Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt ilyet tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt ilyet tenni (szerintetek) tényleg megalázó vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Volt legénybúcsú-lánybúcsú, ahogy szokás. A (most már) férjem barátai nagy partiarcok és egyik sem a hűség mintaképe így tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Nem szabtam meg semmit, 2 napra leutaztak a Balatonra, közben nem is beszéltünk telefonon sem, gondoltam hadd élvezze a helyzetet és hadd szórakozzon.

Egyetlen egy kérésem volt, amit mondtam a barátainak is, hogy sztriptíztáncosnőt legyenek kedvesek ne rendeljenek.

Hát rendeltek. Nem rég láttam meg csak az akkor készült képeket meg a videófelvételt, majdnem lefordultam a székről, ugyanis a meztelen öltánctól kezdve az egymás testéről való tejszínhab lenyalogatásig minden volt. Csók, orál, szex (állítólag) nem de már nem tudom hogy mit higgyek ezek után.

Szerintem ez az én szemszögemből tekintve rettentő megalázó, hogy kedden még más nő meztelen melleiről nyalogatja le a tejszínhabot szombaton meg nekem mondja ki az igent.. Ráadásul meg is kértem rá hogy tőlem ihat amennyit akar, csinálhat mindenféle őrültséget, csak sztriptíztáncost ne, erre meg de. Kimondhatatlanul rosszul esik ez nekem, nagyon mérges vagyok rá és sokkal kevésbé tudok már bízni benne, mert ugyan ki tudja mik történtek még azon a hétvégén..

2013. ápr. 13. 16:11
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
90%

táncoscsajjal nem lenne bajom... de nyali-fali-val, csókkal igen, és ne nem számít egyedülállónak senki a legény és lánybúcsúján, ennyi erővel ha előtte évekig együtt vagyunk, akkor egyedülállónak számít?

nem reagálod túl.... előtte a kikötés erős, de ezek szerint nem véletlenül tetted ezt, viszont én pl a párommal kapcsolatba nem érezném szükségét...

2013. ápr. 13. 16:37
 12/54 anonim ***** válasza:
18%

Így van, kár hisztizni.

Gyáva Oroszlán jól írja, ha meg akar csalni, nem (csak) egy nyilvános helyzetet fog felhasználni!

2013. ápr. 13. 16:38
 13/54 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem mind a ketten hibásak vagytok. A te hibád hogy a sztriptíztáncos csajt megtiltottad neki, az ő hibája (márha igazak a pletykák) a szex.
2013. ápr. 13. 16:39
 14/54 anonim ***** válasza:
22%
Figyelj, ez a műsor része gondolom, annak a lánynak van egy programja, ha vetkőzős fiút hIvsz ők is elég merészek. Én nem akadnék ki, hidd el buliból csinálta, nem hinném, hogy ott akkor begerjedt volna.
2013. ápr. 13. 16:39
 15/54 anonim ***** válasza:
21%
Én nem hisztiznék ezen. A táncosnő nem akar a férjedtől semmit az égvilágon, és még csók sem történt.
2013. ápr. 13. 16:41
 16/54 anonim ***** válasza:
14%
#13-as, te meg nem tudsz olvasni? Nem volt szex. De most komolyan, az ilyen minek szól egyáltalán hozzá aki egy szöveget sem tud értelmezni?
2013. ápr. 13. 16:43
 17/54 anonim ***** válasza:
9%
ezt piszkosul túl reagálod. Mi lyen bajod lett ebböl?
2013. ápr. 13. 16:47
 18/54 anonim ***** válasza:
10%
ha nem errol, akkor mirol szol a legenybucsu?
2013. ápr. 13. 16:51
 19/54 anonim ***** válasza:
11%
mármint hogy nem az csinalhat amit akar?
2013. ápr. 13. 16:52
 20/54 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha neked ez rosszule sik,meg így reagálsz az teljesen normális.Mindenki szubjektívan ítélkezik erről,ahogy sok minden másról is,ezért itt bárki bármit mondd,azt ne vedd túlzottan komolyan,hiszen a saját értékrendje szerint írja.Amit most objektívan itt el lehet mondani,az az,hogy megmutatták a képeket,tehát nem titkolóznak.Mondjuk az,hogy a kérésed ellenére hívtak sztriptíztáncosnőt,az semmiképp sem jó.
2013. ápr. 13. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!