Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt ilyet tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt ilyet tenni (szerintetek) tényleg megalázó vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Volt legénybúcsú-lánybúcsú, ahogy szokás. A (most már) férjem barátai nagy partiarcok és egyik sem a hűség mintaképe így tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Nem szabtam meg semmit, 2 napra leutaztak a Balatonra, közben nem is beszéltünk telefonon sem, gondoltam hadd élvezze a helyzetet és hadd szórakozzon.

Egyetlen egy kérésem volt, amit mondtam a barátainak is, hogy sztriptíztáncosnőt legyenek kedvesek ne rendeljenek.

Hát rendeltek. Nem rég láttam meg csak az akkor készült képeket meg a videófelvételt, majdnem lefordultam a székről, ugyanis a meztelen öltánctól kezdve az egymás testéről való tejszínhab lenyalogatásig minden volt. Csók, orál, szex (állítólag) nem de már nem tudom hogy mit higgyek ezek után.

Szerintem ez az én szemszögemből tekintve rettentő megalázó, hogy kedden még más nő meztelen melleiről nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. Ráadásul meg is kértem rá hogy tőlem ihat amennyit akar, csinálhat mindenféle őrültséget, csak sztriptíztáncost ne, erre meg de. Kimondhatatlanul rosszul esik ez nekem, nagyon mérges vagyok rá és sokkal kevésbé tudok már bízni benne, mert ugyan ki tudja mik történtek még azon a hétvégén..

2013. ápr. 13. 16:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
4%
Kihisztizted magam, ok, mostmár lépj túl rajta. Gondolj bele, valószínűleg nem ő hívta, hanem "meglepetésvendég" volt, úgymond ajándék a barátaitól. Mit csináljon, sétáljon ki, vagy csukja be a szemét? a mellnyalogatás a show része. Nem a legszebb dolog, de végülis ezért alakult ki a lány/legénybúcsú, többször ilyet úgyse fog. (jobb esetben) És HA meg fog csalni, nem ilyen helyzetben, ilyen nővel fog.
2013. ápr. 13. 16:55
 22/54 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem reagálod túl. Férjem (akkor még nem volt az) haverjának is volt legénybúcsúja, volt ott is a táncoslánytól a privát táncig minden... Bár ők nem rendelték, hanem eleve egy ilyen "bárba" mentek... Azért írtam idézőjelbe, mert a munkámból kifolyólag én is vooltam jó pár ilyen helyen, éjjel, akcióban, és eleget láttam....

Aztán jött a mi esküvőnk, mondta, hogy szeretne legénybúcsút. Nekem ez sajnos nem fér bele, akármennyire divat. Mondtam oké, menjen, de akkor nekem is lesz lánybúcsúm, ahogy kell, erre inkább nem akart, és nem is volt. Ha őt szeretem, őt kívánom, ő lesz a férjem, nekem nem fér bele, hogy egy másik nő táncoljon neki (mégha csak tánc lenne, a hölgynek kell a pluszpénz is...)

Ezért nem kell senkit lepontozni, hisz mindenkinek más az értékrendje.

2013. ápr. 13. 16:57
 23/54 anonim ***** válasza:
88%
Ez megcsalás a szememben,én biztos fel lennék háborodva,a helyedben.Nem is értem ha szeret valaki valakit ,hogy tehet ilyet,és persze tisztel.Aki szeret nem bántana meg szándékosan.Nekem ez a véleményem ,nem bíznék benne egy percig sem többé.
2013. ápr. 13. 16:58
 24/54 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egyáltalán nem reagálod túl, nekem ez már nem férne bele. Szerintem a legény-leánybúcsúnak nem erről kell szólnia, hanem a barátokkal való szórakozásról és mondjuk az ivászatról, de nem a csajozásról vagy pasizásról.
2013. ápr. 13. 16:59
 25/54 anonim ***** válasza:
75%
Illetve a táncosnő mentes legénybúcsúval nem lett volna gondom.
2013. ápr. 13. 16:59
 26/54 anonim ***** válasza:
83%

A lány és legénybúcsú arról szól, hogy a menyasszony lányságát a vőlegény legénységét búcsúztassák. Nem arról, hogy gátlástalanul megcsaljuk, megalázzuk a párunkat, akinek örök hűséget készülünk fogadni pár nap múlva. Aki ezt nem így gondolja, az elég beteg felfogású.

Egy ilyen után én lehet el is válnék.

2013. ápr. 13. 17:01
 27/54 anonim ***** válasza:
83%

ma 16:57 Én is így gondolom. Mindenkinek más az értékrendje. Az az ideális, ha egy férfinak-s nőnek hasonló.

Nekem is furcsa az a megközelítés, hogy egy ilyen leány-legény búcsún viselkedjenek úgy, mintha egyedülállóak lennének. Mi van? :D

Én nem tudnék, mert nem azért vagyok a párommal, hogy akár egy napra/éjszakára is más karjaiba lovagoljak. Nem is vágyom erre.

Szóljon ez a buliról a barátokkal, de ne arról, hogy semmibe vesszük azt az embert, akit pár nap múlva elveszünk.

2013. ápr. 13. 17:03
 28/54 anonim ***** válasza:
19%
A párja nem csalta meg, nem is ő hIvta a táncoslányt. A lány feladatokat talál ki, a párod buliból megcsinálta, de poénból és nem azért, mert meg akart téged alázni, itt inkább a haveroknak szólt a buli. Aki Irta, hogy válna emiatt, az biztos nem bIzik a párjában. Gondolom kérdező te megbIzol, ezért ne hisztizz.
2013. ápr. 13. 17:09
 29/54 anonim ***** válasza:
85%

"És igen, ha 20 ázsiai lánnyal akar szexelni akkor 20-al fog, ha pedig a menyasszony akar egy kockáshasú négeren rodeózni, akkor meg azon fog.

Ezzel semmi probléma nincs, nem szabad szűk látókörűnek lenni"

Semmi probléma NINCS????????????????????????????????? Már ne is haragudj, de ha a menyasszonyod négerfiún akar rodeózni az esküvőtök előtt, akkor MINEK házasodik az ember? Fordítva is áll ez. Az ilyen emberek, akiknek ez a szemlélete egyszerűen nem készek a házasságra.

A leány-és legénybúcsúnak valóban a leányság, legénység búcsúztatása a lényege. Szórakozás a barátokkal, amibe sok játék, kínos feladat belefér. A megcsalás, más nők mellének és egyéb szerveinek nyalogatása vagy épp a chippendale fiú taperolása NEM.

A vőlegény és a menyasszony nem akkor köteleződik el, amikor eldöntötték, hogy összeházasodnak, hanem amikor párkapcsolatba lépnek! Onnantól nincs más tapizása, nyalogatása, hogy tovább ne is soroljam. Aki ezt ép ésszel nem fogja fel, azt sajnálni tudom.

A táncoslánnyal és a chippendale fiúval semmi gond, amíg nem nyomja a punciját/farkát a kedves vőlegény/menyasszony arcába és hasonlók (legutóbb voltam egy sima szülinapon ahol volt táncoslány, ott ez történt).

Szórakozni, fiatalságot, egyedülállóságot búcsúztatni lehet, de szájjal és kézzel való érintkezés nélkül...

Nekem ez sok, a megcsalás egy formája. Az esküvőt nem mondanám vissza, de valószínűleg elhalasztanánk, mert ezt biztos nem bírnám 1-2 napon belül megemészteni.

2013. ápr. 13. 17:16
 30/54 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg marha jó buli, hogy a párja egy másik nő testét nyalogatja...
2013. ápr. 13. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!