Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?
Dehogynem vagy féltékeny!
Én még olyat nem hallottam, hogy a legénybúcsún sztriptíz van, és a menyasszony azért pipa, mert a pasik alázzák a táncost.
Őt nem kell sajnálni, pénzért csinálja. Magától vállalja el, szóval nem alázza senki.
Ha annyira megalázó, akkor ne táncoljon. Ennyi.
Az nem biztos, hogy pici pénzért vállalja el, főleg magánbulira. Ha én ilyen táncos lennék, én is inkább bulikra mennék, nem egy bárban kelletném magam.
Amúgy ha nem akarod, akkor kérd meg őket, hogy ne legyen, neked ez nem fér bele.
Szerintem nem megalázó. Ő ezért pénzt kap és szolgáltatást ad. A sztriptiz meg tánc amiből bajnokságok is vannak.
Szerintem ennyi erővel az áruházi takarító munkája is megalázó mert kb annyi a 2 havi fizuja amennyiért te kabátot vedzel.
Én nekem is megalázó amikor csupa olajosan meg büdösen dolgozok egész nap mert éppen szerelem a gépem mégis fizetésért megy a dolog és bár megalázó ,de szépen megélek és bármikor felmondhatok.
Milyen érdemi dolgot?
Egy jóalakú, formás, szép arcú, meztelen nő, izgatóan és profin táncol. Nincs pasi, aki ne gerjedne erre.
Van még kérdés?
"Esküszöm, hogy nem a féltékenység beszél belőlem, egyszerűen tényleg nem értem, hogy milyen érdemi dolgot talál ebben némely férfi."
Nincs semmi baj, elhisszük. :)
Csak annyit kell megértened, hogy a férfiak másképp működnek. Nem úgy, ahogy a nők.
Nem kell mindent megérteni.
Ha egy szép nő vonaglik előttük az minden férfi számára izgató ha bevallja ha nem.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!