Erről mi a véleményetek? Jó ötlet? Vagy ízléstelen lehúzás?
Látom a fikázás az megy könnyen ebben az országban. Nem hiszem, hogy itt kezdődik a lehúzás. Amikor egy koporsós temetés 500.000,- Ft-tól indul és emberek, azon gondolkoznak, hogy milyen fából készült koporsó ba tegyék a halottat. Ennek a terméknek az ára 1 db "nagyobb" koszorú ára! Egy koszorú, azt hiszem még senkinek sem használt a gyáyzában, de ezzel ellentétben a halott után marad 4-5 sérült gyászoló ember, akin segíteni kellene, hogy mindnél hamarabb feldolgozhassa a gyászát. Ebből persze, csak töredékének van szüksége egy ilyen termékre, de ha megvesz egy ilyet és használ neki, akkor azt hiszem a többszörösét is megéri Neki. És ne feledjétek: "Ha bármilyen okból kifolyólag úgy érzed, hogy a Gyógypakk nem segített neked, és három hónapon belül hiánytalanul visszaküldöd nekem, visszakapod a teljes árat. 3 hónap," azt hiszem elég baráti. Azzal is tisztában vagyok, hogy ezt az összeget nem mindenki engedheti meg magának, de ez nem csak ezzel a termékkel van így.
Végigolvastam és utánanéztem Singer Magdolnának, és azt olvastam, hogy 15 éve önkénteskedik a Hospice házban, ahol gyógyíthatatlan betegeket segít, és a gyászolóikat vígasztalja. Szerintetek ebből fog meggazdagodni ez az ember???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!