Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én reagálom túl, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, vagy a férjem totál hülye?

Figyelt kérdés
a férjem legjobb barátja elfelejtette közölni, hogy már 2 hete megnősült...nem is tőle értesültünk, hanem egy idegentől. a férjem szerint ez nem gond. úgy tudom, hogy kis esküvőjük volt, nekünk is így volt, a legszűkebb családi kör, de ő ott volt a miénken. mi nem az övén, sőt még értesíteni sem tudott róla minket. szerintem ez teljesen abszurd. ha az én legjobb barátnőm ilyet tett volna rá sem néznék többet, ez egy olyan nap, amit megosztok azokkal akiket szeretek, és fontosak számomra. mivel én is a barátomnak tartottam őt, én nagyon megharagudtam rá, és nem kívánok a továbbiakban folytatni vele semmiféle kapcsolatot. a férjem pedig ezt a világ legtermészetesebb dolgának tartja.
2012. dec. 17. 11:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
42%
Mostanában divat értesítőt is küldeni. Pl. nekünk is szűk esküvőnk volt és mindenkinek értesítőt küldtünk egy fényképpel. Viszont kellett 2-3 hét mire kész lettek a képek és még mire mindet postára adtuk meg megérkezett, eltelt kb. egy hónap. Lehet nektek is ott lesz pár nap múlva a postaládátokban. Elképzelhető h nem volt kedve mindenkit ezért külön felhívni.
2012. dec. 17. 12:10
 22/42 anonim ***** válasza:
29%

Utolsó!Te valamit félreértettél,az esküvő már megvolt a kérdező nélkül.

Hát ha a férjed legjobb barátjának tekinti és nem voltatok hivatalosak akkor egy kicsit furcsának találom,hogy ők meg a tiéteken ott voltak.Függetlenül attól,hogy szűk családi kör vagy esetleg többen voltak.

De ha a férjedet ez nem zavarja akkor nem tudsz mit tenni.

Nekem fura!

2012. dec. 17. 12:20
 23/42 anonim ***** válasza:
76%

Akkor ha tartok egy nagy lagzit, minden barátom ott van, és a barátnőméknek nincs ugyanerre keret és csak és kizárólag a családjuk van ott, akkor be kéne durciznom? Jó, nekem sem esett volna jól, ha az ÉN barátnőm nem szól róla, hogy 2 hét múlva esküvő, vagy az esküvő után hogy "tegnap összeházasodtunk", de ettől még nem kell ilyet mondani, hogy a továbbiakban nem avgy kíváncsi rá. Főleg, hogy alapból nem a te barátod, hanem a férjedé, az máskérdés, hogy te is jóban vagy vele.

A férjed szereti őt, és nem sértődött meg, akkor te mit hisztizel? NEm totál hülye, hanem te vagy nagyon hisztis.

2012. dec. 17. 12:25
 24/42 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem meg igazad van, bár nem kéne egy életre megharagudni.

Engem a mostoha húgom felejtett el meghívni az esküvőjére, én is haragudtam, és rosszul is esett. Nem kellett volna a lakodalomba is meghívni, de legalább a polgárira ILLETT volna.

2012. dec. 17. 12:29
 25/42 anonim ***** válasza:
57%

22-es: az értesítőt (esküvői értesítő) esküvő után szokták azoknak küldeni, akiket sajnos nem tudtak meghívni, de fontosnak találják, hogy tudjanak az eseményről. Ez egy kártya amin közlik, hogy összeházasodtak. Az a meghívó, amivel kevered. Valami ilyesmi amúgy az értesítő:

[link]

2012. dec. 17. 12:51
 26/42 anonim ***** válasza:
56%
Furcsa,hogy nem mondta el nektek.De szerintem a férjed magánügye,hogy éli meg,nem kell veled együtt haragudjon.
2012. dec. 17. 13:43
 27/42 anonim ***** válasza:
34%

hát, én is megsértődnék, és akkor lehet lepontozni...

ha nekem is kis esküvőm lett volna, ahova meghívom az említett barátot, én ELVÁRNÁM, hogy megemlítse, hogy összeházasodnak... ha valaki olyan jó barát, hogy egy szűkkörű esküvőre meghívod, és elmegy, az elég sokat elmond a kapcsolatotokról... és ezek után, ha ő még csak említést sem tesz az övéről... az enyhén szólva bunkóság

2012. dec. 17. 14:01
 28/42 anonim ***** válasza:
67%

Ettől miért lenne a férjed totál hülye? És te miért nem vagy totál hülye?

Szépen írsz a férjedről, biztos megérdemelt...gondolom vétkezett valamit és veled bünteti a sors.

2012. dec. 17. 14:55
 29/42 anonim ***** válasza:
59%

Bírom ezt a lepontozást!Aki egyet ért veled vagy hasonlóan vélekedik lepontozzátok!

Gratulálok azoknak,akik szerint nem reagálod túl és ők egyébként teljesen normális dolognak tartják.

Szerintem normális dolog csak akkor lenne,ha nem lennétek baráti viszonyba.

De hát kár is ezt ragozni!

2012. dec. 17. 15:18
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor gyerekek, mondok egy új alternatívát.

A férjed tudott a dologról, csak nem mondta el neked.

Hogy miért? Mert akkor meg azt kéne hallgatnia hogy mekkora bunkók hogy nem hívnak meg titeket az esküvőre.

Egyébként pedig lehet a dolgok anyagi vonzatait is nézni, ugyanis nekünk szó szerint megmondta az anyakönyvvezető hogy vagy két tanú, vagy 6500ft a terembérlet, köszöni szépen.

2012. dec. 17. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!