Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak szerintem ízléstelen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?

Figyelt kérdés
A vőlegényem legénybúcsúját az egyik "barátja "szervezi, aki általában túl lő a célokon. Egy beszélgetés során szóba jött a legénybúcsú, és megjegyeztem, hogy szerintem nem sok megalázóbb dolog van a világon egy nő számára, amikor pici pénzért, kényszer okokból egy csomó gusztustalan részeg férfi előtt vetkőzik. A vőlegényemnek nem említettem még meg a barátja tervét, de ahogy ismerem, osztaná a véleményem, mégis csúnyán összevesztünk a barátjával. Nem féltékeny vagyok, egyszerűen nem értem, hogy mi ebben a poén és ki élvezi ezt? remélem, hogy nekem nem terveznek hasonlót a barátnőim. Tehát nem a lány jelenléte bántana, hanem az, ahogy megalázzák. Szerintetek túlzok?
2013. jan. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
31%

Ja és hozzátenném, ne legyél féltékeny. Egy normális táncos lány az olyanokkal érkezik, akik vigyáznak rá, nem lehet csak úgy fogdosni, meg azt csinálni vele, amit csak akarnak.

És marhára nem érdekel minket a vőlegényed. Egyáltalán nem. A pénz viszont, amit a műsorért kapunk igen.

Szóval nem kell féltékenynek lenni, eszünkben sincs ellopni őket.

2013. jan. 18. 00:11
 52/80 anonim ***** válasza:
79%

Utolsónak.

OFF

Azért annyira büszke ne legyél rá.. És akkor is büszkén meséled majd,ha a lányod kérdez rá,hogy miből éltél (max.) harminc éves korodig?

20N

2013. jan. 18. 01:13
 53/80 anonim ***** válasza:
78%

Pici pénzért???

Ezek a lányok naponta keresnek meg minimálbérnél magasabb összegeket....

Ez a lány választása, csinálhatna más munkát... és általában szerintem nem megalázónak élik ezt meg.

Szerintem ezt mélyen valahol magad is tudod, csak nem mered magadnak sem bevallani, hogy igenis zavarna, ha a te drága párod előtt 2 meztelen mell himbálózna.

2013. jan. 18. 02:28
 54/80 anonim ***** válasza:
59%

Az én férjemnek volt táncoslány a legénybúcsúján. Sőt, részben én segítettem a barátainak keresni!:)

Semmi bajom nem volt vele. Bízom a páromban! És általában aki félrek.fél, az nem először a legénybúcsúján teszi meg.

Miért lenne megalázó! Elmondás alapján megérkezett a lány egy kísérővel, megkínálták kajával, itallal, táncolt kb. 20 percet (nem rossz pénzért), majd felöltözött és ment!

Szerencsére az én férjem barátai között nincs olyan, aki ne tudna viselkedni!

2013. jan. 18. 06:08
 55/80 anonim ***** válasza:
57%

#55 Ugyanmár!

Mikor együtt vannak, sohasem tudhatod, hogy mit művelnek! Utána meg nyílván falaznak egymásnak, hogy "ó, nem történt semmi! Pizzát rendeltünk, aztán verseket, és rövid novellákat olvastunk fel..."

Ébredj fel.

2013. jan. 18. 06:57
 56/80 anonim ***** válasza:
5%

Ugyan már, 01:13-as, te tényleg azt gondolod, hogy más ember rossz, mert nem a TE normáid szerint él?

TE elítéled a sztriptízt, a szexiparban dolgozókat, más meg nem ítéli el őket. Ennyi...

Attól, hogy NEKED ez nem tetszik, az előtted szóló leendő gyermekei még nem fogják szégyellni az anyjukat - és ez nagyon jól van így!

Tudod, vannak olyan kultúrák, ahol a templomi prostituáltak a főpap után leginkább tiszteletreméltó személynek számítanak... Nem a te szabályaid szerint működik ám a világ.

2013. jan. 18. 08:19
 57/80 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 56-os! Itt a bizalom a lényeg!

Aki annyira retteg,hogy megcsalja a párja, az ne menjen hozzá, mert 0 bizalomra nem lehet alapozni egy házasságot, ill. semmilyen hosszútávú kapcsolatot!

2013. jan. 18. 08:59
 58/80 anonim ***** válasza:
56%

"Tudod, vannak olyan kultúrák, ahol a templomi prostituáltak a főpap után leginkább tiszteletreméltó személynek számítanak..."

Afrikai törzsekről beszélünk? :D Mert ha azt példaértékűnek tekinted, akkor ennyi erővel kezdj el tevével kerekedni :) GOndolkodj már kicsit, attól, hogy tőlünk párezer kilométerre létezik ilyen, itt még nem lesz normális vagy elfogadott.

Egyébként pont arról beszélünk sokan, amit a kedves szexmunkás letagad: hogy annyira sík hülye, hogy fel sem tűnik neki, hogy szánalmas, amit művel. A rendes munka meg büdös. Pedig azzal is lehet szépen élni, ha jó az ember szakmája. Persze az fárasztóbb, és időigényesebb, mint öreg milliomosokat kielégíteni :)

2013. jan. 18. 09:09
 59/80 anonim ***** válasza:
20%

Kicsit kezdünk eltérni a tárgytól, de:

koreai gumigyárban szalag mellett dolgozni mennyivel "rendesebb" munka?

Amúgy az első kérdésed a te szegénységi bizonyítványod, innentől nyilvánvaló, hogy nem vagy vitapartner, mert nincsenek érveid...

2013. jan. 18. 09:27
 60/80 anonim ***** válasza:
27%
A másik: most mégis miért görcsölsz azon ennyire, hogy van, aki nem ilyen prűd, mint te?
2013. jan. 18. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!