Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak szerintem ízléstelen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?

Figyelt kérdés
A vőlegényem legénybúcsúját az egyik "barátja "szervezi, aki általában túl lő a célokon. Egy beszélgetés során szóba jött a legénybúcsú, és megjegyeztem, hogy szerintem nem sok megalázóbb dolog van a világon egy nő számára, amikor pici pénzért, kényszer okokból egy csomó gusztustalan részeg férfi előtt vetkőzik. A vőlegényemnek nem említettem még meg a barátja tervét, de ahogy ismerem, osztaná a véleményem, mégis csúnyán összevesztünk a barátjával. Nem féltékeny vagyok, egyszerűen nem értem, hogy mi ebben a poén és ki élvezi ezt? remélem, hogy nekem nem terveznek hasonlót a barátnőim. Tehát nem a lány jelenléte bántana, hanem az, ahogy megalázzák. Szerintetek túlzok?
2013. jan. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
61%

Dehogynem vagy féltékeny!

Én még olyat nem hallottam, hogy a legénybúcsún sztriptíz van, és a menyasszony azért pipa, mert a pasik alázzák a táncost.

Őt nem kell sajnálni, pénzért csinálja. Magától vállalja el, szóval nem alázza senki.

Ha annyira megalázó, akkor ne táncoljon. Ennyi.

2013. jan. 17. 19:37
 2/80 anonim ***** válasza:
75%
Azok a lányok, akik ilyet vállalnak, van rutinjuk, és nyilván nem két fillérért teszik. A dolog semmivel sem különb, ha bemennek egy sztriptízbárba és ott folyik a nyáluk. Szóval szerintem kicsit túlspiláztad, a legény- és leánybúcsú jobb esetben csak 1x van egy életben, jobb lenne, ha rájuk hagynád.
2013. jan. 17. 19:38
 3/80 anonim ***** válasza:
28%
Örülj, hogy még nem dobott ki ilyen mentalitással.
2013. jan. 17. 19:39
 4/80 anonim ***** válasza:
68%
Igen, túlzol. Mi az, hogy megalázzák? Kap érte fizetést, meg egyébként el lehet menni (ha annyira megalázó) más munkahelyre rendesen dolgozni. A k.rvát is sajnálod?
2013. jan. 17. 19:39
 5/80 anonim ***** válasza:
100%

Az nem biztos, hogy pici pénzért vállalja el, főleg magánbulira. Ha én ilyen táncos lennék, én is inkább bulikra mennék, nem egy bárban kelletném magam.

Amúgy ha nem akarod, akkor kérd meg őket, hogy ne legyen, neked ez nem fér bele.

2013. jan. 17. 19:40
 6/80 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy nem a féltékenység beszél belőlem, egyszerűen tényleg nem értem, hogy milyen érdemi dolgot talál ebben némely férfi.
2013. jan. 17. 19:40
 7/80 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem megalázó. Ő ezért pénzt kap és szolgáltatást ad. A sztriptiz meg tánc amiből bajnokságok is vannak.

Szerintem ennyi erővel az áruházi takarító munkája is megalázó mert kb annyi a 2 havi fizuja amennyiért te kabátot vedzel.

Én nekem is megalázó amikor csupa olajosan meg büdösen dolgozok egész nap mert éppen szerelem a gépem mégis fizetésért megy a dolog és bár megalázó ,de szépen megélek és bármikor felmondhatok.

2013. jan. 17. 19:41
 8/80 anonim ***** válasza:
71%

Milyen érdemi dolgot?

Egy jóalakú, formás, szép arcú, meztelen nő, izgatóan és profin táncol. Nincs pasi, aki ne gerjedne erre.

Van még kérdés?

2013. jan. 17. 19:44
 9/80 anonim ***** válasza:
82%

"Esküszöm, hogy nem a féltékenység beszél belőlem, egyszerűen tényleg nem értem, hogy milyen érdemi dolgot talál ebben némely férfi."

Nincs semmi baj, elhisszük. :)

Csak annyit kell megértened, hogy a férfiak másképp működnek. Nem úgy, ahogy a nők.

2013. jan. 17. 19:47
 10/80 anonim ***** válasza:
76%

Nem kell mindent megérteni.

Ha egy szép nő vonaglik előttük az minden férfi számára izgató ha bevallja ha nem.

25/N

2013. jan. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!