Erről mi a véleményetek? Jó ötlet? Vagy ízléstelen lehúzás?
Hát, ötletnek jó, de az árát nagyon sokallom!
Ha egy 10.000-est kérnének érte még elfogadható lenne, mert hát, ugye könyv is meg DVD, stb van benne...
Ez is csak a pénzszerzés miatt íródott.
Nem érdemes megvenni, biztos vannak benne jó dolgok, de interneten is lehet találni ehhez hasonlót, ingyen. Lehet beszélgetni olyan emberekkel is, akik újra örülnek az életnek. (pl. én is feldolgoztam már anyukám halálát, hiába hittem azt, hogy nem lehet, és semmikönyv, vagy net nem segített nekem akkor, csak az idő, a barátok, a hobbijaim).
meg kell nézni, hogy mennyi a csomag értéke és mennyiért adják. hogy nem kerül majd 30ezerFt-ba az biztos. már innen is nyilvánvaló, hogy becsapás, lehúzás az egész. lehet, hogy vannak benne hasznos dolgok, de nem a segítség az alap, hanem gyászoló emberek lehúzása. undorító, felháborító. van a világon 2 dolog, amit kegyetlenül utálok. ha az emberek lelki-és testi fájdalmából valaki undorító módon csinál pénzt. az jó példa a lelkire, testire meg nem kell mondani, mindenki ismeri a sok gyógyulást ígérő, haszontalan vacakot.
szóval ízléstelen lehúzás.
"Ha bármilyen okból kifolyólag úgy érzed, hogy a Gyógypakk nem segített neked, és három hónapon belül hiánytalanul visszaküldöd nekem, visszakapod a teljes árat."
Hogy tudnám hiánytalanul visszalüldeni, ha nem próbáltam ki? ...és ha nem próbáltam ki, akkor honnan tudnám, hogy nem segít???
**
Szerintem nem jó ötlet kihasználni, az amúgy is gyászban, fájdalomban élőket!
Nekem most halt meg a Fiam és rettenetes a fájdalmam, de... van egy Kislányom és Unokáim. Nekem Ők a gyógypack! ..és azt a 30 ezret inkább Rájuk költöm és nem egy idegenre, aki úgy érzem- vissza-/ és jól - él a fájdalmammal/ból.
"Szerintem jó ötlet és hasznos segítség, eddig még nem volt ilyen. Jobb híján a gyászolók gyakran fórumokon kapaszkodnak össze vagy más, önszerveződő csoportokban – végre van valaki, aki szakmailag felkészült a segítésre ebben a témában.
A saját tapasztalatom pedig az, hogy ha egy segítő ingyen akar nekem segíteni, akkor nincsenek jogaim, nem lehetnek elvárásaim, illetve ő nem is elérhető gyakran, mert egyéb tevékenységgel kell pénzt keresnie. Egy ilyen csomag elkészítése sok pénzbe kerülhet, nyilván azért ilyen magas az ára.
Singer Magdi nem csak ezt, hanem ingyenes segítséget is ajánl, úgyhogy a gyógypakkot nem kötelező megvenni, csak egy opció."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!