Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak szerintem ízléstelen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?

Figyelt kérdés
A vőlegényem legénybúcsúját az egyik "barátja "szervezi, aki általában túl lő a célokon. Egy beszélgetés során szóba jött a legénybúcsú, és megjegyeztem, hogy szerintem nem sok megalázóbb dolog van a világon egy nő számára, amikor pici pénzért, kényszer okokból egy csomó gusztustalan részeg férfi előtt vetkőzik. A vőlegényemnek nem említettem még meg a barátja tervét, de ahogy ismerem, osztaná a véleményem, mégis csúnyán összevesztünk a barátjával. Nem féltékeny vagyok, egyszerűen nem értem, hogy mi ebben a poén és ki élvezi ezt? remélem, hogy nekem nem terveznek hasonlót a barátnőim. Tehát nem a lány jelenléte bántana, hanem az, ahogy megalázzák. Szerintetek túlzok?
2013. jan. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
37%

Kedves 20:33-as! A prostitúció csak a XIX. század óta "deviancia" Európában, előtte, ha nem is divatos szakma, de elfogadott volt nálunk is.

(Mellesleg, az ún. "tisztességes" lányoknak a XIX. században- XX. század elején szentségtörés volt még a gondolat is, hogy BÁRMI foglalkozást is válasszanak, ma viszont tele van Európa dolgozó nőkkel, szóval hogy mi a deviancia, és mi nem, talán ne menjünk ennyire bele...)

Egyébként, ha már így dobálózol a deviancia kifejezéssel: én bevallom, deviáns vagyok, üvegpohárból iszom a kávét (ugye, csészéből szokás és elfogadott) - szóval én most ki leszek közösítve? :P

2013. jan. 19. 09:03
 72/80 anonim ***** válasza:
50%

Én nem találom megalázónak és azért mert én a férjemnek csinálom,a négy fal között.Igen,néha meglepem egy kis sztriptízzel.Nem érzem ettől megalázva magam és a férjem sem aláz meg semmivel.Nincs ebben semmi rossz.Nem igazán érdekli más nő személy,mert mindent megkap tőlem és ez fordítva is megállja a helyét.

Általában azok a férfiak keresik az ilyen hölgyek társaságát (pénzért vetkőznek és egyéb szolgáltatások),akik otthon nem élhetik ki vágyaikat és sajnos nem is beszélhetnek róla,mert a társuk "süket ".

A "Nikinyuszi" válaszolónak igaza van,könnyen ki lehet szűrni az ilyen embereket,akik magánéleti problémákkal küzdenek,szinte rájuk van írva.És bunkóznak...

Kedves Válaszoló,ideje lenne a prűdséget levetkőzni.

2013. jan. 19. 11:11
 73/80 anonim ***** válasza:
17%

Csak jelzem kedves 73-es,hogy magyarországon a bordélyházakat csak az 50-es években záratták be....ez meg gondolom tudod mit jelent.

Nagyon sok kulturában elfogadott volt a prostitúció,vannak helyek ahol ma is...

2013. jan. 19. 12:26
 74/80 anonim ***** válasza:
72%

Elfogadott.. Maradjunk annyiban,hogy mindennapi jelenség volt,de bizony stigmatizálva voltak. Erről ennyit. Aki k*rválkodás mellett kampányol,érdekes erkölcsi értékekkel rendelkezhet. És itt egyáltalán nem arról van szó-mint ahogy a prosti gondolta-hogy egy nő prűd és korlátolt mert nem szereti a szeretkezést. Nem nem! De ebből élni?! Undorító! Mondjuk,mikor majd számot kell adniuk maguknak az életükről sem fogják majd fel,hogy ez miért olyan alja dolog-vagy csak ezt akarják elhitetni a külvilággal.

Nehezen tudom elképzelni,hogy büszkén írja mindenhova a foglalkozás rublikába,hogy k*rva.

2013. jan. 19. 12:40
 75/80 anonim ***** válasza:
53%

" Elfogadott.. Maradjunk annyiban,hogy mindennapi jelenség volt,de bizony stigmatizálva voltak. Erről ennyit. Aki "

Pontosan!!

Bordélyházak MINDENHOL voltak a világon, de ettől még nem volt elfogadott! A bordélyházon kívülre kb. nem is tették a lábukat ezek a nők (megbélyegzés várta őket mindenhol, ahogy azt feljebb említettem).

Tudod, ez olyan, minthogy pestis is volt mindenhol a világon, de ettől még nem tartották egy jó és örömmel vett dolognak :)))

Arról már nem is beszélve, hogy kik álltak k*rvának: bizony nem a nemesek, gazdagok, jómódúak gyermekei! Árvákat kényszerítettek ebbe, utcán talált gyermekeket, nincstelen emberek adták el pénzért a lányaikat a bordélyházakba!

Ha valaki elszegényedett, a lányok előtt 3 választás állt: apáca vagy k*rva lesz, vagy éhen hal.

2013. jan. 19. 13:31
 76/80 anonim ***** válasza:

Én nem is azt mondom,hogy ez egy normális és jó dolog...mert nem az.

De attól még ami a törvényt illeti teljesen elfogadott dolog volt...ami a közvéleményt illeti úgy nyilván nem,csak bizonyos körökben.

2013. jan. 19. 13:42
 77/80 anonim ***** válasza:
45%

Törvényileg sem volt elfogadott, csak szemet hunytak felette :)

Ahogy most sem legális az út szélén k*rválkodni, mégsem tesznek ellene semmit. MAgyarországon a bordélyházak sem legálisak, mégis vannak. Csak hivatalosan nem a k.rváért fizetsz, hanem egy jó drága üveg "pezsgőért".

Igaz, vannak országok, ahol legális (pl. Németország és Hollandia is ilyen).

2013. jan. 19. 14:59
 78/80 anonim ***** válasza:

Nem a jelenről beszélek.

100 éve még javában legálisak voltak a bordélyházak és lehet idő kérdés és ismét az lesz.

[link]

Mielőtt valaki el kezd támadni,h ehhez semmi köze Magyarországhoz...nagyon is van köze. Mivel ha a jogi részét nézzük Magyarországon a New York-i egyezmény miatt lett illegális a bordélyházak üzemeltetése.

2013. jan. 19. 15:13
 79/80 anonim ***** válasza:
35%

De látod, kedves előző, a tiszta erkölcs önjelölt kereszteslovagjainak túrót sem jelentenek a tények... Szerintük a k.rva néni az cúna-cúna, gonosz, pfúj, és különben is, mert csak....

... és közben olyan blőd zöldségeket írnak le, "múltbeli tény"-ként, hogy háromfelé áll tőle a fülem...

Mellesleg, kicsit eltértünk a tárgytól - a sztriptíztáncosnő ugyanis nem szexuális tevékenységet folytatni megy a legénybúcsúba, hanem táncolni...

2013. jan. 19. 16:03
 80/80 anonim ***** válasza:
88%

Hát ha szerinted k*rvának lenni olyan hűde jó és buli,csináld csak. Sőt! Híreszteld csak. Ha bemész valahova vásárolni,említsd csak meg,hogy ezt az összeget egy szopással kerested meg.

A lányodnak is mondd csak majd meg,hogy te fény korodban,mikor még kinéztél valahogy,te bizony büszke k*rva voltál es ő is nyugodtan legyen rá büszke.

Aztán mikor majd kiderül,bizony elveszik tőled a gyermekvédelmisek..

Akkor majd meglátod,hogy szinte kivétel nélkül mindenki elítél aki nem szakmabeli,strici vagy kuncsaft.

2013. jan. 19. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!