Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő kérdés - ha ti lennétek a rokonok, mit szólnátok? Előtte vagy utána közöljük a hírt?
5 éve vagyunk együtt, 2 éve jegyesek. Úgy döntöttünk hogy összeházasodunk, van megtakarított pénzünk, de nem szeretnénk nagy felhajtást így arra gondoltunk hogy nem esküvőt rendezünk, hanem abból a pénzből elutazunk egy tengerpartra és majd ott kötjük össze az életünket. Vendégek nélkül, csak ő és én.
Nagyon-nagyon be vagyok zsongva, számomra ilyen az álomesküvő és már kiskoromban is erről álmodtam. :)
Viszont, az érmének van másik oldala is, kicsit tartok attól, hogy a rokonság mit fog ehhez szólni.. Mármint ahhoz, hogy nem rendeztünk lagzit, nem hívtuk meg őket és "nem osztottuk meg velük a nagy napot". Ti megsértődnétek? Ha mondjuk a fiatok/lányotok/unokátok/barátotok/barátnőtök/stb ilyet csinálna?
Valamint nem tudom melyik lenne a jobb, előre bejelenteni hogy mi célból utazunk el vagy csak simán elmenni "nyaralni" és majd ha hazajöttünk akkor bejelenteni hogy mi történt. Szerintetek? Mi lenne a lehető legjobb megoldás?
60-as!
"amiért nem láthattam a kislányomat élete legboldogabb napján és nem osztozhattam az örömében"
Csak ott a probléma, hogy a kislányodnak már (lehet), hogy NEM az lenne az élete legboldogabb napja, ha lenne közönség is.
Nem lenne milyen örömben osztozni, mert annak örömét, hogy összeházasodik élete párjával elnyomná a kínos feszengés érzése.
És ugyancsak egy nagyon összetartó családból származom.
De az esküvőn nem csak a saját családod van ott, hanem a másik félé is. És nem mindenki olyan szerencsés, hogy a másik családja is ugyanolyan szerethető (plusz az még a jobbik eset, ha valaki a saját családjától nem kap frászt).
"Csak ott a probléma, hogy a kislányodnak már (lehet), hogy NEM az lenne az élete legboldogabb napja, ha lenne közönség is. "
Azért az durva, hogy az ember napját elrontja szerinted, ha a szeretteivel van...
Tehát tök mindegy, mit akar a gyerekem, az a lényeg, hogy én örömködhessek?
Ha később tudom meg, később örülök. De örülök.
"Azért az durva, hogy az ember napját elrontja szerinted, ha a szeretteivel van..."
Mivel a párom családtagjai nekem nem a szeretteim...
ahogy neki sem az én családom...
így miről is beszélünk?
Irigylem azt, akinek olyan tökéletes a családja, és szintén egy tökéletes családba házasodik be, de ezzel nem mindenki van így.
Van akinek a legszűkebb család meghívása is tortúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!