Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb házasság, és utána baba vagy fordítva?
Arra lennénk kíváncsi, hogy ti hogy gondolkodtok erről az egészről, hogy melyiket tartjátok helyesnek.
Először házasság és utána gyerek, vagy pedig igazából mindegy, hogy előbb gyerek és utána házasság.
Vagy akár terhesen házasság?
Leírnátok, hogy ti hogy vélekedtek erről, és hogy nálatok, hogy történt, mi volt előbb! :)
Társadalmilag úgy elfogadott, hogy előbb házasság, utána gyerek.
Gyakorlatilag már nem is mindig van benne a pakliban a házasság, az embereknek vagy nincs pénzük, vagy félnek az elköteleződéstől, vagy feleslegesnek tartják.
Házasság után gyerek...
Erkölcsileg is így helyes, s ha nem akarod elrontani az életed, akkor ajánlom e opciót :)
Szerintem teljesen mindegy,ahogy jól esik neked :)
Én nem vagyok benne biztos hogy akarok házasságot,papírt,míg babát mindenképpen.Sok olyat hallottam,hogy együtt volt a pár már 10 éve,2 babával,és akkor döntöttek úgy,hogy csak szeretnének egy esküvőt.Nincsen ezzel semmi gond :)
Az élet rendje... ez mekkora f@$zság.
Van, akinek nem fontos egyik sem, van, akiknek csak az egyik, valakinek a másik, és van, akinek mindkettő.
Nincs helyes és helytelen. A lényeg az, hogy úgy éld az életed, ahogy NEKED jó, ne úgy, ahogy pár bölcs lenyilatkozza, hogy az "élet rendje".
Én leginkább úgy gondolkozom, hogy nem kell gyerek.
Te vagy bárki más meg olyan sorrendben csinálod/csináljátok, ahogy akarod/akarjátok. Nekem mindegy. :)
Ennyi a bizonyíték? A válások száma? Gondolkozni szoktál?
Régen szégyen volt elválni. Nem azért voltak együtt, mert mosolyogtak, mint egy mosópor reklámban, hanem nem volt lehetőségük. Ugyanennyi volt a boldogtalan családok száma.
Szerinted házasság nélkül nem lehet valaki boldog? Az igen kimondása garancia a boldogságra?
Ugye tudod, hogy amit az élet rendjének nevezel, azt az ember alkotta, ergo meg is változtathatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!