Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak szerintem ízléstelen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ízléstelen és megalázó a sztriptíz?

Figyelt kérdés
A vőlegényem legénybúcsúját az egyik "barátja "szervezi, aki általában túl lő a célokon. Egy beszélgetés során szóba jött a legénybúcsú, és megjegyeztem, hogy szerintem nem sok megalázóbb dolog van a világon egy nő számára, amikor pici pénzért, kényszer okokból egy csomó gusztustalan részeg férfi előtt vetkőzik. A vőlegényemnek nem említettem még meg a barátja tervét, de ahogy ismerem, osztaná a véleményem, mégis csúnyán összevesztünk a barátjával. Nem féltékeny vagyok, egyszerűen nem értem, hogy mi ebben a poén és ki élvezi ezt? remélem, hogy nekem nem terveznek hasonlót a barátnőim. Tehát nem a lány jelenléte bántana, hanem az, ahogy megalázzák. Szerintetek túlzok?
2013. jan. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
44%

Igen, megalázó. De aki képes pénzért vetkőzni vagy szétdobni a lábát, az hidd el nem foglalkozik ilyesmivel.

Sajnos a pasikat a lelki része meg aztán abszolút nem érdekli. Leköti őket a látvány.

Szerintem túlzol. És ha logikusan végiggondolod, nem a sztiptízes nő "megalázása" zavar téged.........

2013. jan. 18. 10:17
 62/80 anonim ***** válasza:
80%
Jómagam férfi vagyok, de nem igazán hoznak lázba a sztriptíz táncosok, legénybúcsúmra sem igényeltem. Most akkor én nem vagyok normális?
2013. jan. 18. 12:17
 63/80 anonim ***** válasza:
75%

Nem, utolsó, te teljesen normális vagy. Ez a véleményed, és kész.

Akkor lennél nem normális, ha itt fröcsögve szidnál mindenkit, (számodra vadidegen, soha nem látott embereket!) akit viszont lázba hoznak, esetleg még el se ítélik őket.

2013. jan. 18. 12:23
 64/80 anonim ***** válasza:
69%

Én nő vagyok és egyáltalán nem ítélem el őket.

Jómagam nem táncolok,de mikor megtudtam 2-3 egyetemei szaktársaimról anno,hogy sztriptizelnek igencsak meglepődtem.

Egytől egyik normális,kedves lányok voltak nem kevés ésszel!

Úgyhogy semmi okom elítélni ezt,ha van aki így akar pénzt szerezni átmeneti időszakokban.... miért ne??

2013. jan. 18. 12:48
 65/80 anonim ***** válasza:
20%
És csodálkoznak az emberek, hogy nem találni normális párt, mikor tök normális nekik a sztriptíz apucinak? :DDDD Aztán már a qva is az lesz, ha asszonyka nem ér rá, nincs kedve, nem? :DDDD
2013. jan. 18. 13:13
 66/80 anonim ***** válasza:
62%

Szóval ha egy legénybúcsún fellép egy táncoslány akkor már nem lehet normális a pár? :D

Érdekes....szerintem inkább azokkal a a párokkal van a probléma akik nem képesek egymással megbeszélni a problémáikat és inkább a gyk-ra fordulnak válaszokért és megnyugtatásért.

Az én férjemnek 8 éve volt a legénybúcsúja,táncoslánnyal és azóta is boldogan élünk.

Eszembe sem jutott,hogy egy sztriptíz táncos veszélyt jelent a kapcsolatomra....aki így gondolja azzal van a nagyobb probléma.

A kérdezőnek is teljesen feleslegesen kattog ezen az agya...neki kérte meg a kezét,őt akarja feleségül venni...gondolom nem véletlenül.

2013. jan. 18. 13:18
 67/80 anonim ***** válasza:
50%

Miért ne lennék büszke rá? Valódi munkám van, amiért valódi pénzt fizetnek, jól csinálom és szeretem csinálni.

Miért kellene szégyellni magam? Miért kell szégyellni a szexet?

A gyerekemet pedig nem erre fogom bátorítani, de nem azért, mert ez rossz és ciki és úristen, hanem azért mert tökéletesen 100%-ban biztosnak kell lenned magadban, ha ezt akarod csinálni, mivel a jövőbeni lehetőségeket bizonyos területeken erősen behatárolod ezzel, vagy teljesen ellehetetleníted magad. A megbánás többnyire ebből születik, hogy valaki 5-7 év után rájön, hogy hát ő tanítani akar és akkor késő.

Másrészt viszont nem egy begyöpösödött gyerekként fog felnőni, aki ujjal mutogat, megvet, elítél, és utálkozik.

Egyébként, ahogy haladunk, ne vegyél rá mérget, hogy viszonylag rövid időn belül nem lesz ez elfogadott.

Pl. vannak olyan kultúrák, ahol teljesen elfogadott még a prostitúció is, és nem nem az afrikai dzsungelek

Pár évtizede még azt is elmegyógyintézetbe zárták volna, aki orális szexet akart, meg mikor láthattál volna meztelen férfiakat, meztelen nőket a bécsi utcákon óriás plakátokon? Nem fog mindig így maradni a világ, hogy a szex és szex munka tabu.

2013. jan. 18. 15:38
 68/80 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem túlzol. Téged szeret a vőlegényed, akár izgatja a táncosnő látványa akár nem, egy normális férfi nem csalná meg a nőt akit feleségül akar venni olyannal, akin átmennek 4en egy nap.

Szerintem is ízléstelen, legalábbis én rosszul érezném magam, ha egy idegen kigyúrt pasi a fejem felett lóbálná a p.csét. De van akinek ez bejön. De a vőlegényemnek sztriptíztáncost rendelnének a baráti, vagy elmennének egy bárba, nem kezdenék így pánikolni.

Kicsit sajnálom ezeket a lányokat, de nem kell a szívünkre venni, kap érte pénzt.

L22

2013. jan. 18. 17:12
 69/80 anonim ***** válasza:
74%

77%-os prostituált!

Csak szeretnél a társadalom megbecsült tagja lenni. Azok a prostik,akikről te beszélsz-papnők a csúnya,elesett embereken segítettek önszántukból ELLENSZOLGÁLTATÁS nélkül,vonzalomból.

Már itt megdőlt az elméleted.

Az,hogy valahol eladják a gyermekeket prostinak,szolgának egyáltalán nem jelenti azt,hogy ez a követendő példa; vagy hogy egyes afrikai törzseknél a fiúkból azáltal válnak férfiak,hogy egy több méteres emelvényről ugrálnak le,a lábaikat kötéllel összekötözve-amolyan kezdetleges bungee jumping-,hogy eltörjék a lábaikat.

Hiába propagálod majd a lányodnak a k*rva létet,szégyellni fog. Főként idősebb korában,mikor a te hatásod már nevetséges lesz a korcsoportja tagjaiéhoz képest.

Aki minimális önérzettel és ambícióval rendelkezik,bizony nem tartja semmire a szexmunkásokat,mivel csak illegetik magukat és hagyják,hogy élvezkedjenek rajtuk. Ez nem munka. Ez a női test kiárusítása,ami végtelenül alja dolog tekintve,hogy más lehetőségük is lenne;de inkább a könnyebb,erőfeszítéseket mellőző utat választják. Az a szomorú,hogy ezek az emberek(messze nem nő..) nem rendelkeznek olyan erkölcsi morálokkal,melyek szükségesek a beilleszkedéshez.

A prostitúció deviancia.

A lányod meg hidd csak el,hogy szégyellni fogja a múltad.

2013. jan. 18. 20:33
 70/80 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, tényleg hálás vagyok értük. Az analitikusoknak meg pláne, nyilván megértették a lényeget a kérdésemből. Jelentem, a vőlegényemmel tegnap beszélgettünk, és Ő mondta (nem hoztam fel a témát, bár lehet, hogy a barátja panaszkodott), hogy reméli nem lesz lány,. Tehát kedves "szimpatizánsok", nincs miért ilyen "óriási féltékenységi rohamot rendeznem",- mert nyilván egy ember nem érezhet együtt, nem sajnálhat valakit a mai világban, csakis undok, önző, hisztis dög lehet. :)

Kedves Prostituált! Kérlek ne haragudj ha megbántottalak a kérdésemmel, élt egy olyan kép a fejemben, hogy ezen munkakörökben csak olyan személyek dolgoznak, akiket az élet kissé meggyötört és belekényszerültek az "iparba". Most már tudom, hogy ez nem így van, szívből örülök, hogy élvezed a munkádat. :)

2013. jan. 18. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!