Mit szolnatok hozza ha ferjetek sztriptiz klubba jarna?
Dobd ki. Kutyából nem lesz szalonna.
2010. febr. 8. 08:47
Hát szerintem ez nagyon gáz!! Nemcsak azért mert ezzel megaláz,hanem még a pénzeteket is nyilván ott hagyja.Ja és én nem hiszem,hogy aki ilyen helyekre jár az megelégedik a puszta látvánnyal:(
Hidd el tudom,hogy miről beszélek.Lépj le tőle,mert ez még csak a kezdet.
2010. febr. 8. 08:50
Válasz út elé kell állítanod!Vagy a "barát" és a club vagy ti!Ez nem normális,hogy meztelen csajokat néz amíg te otthon várod.Döntse el,hogy mi a fontosabb neki.Mondjuk és a "baráttal" is elbeszélgetnék.Ha már a saját életét tönkre vágta a sztriptíz clubokkal a másét nem kéne!A
A kérdésre válaszolva én nagyon csúnyán összevesznék a párommal az tuti!És ha másodjára is elmenne és azon kapnám,hogy hazudozik elküldeném.Ez rád nézve elég megalázó.Nem sokba vesz se téged se a kapcsolatotokat ha ilyen helyekre jár!
2010. febr. 8. 08:57
Beszélj a másik növel,ketten erösebbek vagytok!
A férjed meg:
Döntse el,mi a fontosabb neki,ti vagy egy-két alja nö.
2010. febr. 8. 08:57
Na szép ember lett belőle! Első a sztriptíz bár és slussz a család!Én párszor kizárnám az biztos, nézzük hajnalban amikor hazaér hova tud majd menni, a haverjához. Majd megbánja, ha kiéli magát és nem lesz családja, felesége, de akkor már késő! Ne hagyd magad, próbálj erélyes lenni, és ha nem segít, ott a sarokban a seprű meg a lapát és és rá kell tenni.
2010. febr. 8. 09:04
Én biztos haragudnék, ha állandóan ilyen helyen lófrálna. Mondjuk hozzáteszem, hogy egyszer én is elmentem már olyan buliba, ahol pasi vetkőzött, de igazából az kíváncsiság volt, mert ilyet még sose láttam. Ha a párom egyszer elmenne megnézni, hogy ez milyen, én sem szólnék érte, de ha renszeresen ilyen helyre járna, akkor megkérném, hogy ezt talán ne tegye, mert eléggé gáz, hogy állandóan más pucér nőket stíröl, ha egyszer van barátnője. Ha ebből nem ért, akkor felőlem mehetne amerre lát.
2010. febr. 8. 09:11
ha féltékenykedsz azzal nem oldod meg a helyzetet, inkább üljetek le megbeszélni ő miért jár, és te mit gondolsz erről.
2010. febr. 8. 09:15
8/17 A kérdező kommentje:
A helyzetet bonyolitja,hogy van egy 16 honapos kisbabank ,tehat igy meg "gazabb" az egesz.A barat feleseget nem erdekli szerinte ez meg mindig jobb mint egyedul....arra pedig,hogy miert csinalja a valasz az, hogy "nem tudom".Azt hiszem kenytelen leszek ultimatumot adni neki, hogy vagy befejezi vagy megyunk a gyerekkel.Remelem meg jon az esze.
9/17 A kérdező kommentje:
Meg annyit,hogy en is hive vagyok annak, hogy mindent meg lehet beszelni hiszen felnott emberek vagyunk de o egyszeruen annyira zarkozott, hogy semmit nem lehet belole kiszedi.
Ha jól értem a te szüleidnél laktok, az egyetlen babával. Több gyerek nincs. Na most ha neki otthon kell hallgatni az anyóst, apóst s a feleséget, ki már 16 hónapja csak azt bizonygatja, hogy a gyerek mellet a férjére már nem jut idő, továbbá már vagy 2 éve kettőér eszik s nem hajlandó ledobni a 35 kiló súlyfelesleget, akkor nem csodálkozom hogy eljár a klubba hogy végre lásson ő is Nőt! Ne csak egy kövér anyakoca társaságát élvezhesse.
2010. febr. 8. 09:37
Kapcsolódó kérdések: