Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő kérdés - ha ti lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő kérdés - ha ti lennétek a rokonok, mit szólnátok? Előtte vagy utána közöljük a hírt?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, 2 éve jegyesek. Úgy döntöttünk hogy összeházasodunk, van megtakarított pénzünk, de nem szeretnénk nagy felhajtást így arra gondoltunk hogy nem esküvőt rendezünk, hanem abból a pénzből elutazunk egy tengerpartra és majd ott kötjük össze az életünket. Vendégek nélkül, csak ő és én.

Nagyon-nagyon be vagyok zsongva, számomra ilyen az álomesküvő és már kiskoromban is erről álmodtam. :)

Viszont, az érmének van másik oldala is, kicsit tartok attól, hogy a rokonság mit fog ehhez szólni.. Mármint ahhoz, hogy nem rendeztünk lagzit, nem hívtuk meg őket és "nem osztottuk meg velük a nagy napot". Ti megsértődnétek? Ha mondjuk a fiatok/lányotok/unokátok/barátotok/barátnőtök/stb ilyet csinálna?

Valamint nem tudom melyik lenne a jobb, előre bejelenteni hogy mi célból utazunk el vagy csak simán elmenni "nyaralni" és majd ha hazajöttünk akkor bejelenteni hogy mi történt. Szerintetek? Mi lenne a lehető legjobb megoldás?

2013. márc. 20. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
96%
Mi is ilyen esküvőt akartunk, de elkövettük azt a hibát, hogy előre elmondtuk, és végül hagytuk magunkat meggyőzni, hogy ne így legyen... Már nagyon nagyon bánjuk, SENKI véleménye se érdekeljen, csak az, hogy TI mit szeretnétek!! HA az én lányom döntene így, sok boldogságot kívánnék nekik és persze várnám a képeket :)
2013. márc. 20. 18:12
 12/67 anonim ***** válasza:
79%
Szülőként és testvérként biztosan rosszul esne, de aztán igyekezném túltenni magam rajta, és pár nap duzzogás után már semmi bajom nem lenne vele :)
2013. márc. 20. 18:13
 13/67 anonim ***** válasza:
79%
Én ürülnék ha a lányom boldog.És ha ő ilyennek képzeli az esküvőjét elfogadom :-)
2013. márc. 20. 18:15
 14/67 anonim ***** válasza:
83%

Ha az én lányom lennél, biztosan támogatnám, hogy olyan esküvőd legyen, amiről álmodsz.

De fájna, ha utólag tudnám meg.

2013. márc. 20. 18:16
 15/67 anonim ***** válasza:
96%
Mi 10 fős esküvőt tartottunk, de a lényeg ugyanaz, hogy nem voltak ott sokan. Nálunk az volt a megoldás, hogy kicsit nagyobb, 50 fős eljegyzést tartottunk kerti party keretében. Abban az 50 főben szerintem bőven benne volt aki alapból megsértődhetett volna, hogy nem hívjuk meg sehova. Ráadásul sokkal olcsóbb volt mint az esküvő, büféasztal és pörkölt volt a menü, illetve egy tortát rendeltünk meg néhányan sütöttek sütit. A férjem egy haverja szolgáltatta a zenét (DJ) és iszonyat nagy buli lett belőle, mert nem volt olyan feszengés mint egy esküvőn. Azóta is emlegeti mindenki, többet van róla szó mint mások lagzijáról. Szóval ha nem is szerveztek lagzit, szerintem érdemes legalább egy eljegyzési ebédet tartani a legfontosabb rokonokkal (szülők, testvérek, nagyszülők.) és akkor senki sem sértődhet meg azon, hogy nem ünnepelhetett meg titeket. Amúgy sztem nálunk még örültek is h nem lesz lagzi, mert nem mindenki úgy áll anyagilag, hogy ne lett volna neki megterhelő.
2013. márc. 20. 18:19
 16/67 anonim ***** válasza:
94%
csakis utólag szóljatok,és ne törődjetek senkivel. nálunk is volt szájhúzás h nem volt lagzi,csak szertartás,és utána koccintás,de nem volt pénzünk-ha lett volna sem erre költöttük volna
2013. márc. 20. 18:22
 17/67 anonim ***** válasza:
88%
Mivel már öt éve együtt vagytok, teljesen felesleges a felhajtás. Utólag szólnék, hogy a nyaralás alatt megvolt az esküvő. Ha ezért megsértődnek, az ő bajuk.
2013. márc. 20. 18:22
 18/67 anonim ***** válasza:
38%

Én igen.

Nem kéne, hogy kajálást, lagzit csináljanak, de az igent a városházán mondják ki, hogy megnézhesse a család, barátok. Vagy más helyszínen, de olyanon, ahová ők is el tudnak jutni, pl. egy parkba.

2013. márc. 20. 18:24
 19/67 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy inkább utána szóljatok. Ha előtte szóltok, biztos lesz, aki jól beolvas nektek, hogy milyenek vagytok, vagy beszólogat, vagy vitát provokál, vagy "kitagad", vagy nézhetitek a bánatos, sértett arcát, ha pedig rossz érzésekkel mentek el az utazásra, akkor nem fogjátok élvezni az esküvőt.

Szóval csakis utólag mondjátok el.

2013. márc. 20. 18:26
 20/67 anonim ***** válasza:
91%
Szülőként, testvérként lehet, hogy kicsit rosszul esne, de túlélném. Rokonként meg gratulálnék és kész.
2013. márc. 20. 18:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!