Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek? Jó...

Erről mi a véleményetek? Jó ötlet? Vagy ízléstelen lehúzás?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 15. 02:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egy aljas szemét "ember " aki életre nem mélto hogy ilyesmivel probál pénz kihuzni az emberekböl !
2010. márc. 21. 15:25
 12/14 anonim válasza:
34%

Látom a fikázás az megy könnyen ebben az országban. Nem hiszem, hogy itt kezdődik a lehúzás. Amikor egy koporsós temetés 500.000,- Ft-tól indul és emberek, azon gondolkoznak, hogy milyen fából készült koporsó ba tegyék a halottat. Ennek a terméknek az ára 1 db "nagyobb" koszorú ára! Egy koszorú, azt hiszem még senkinek sem használt a gyáyzában, de ezzel ellentétben a halott után marad 4-5 sérült gyászoló ember, akin segíteni kellene, hogy mindnél hamarabb feldolgozhassa a gyászát. Ebből persze, csak töredékének van szüksége egy ilyen termékre, de ha megvesz egy ilyet és használ neki, akkor azt hiszem a többszörösét is megéri Neki. És ne feledjétek: "Ha bármilyen okból kifolyólag úgy érzed, hogy a Gyógypakk nem segített neked, és három hónapon belül hiánytalanul visszaküldöd nekem, visszakapod a teljes árat. 3 hónap," azt hiszem elég baráti. Azzal is tisztában vagyok, hogy ezt az összeget nem mindenki engedheti meg magának, de ez nem csak ezzel a termékkel van így.

Végigolvastam és utánanéztem Singer Magdolnának, és azt olvastam, hogy 15 éve önkénteskedik a Hospice házban, ahol gyógyíthatatlan betegeket segít, és a gyászolóikat vígasztalja. Szerintetek ebből fog meggazdagodni ez az ember???

2010. márc. 22. 07:26
 13/14 anonim ***** válasza:
de ez nem segit a koporso legalább emlék vagy egy úrna az is de ez semmi ez csak lehuzás egy roszindulatu embertöl aki más gyötrelméböl akar pénz huzni. Fel is töltötem a csalo oldalak listájára hogy ne tudjon sokakat megtéveszteni és mesziröl kerüljék el !
2010. márc. 22. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
👋⛷️
2021. febr. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!