Annyira elegem van már, hogy a férjem mindenkire mereszti a szemét. Vagy csak én reagálom túl?
Nos én alapból annak a híve vagyok, hogy nézni szabad és biztos vagyok benne, hogy a párom is megnéz egy két csinos nőt, meg van amikor úgy jön haza, hogy volt két szöszi a buliban, fel akarták őt csípni(na ja, kell egy kicsit legyezgetnie magának a hiúságát :)). DE előttem soha nem teszi! Ez szörnyen megalázó. Meg persze, megyünk az utcán és lát egy szép lányt, aki jön velünk szembe, akkor nem látom merre néz, biztos megnézi a lányt, de igazából nem veszem észre. Ha mondjuk utána fordulna, akkor azt igen...
Ne bánd meg, hogy kiabáltál vele, mert teljesen jogos. És én vérig lennék sértve ha nem vesz észre engem mert egy másik csaj seggével van elfoglalva..
Én így látom: Ha én nem vagyok ott nézze meg a csinos nőket, mit bánom én, férfiból van, és a férfiak szeretnek bámészkodni. Elvégre nekünk nők is felfigyelünk a jó pasikra( csak általában sokkal diszkrétebben). Ha viszont mellettem feltűnően seggeket bámulna, az valóban megalázó! Ennyi erővel utána is fütyülhetne, kb. ugyanolyan prosztóság. Nem tudom hogy esne a férjednek ha azon kapná magát, hogy Te ugyanezt csinálnád pasikkal, vagy ami még jobb ha a hímtagjukat próbálnád kifürkészni mennyire látszik a naciban...
Arra, hogy leordítottad, nem tudok mit mondani, Te tudod, hogy szoktátok a konfliktusaitokat rendezni, de érthető, ha ideges voltál a dolog miatt.
Én azért nem örülnék neki, már régen leordítottam volna a fejét, és ne neked legyen bűntudatod.
Biztos hogy mindenki megnézi az embereket legyen az férfi vagy nő, de ez akkora kreténség hogy bámulja a nők s.eggét. Miért van erre szükség? A munkahelyeden meg jól kiröhögnek téged, hogy a férjed meg csorgatja a nyálát. Azt hiszed ha te látod más nem látja? Igazából jól megaláz ezzel a viselkedéssel. Szerintem előbb utóbb majd meg is csal.Szóval hiába mondjátok hogy nézni szabad, de nem szoktam más férfiakat mustrálni mert engem a férjem érdekel, és ha egy másik pasast meg is nézek akkor sem meresztgetem a szemem és főleg nem a közös munkahelyünkön. Én a helyedben már rég visszaadtam volna a kölcsönt. Mikor ott van a férjed akkor add vissza neki a kölcsönt, kíváncsi lennék neki hogy esne. Amúgy az meg gyenge érv hogy este veled megy haza, lehet szex közben a kolléganő hátsó felére gondol.
Azért nem mindegy, hogy a férfi hogyan bámulja meg a nőket. Nyilván hűséget fogadott, nem vakságot, de azért az enyhe túlzás, hogy gondolatban minden formásabb egyént megfektet.
Itt nem a puszta bámészkodás a probléma, hanem az, hogy közben le is játszódnak bizonyos dolgok az agyában. Ez viszont számomra megbocsájthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!