltem. Majd mikor megszületett a lánya és ezt ismét ismerősöktől tudtam meg, akkor vártam. 3 hónapos volt a kislány, mire az anyukája felhívott. Na onnantól nem tartom vele a kapcsolatot.

Nem vártam el semmit tőle, de ezek olyan jelzés értékű dolgok voltak.

2012. dec. 18. 13:03
 40/42 anonim ***** válasza:
32%

"A kérdező kommentje:

igen terhes a felesége, de ez engem nem érdekel, erről például első körben tudtunk, meg azt megosztotta velünk, az esküvőjüket SENKINEK nem pletykáltam el, csak a férjemmel beszéltük meg ketten, és itt veletek, szóval.."

Igen, igen! Csak a férjemmel meg veletek itten. Ez "az itten" jelenhet akár 1 milliót is. Afrikától, Délamerikáig

2012. dec. 18. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!