Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt ilyet tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt ilyet tenni (szerintetek) tényleg megalázó vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Volt legénybúcsú-lánybúcsú, ahogy szokás. A (most már) férjem barátai nagy partiarcok és egyik sem a hűség mintaképe így tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Nem szabtam meg semmit, 2 napra leutaztak a Balatonra, közben nem is beszéltünk telefonon sem, gondoltam hadd élvezze a helyzetet és hadd szórakozzon.

Egyetlen egy kérésem volt, amit mondtam a barátainak is, hogy sztriptíztáncosnőt legyenek kedvesek ne rendeljenek.

Hát rendeltek. Nem rég láttam meg csak az akkor készült képeket meg a videófelvételt, majdnem lefordultam a székről, ugyanis a meztelen öltánctól kezdve az egymás testéről való tejszínhab lenyalogatásig minden volt. Csók, orál, szex (állítólag) nem de már nem tudom hogy mit higgyek ezek után.

Szerintem ez az én szemszögemből tekintve rettentő megalázó, hogy kedden még más nő meztelen melleiről nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. Ráadásul meg is kértem rá hogy tőlem ihat amennyit akar, csinálhat mindenféle őrültséget, csak sztriptíztáncost ne, erre meg de. Kimondhatatlanul rosszul esik ez nekem, nagyon mérges vagyok rá és sokkal kevésbé tudok már bízni benne, mert ugyan ki tudja mik történtek még azon a hétvégén..

2013. ápr. 13. 16:11
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
27%
Az a gond, hogy a táncoslányok és fiúk elég merészek. Több fiút is láttam, aki a menyasszonyt zavarba hozta.A lányok űtólag zavartan és mérgesen mesélték, de ott annyira ledöbbentek, hogy megfogták.
2013. ápr. 13. 17:19
 32/54 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tudnék vele maradni, akkor sem, ha most mentem hozzá. Tőlem aztán bármilyen és bármennyi sztriptíztáncos lány lehetett volna azon a bulin, de az, hogy annak a testét nyalja, undorító, ha a fenekét markolászta volna és nyomta volna a farkához, az is az lenne, mert sok év után biztosan megkívánunk majd mást is, ahogy múlik a szerelem, dehogy az esküvő napja előtt Ő már másra élvezkedjen, azt nem viselném el. Minek vett el Téged, ha Ő már most kíván és nyal mást nőket? Az meg, hogy hova nyalt, szerintem már teljesen mindegy.
2013. ápr. 13. 17:21
 33/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az önkéntes jelentgetőnek üzenném, hogy jó lenne ha nem töröltetné ki minden második választ, csak mert neki nem tetszik. Én tettem fel a kérdést, majd én eldöntöm hogy mi a provokatív és mi nem. Teljesen normális hangnemben írott válaszok érkeztek, miért kell őket töröltetni? Valakinek komolyan ez az élvezet? Szinte végig sem tudom őket olvasni, mert egyből töröltetik. Komolyan emberek.. Oké, hogy más vélemény, de ne alacsonyodjunk már le ilyen szintre.

Legalább azt az esélyt adjátok meg nekem hogy az ÉN kérdésemre érkezett válaszokat normálisan végig tudjam olvasni, rendben? Köszi!

2013. ápr. 13. 17:22
 34/54 anonim ***** válasza:
86%

A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.

Nyugi az enyémet meg lepontozzák, mert én nem helyeslem a táncoslány mellének a nyalogatását.

Valakinek ez okoz örömöt, hogy pontozgat, jelentget, gondolom növekszik tőle a százaléka.

Ilyen ez az oldal....

Nekem másik kérdésnél törölték a válaszom, pedig esküszöm nem írtam benne semmi sértőt.

2013. ápr. 13. 17:25
 35/54 anonim ***** válasza:
92%

Legény- meg lánybúcsú ide, vagy oda, ha valaki arra készül, hogy összekösse az életét valakivel, tudnia kell, mi az, amit a másik még elvisel és mi az, ami már neki megalázó. Na, ez utóbbit még azért sem szabad megtenni, mert jaj, de kib.szott jó buli!

"kedden még más nő meztelen melleiről nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. "

...Hát, nekem nem mondaná ki ezek után. Nem azért, mert jól érezte magát, hanem azért, amit fentebb írtam. Ne házasodjon, akinek nehezére esik tiszteletben tartani a másik érzéseit! Vagy válasszon olyat, akit ez nem zavar és kész.

2013. ápr. 13. 17:55
 36/54 anonim ***** válasza:
88%

Ez már sok!

Az, hogy elhívtak egy sztriptízest még hagyján...de az, hogy a csaj melléről nyalókázza a tejszínhabot...az már gáz!

Ezt úgy mondom, hogy személyszerint egyáltalán nem tartozok a féltékeny és minden marhaságon vergődő nők közé...

2013. ápr. 13. 17:55
 37/54 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem a vőlegényed a barátai áldozata. Ülj le vele 4 szem közt és úgy beszéljétek meg.

Az is lehet, hogy nem érett még a házasságra, ha nem tudott helyesen dönteni, és nemet mondani a megfelelő pillanatban, de az is lehet, hogy nem gondolt arra, hogy neked ezzel ekkora fájdalmat okoz. A lényeg, hogy mást ne vonj be, ti beszéljétek meg.

2013. ápr. 13. 17:59
 38/54 anonim ***** válasza:
89%
Gyönyörű világban élünk, ahol ilyen arányban vannak azok, akik szerint teljesen természetes, és belefér egy kapcsolatba (majdnem házasságba), hogy az egyik fél egy ellenkező neműt nyalogasson. Lehet, hogy konzervatívak vagyunk (bár az ismerőseink alapján ez eléggé az utolsó jelzők között szerepel, amit ránk lehet aggatni), de ez nem fér bele egy normális kapcsolatba nálunk. A táncoslány még nem zavarna, de a tapizás, nyalogatás már igen. Tapizzon és nyalogasson engem a férjem, ne valami vadidegent, még akkor sem ha buli van.
2013. ápr. 13. 18:31
 39/54 anonim ***** válasza:
90%

Nem reagálod túl, igenis ne nyalogassa más mellét, ez alap egy nem nyitott kapcsolatban, azt hiszem. Nézegetni lehet meztelen nőket akár házasként is, abban nem látok problémát, de a nyalogatás... Tökmindegy, legénybúcsú vagy sem.

S ha már most nincs meg a bizalom (nem tudod, mi történt még és nem hiszel neki)... az baj.

2013. ápr. 13. 18:32
 40/54 anonim ***** válasza:
83%
Ez szerintem sem fér bele, főleg pár nappal házasságkötés előtt. Én nyáron megyek férjhez, de ilyen fel sem merül közöttünk és szerintem ez a normális. Nem tudnék már megbízni a páromban ha idegen nők melléről tejszínhabot nyalogatna, miközben esküvőre készülünk... Nem vagyok prűd, de ha ilyet megtett a hátad mögött, hát nem tudom. Talán még érnie kell a házassághoz. Mi lesz ha lesz gyerek is?
2013. ápr. 13. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!