Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy a férjem totál hülye?
Figyelt kérdés
a férjem legjobb barátja elfelejtette közölni, hogy már 2 hete megnősült...nem is tőle értesültünk, hanem egy idegentől. a férjem szerint ez nem gond. úgy tudom, hogy kis esküvőjük volt, nekünk is így volt, a legszűkebb családi kör, de ő ott volt a miénken. mi nem az övén, sőt még értesíteni sem tudott róla minket. szerintem ez teljesen abszurd. ha az én legjobb barátnőm ilyet tett volna rá sem néznék többet, ez egy olyan nap, amit megosztok azokkal akiket szeretek, és fontosak számomra. mivel én is a barátomnak tartottam őt, én nagyon megharagudtam rá, és nem kívánok a továbbiakban folytatni vele semmiféle kapcsolatot. a férjem pedig ezt a világ legtermészetesebb dolgának tartja.
"megemlíthette volna, hogy figyu jövő hónapban megnősülök"
Nem tette. Most szemét, utolsó alak, akivel nem vagy hajlandó barátkozni. Milyen alapon? Te minden személyes ügyed elmeséled neki azonnal? Szerintem nagyon súlyosan tévedsz arról, hol és mennyire illik belszólnia egy embernek a barátja életébe. A barátom azt mesél el nekem, amit akar, és akkor, amikor akarja. Nem kötelezem semmire, mert a barátság elvárások nélküli és önzetlen. Már amelyik barátság, és nem ilyen látszatkapcsolat, mint amit te nevezel annak.
2012. dec. 17. 11:40
12/42 anonim válasza:
Te túlreagálod, de NEM a férjed a totál hülye, hanem te, ha ekkora patáliát csapsz ebböl.
2012. dec. 17. 11:41
13/42 anonim válasza:
Hát igen. A nők ilyenek. Anyám is veszekedett, miért nem szóltam, hogy megnősülök. Miért kéne ezt mindenkinek tudni? Esetleg az első babagyártásról is kérnél részletes beszámolót vidivel?
2012. dec. 17. 11:47
14/42 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy minden válaszadó szerint túl reagálod a dolgot, ezzel szemben a válaszok hasznosságát mutató százalékok folyamatosan csökkennek.....
2012. dec. 17. 11:48
15/42 anonim válasza:
Én sem értem miért vagy kiakadva.
Az is lehet, hogy azért nem szólt senkinek, mert nem akart ebből balhét. Én is így mentem férjhez. Senki nem tudta. Csak a névváltozás tűnt fel nekik jó félévre rá. Nem azért nem szóltunk mert nem fontos a barátság vagy család, hanem azért mert nem akartunk csak 2 tanús esküvőt, és nem akartunk senkit megsérteni azzal, hogy nem ő a tanú.. Ha meghívod az egyiket miért nem hívod meg a másikat vitát akartuk elkerülni. Az én legjobb barátnőm megértette,és nem sértődött meg.. Te miért nem gondolkodol mielőtt durcáskodsz??
2012. dec. 17. 11:59
16/42 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
utolsó, engem is ráz a hideg tőled. nem a meghívásról van szó, csak annyiról hogy megemlíthette volna, hogy figyu jövő hónapban megnősülök. slusszpassz"
No látod, ezt akarta megelőzni hogy szétpletykázhassátok magatokat. Pl. most már az egész világ tudja. És ezért nem a férjed a totál hülye, hanem te vagy rendkívül buta.
2012. dec. 17. 12:04
17/42 anonim válasza:
Lehet van oka, amit nem akar senki orrára kötni. Pl. a lány lehet teherbe esett, és nem akarják hogy mindenki elkezdjen kombinálni a szülésnél az esküvő pontos dátumának ismeretében, hogy vajon ezért vette-e csak el... Ha szűk esküvő volt, akkor lehet még szűkebb mint anno a tietek, és azért nem hívott meg. Anyagi oldala is lehet a meghívás elmaradásának.Vagy lehet hogy a felesége nem bír téged, és ő nem akarta, h ott legyél. Szerintem az esküvő mindenki magánügye, semmi közöd hozzá, hogy szervezték.
2012. dec. 17. 12:04
18/42 anonim válasza:
Ez számomra is tök természetes és még csak nem is bocsájtkozom találgatásokba,hogy miért történt ez így.Valamiért így látták jónak és nagyon boldog lennék,ha ilyen hírt hallanék Bárkiről!:) Persze sokk meg minden meglenne, egy felpörgött meglepődés,de mindenképpen örömmel tűzdelve(volt már rá precedens...). Tehát örülnék a boldogságuknak és hogy ezt a lépést megtették,ennyi. Remélem sikerült itt Mindannyiónknak kicsit elgondolkodtatni!?:)
2012. dec. 17. 12:07
19/42 A kérdező kommentje:
igen terhes a felesége, de ez engem nem érdekel, erről például első körben tudtunk, meg azt megosztotta velünk, az esküvőjüket SENKINEK nem pletykáltam el, csak a férjemmel beszéltük meg ketten, és itt veletek, szóval...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!