Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?
Figyelt kérdés
A vőlegényem legénybúcsúját az egyik "barátja "szervezi, aki általában túl lő a célokon. Egy beszélgetés során szóba jött a legénybúcsú, és megjegyeztem, hogy szerintem nem sok megalázóbb dolog van a világon egy nő számára, amikor pici pénzért, kényszer okokból egy csomó gusztustalan részeg férfi előtt vetkőzik. A vőlegényemnek nem említettem még meg a barátja tervét, de ahogy ismerem, osztaná a véleményem, mégis csúnyán összevesztünk a barátjával. Nem féltékeny vagyok, egyszerűen nem értem, hogy mi ebben a poén és ki élvezi ezt? remélem, hogy nekem nem terveznek hasonlót a barátnőim. Tehát nem a lány jelenléte bántana, hanem az, ahogy megalázzák. Szerintetek túlzok?
Mit foglalkozol a táncoslánnyal? Nem mindegy neked, hogy őt megalázzák vagy nem?
Amúgy én nem örülnék legénybúcsún táncoslánynak, de nem a lány érdekei miatt, csak egyszerűen zavarna, és ezt beismerem.
2013. jan. 17. 20:01
12/80 anonim válasza:
De igen, a féltékenység beszél belőled, csak "erkölcsi" köntösbe burkolod, és talán még magadnak se vallod be...
2013. jan. 17. 20:02
13/80 anonim válasza:
A féltékenységhez is joga van, ezt azért hozzátenném. Nem mindenki ujjongana, ha a vőlegénye legénybúcsúján lenne sztriptíz.
2013. jan. 17. 20:05
14/80 anonim válasza:
Persze hogy joga van féltékenynek lenni... (csak értelme nincs a sztriptíztáncosnőre, én láttam már legénybúcsún, egy háromajtós szekrény kíséretében/őrizetében jött, még hozzá se lehetett nyúlni, nemhogy többet)
De azt nem értem, miért játssza magát ezzel a megalázott táncosnő-szöveggel.
2013. jan. 17. 20:11
15/80 anonim válasza:
Igen, csak szerinted.
2013. jan. 17. 20:21
16/80 anonim válasza:
Jobb hogy itt csapod ki a féltékenységi hisztidet mintha a férjedet csesztetnéd.
2013. jan. 17. 20:27
17/80 Nikinyuszi válasza:
Már bocs,de szerintem Te egy begyepesedett csaj vagy...örül,ha egyáltalán elvesz valaki....ha férfi lennék Veled szóba sem állnék.
2013. jan. 17. 20:30
18/80 anonim válasza:
Jaj, most miért kell neki ilyeneket írni? Most ettől az egy dologtól még nem jön le a személyisége, ne legyünk már ilyen rosszindulatúak..:S
2013. jan. 17. 20:35
19/80 anonim válasza:
Kérj Te is sztripper srácot!
Amúgy nagyon jól lehet ezzel keresni, egyik barátnőm simán elélt belőle évekig, még félre is tett, szexelnie nem kellett.
Általában a legtöbb férfi seggkész volt már mire sorra került a műsora, kb. csak ülni tudtak és bámulni bambán. Ezen ne aggódj!
2013. jan. 17. 20:37
20/80 anonim válasza:
Szerintem nem kellene így lehurrogni szegény kérdezőt.Nem értem attól miért begyöpösödött??Szerintem is megalázó, én sem csinálnám.Sőt inkább éhen döglenék de nem élnék a testemből.Amúgy meg nekem sem nagyon tetszene ha egy másik idegen nő meztelenül vonaglana a párom előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!