Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?
Úgy látom, van már tapasztalatod ebben. Nekem sajna még nincs, de majd ha odáig süllyedek külsőre és szellemileg is, mint te, akkor kérek tanácsokat:)
Ja, hogy nem vagy ideges? Szinte hallom, ahogy fújtatsz:)))
Nikinyuszi! a stílusodból ítélve indián vagy..
Kedves kérdező! az ilyenek véleményére meg ne adj..ezek egészen másképp gondolkodnak!:)
ha zavarna a sztriptíz,akkor beszéld meg ezt a pároddal..vagy kérd meg a barátját h ne hozzon téged ilyen helyzetbe,mert te sem teszed meg vele.:)
(egyebként én meg nem sajnálom a táncosnőket,hanem semmibe veszem..)
Beakadt a lemez Nikinyuszi?
Elég alacsony értelmi szintű nő lehetsz.És nem a kérdező a begyöpösödött hanem te!!Még jó hogy szólás szabadság van és nem mindenkinek kell úgy gondolkodnia mint neked.
Az egésztől eltekintve nekem az a fura, hogy felnőtt ember létedre még nem sikerült megtanulnod, hogy minden ember más, minden embert más taszít, más vonz.
Szerinted a sztriptíz megalázó egy nőnek. Szerintem pl. az, ha ki kell szednie a kaját a férjének.
Nem érted, hogy ki élvezi a sztriptízt? Nem tudod csak elfogadni, hogy te nem élvezed, de más emberek attól még élvezhetik? Én egyenesen gyűlölöm a discozenét, DE felfogom, hogy van, aki szereti, és nem nézem le őket ezért. És nem csodálkozok, hogy ha én nem szeretem, hogy lehet, hogy más szereti?
Háát én nem tartom megalázónak, viszont féltékeny lennék, ha a pasimnak vetkőzne egy sztriptíztáncos. Ebben nincs semmi, sztem a nők nagyon nagy százaléka ugrik az ilyen és ehhez hasonló témákra. Viszont az is tuti, h rengeteg pasi is féltékeny lenne fordított esetben.
Nekünk idén lesz az esküvőnk, és én megmondtam a páromnak, h nem venném túl jó néven, ha egy meztelen csak dörgölőzne hozzá a legénybúcsúján. Ő se szeretné, ha egy izmos, vetkőzős fiú a kezemet dugdosná a tangájába, szóval, mi ezt megdumáltuk.
Ettől függetlenül tudom, h van egy haverja, aki 100% hívna táncos csajt, de csak azért h ő maga jól érezze magát :D
Mindegy, én bízok a páromban, és kb ennyi. Ennél többet nem foglalkozok ezzel a témával :)
Na ezt a hisztit megelőzendő, nem kell tudni az asszonynak a legénybúcsú időpontjáról. Elég ha annyit "tud", hogy a haverokkal kocsmázik.
20N
Szexmunkás vagyok és büszke vagyok rá. Élvezem amit csinálok.
És neked nem megalázó, hogy napi 8 órában ott robotolsz valahol, stresszes vagy, sose tudhatod, hogy mikor építenek le, hogy mikor nem felelsz meg, rengeteg profitot termelsz a munkáddal valaki másnak és akkor odalöknek neked havi 100-110 ezer forintot? Hogy ha beteg vagy azzal büntetnek, ha visszamégy, akkor 3x annyi papír vár már az asztalodon, amiért merészeltél lógni? Mert nekem ilyen nincs.
Szeretem ezt csinálni. Én választottam ezt a munkát. Lenne lehetőségem mást csinálni, de nem akarok, mert szeretem. Ha majd öreg leszek és már nem tudom ezt csinálni, akkor pedig szépen elélek abból, amibe addig fektettem a pénzemet, meg a szabadidőmet (több különféle egyetem)
És nem nem azért tanulok, mert kell gyorsan valami kapaszkodó, amivel ki tudok mászni. Nem akarok kimászni. Nem kell megmenteni.
Boldog vagyok. Elégedett. Jól érzem magam. Örömmel dolgozok. Akkor is, ha ezt nem illik.
Tudod mi a legmegalázóbb a nőknek? Mikor ilyen álszent segíteni akaró feminista szövegekkel tulajdonképpen a nagy jót akarásban csak épp azt felejtitek el, hogy mi mit is akarunk. Gyakorlatilag közlitek, hogy ostobák és fogyatékosak vagyunk és nem is tudjuk mi a jó nekünk. Na EZ az, ami a legmegalázóbb a nőknek, nem az, hogy tudják mit akarnak csinálni, és szabadon választják a szex munkát legyen az sztriptíz tánc vagy bármi.
Dehogy nem féltékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!