Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok hozzá, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá, ha az esküvőtök előtt pár héttel elhintene egy nő egy olyan pletykát, hogy a párod ki akart vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Pedig ez biztos nem igaz. Vagy félreértett valamit, vagy rosszindulatú, viszont mérgezi a pletyka az esküvőre való felkészülés örömeit, hisz sokan erről beszélnek, és sajnálják szegény arát.

2013. márc. 19. 01:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%

Tudod erre egy közmondás jut eszembe:

" Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja"..

Ki tudja mi az igazság ilyenkor????

2013. márc. 19. 01:19
 2/36 anonim ***** válasza:
63%

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja! Én biztos hogy utána járnék, és ha igaz, esküvő lefújva.

Még ha nem is igaz, akkor is mindenki azt fogja hinni hogy igaz, és erről fognak pletykálni, a menyasszonyt meg szánják, sajnálják, hülyének nézik. Pont elérte a híresztelő amit akart, hogy mindenki megtudja, és a párt szétszedje valahogyan,

2013. márc. 19. 01:20
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
01:19 Pont egyszerre írtuk ezt a "szép", igaz mondást! A régi mondások nagyon igazak!
2013. márc. 19. 01:22
 4/36 anonim ***** válasza:
42%

ma 01:22

A közmondásoknak van alapja... nem hiába találták ki.. és lám ketten is ugyanarra a közmondásra gondoltunk. Ez sem lehet véletlen..

2013. márc. 19. 01:33
 5/36 A kérdező kommentje:
Nem kell utánajárni, mert rólam van szó. Azt állítja a nő, hogy én fel akartam őt szedni. Barátok voltunk, ami abból állt, hogy nagy ritkán összefutottunk és beszéltünk egy keveset, de a párommal is jóban volt. Inkább pont ő olyan, aki minden pasira rá akar telepedni. nekem mint nő abszolút nem jön be, és nem tudom, hogy hogyan bizonyítsam be, hogy amit állít csak aljas rágalom.
2013. márc. 19. 01:35
 6/36 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tennem, hogy a környéken mindenki flúgosnak tartja. Tényleg eléggé hibbant, de eddig legalább azt gondoltam róla, hogy jóindulatú. Döbbentem hallottam vissza a hírt, s mikor rákérdeztem, a szemembe is azt mondta, hogy én úgymond olyan jeleket küldtem felé, ami egyértelmű volt számára, hogy akarok tőle valamit. Pedig Isten lássa lelkem, hogy ez nem igaz!!
2013. márc. 19. 01:40
 7/36 anonim ***** válasza:
7%

Na én most elvesztettem a fonalat.

Adott egy menyasszony (ez lennél te??) és egy vőlegény és a pletykás nő..

A pletykás nő azt pletykálja mindenkinek hogy te mint menyasszony félreértelmezhetetlen jeleket küldtél felé hogy fel akarod csípni??? Vagyis magyarul hogy végül is te leszbikus lennél??

Vagy te a vőlegény vagy????

Mert itt akadtam el..

2013. márc. 19. 01:45
 8/36 A kérdező kommentje:
Én vagyok a vőlegény és egy ismerős/barát nő kezdte ezt el mondogatni egy két embernek. Mármint, hogy én kacérkodtam vele. Pluszba sajnáltatja a menyasszonyomat. Úgy adja elő, hogy "szegény lány, nem tudja milyen szemét alakhoz megy hozzá"
2013. márc. 19. 01:47
 9/36 anonim ***** válasza:
28%

Oké, újra elolvastam (késő van már) Te a vőlegény vagy..

Nem kérdezted meg a nőtől hogy mik voltak azok a jelek ami miatt ő azt hiszi te kavarni akarsz vele??

Egyébként senki sem számít csak a menyasszony. Neki kell bizonyítani senki másnak. Ha ő hisz neked, akkor a többiek ne érdekeljen mit mondanak. Ha nem hisz neked akkor bizony nem hiába zörög az a haraszt...

2013. márc. 19. 01:48
 10/36 anonim ***** válasza:
80%

Ő a vőlegény és arra kíváncsi, mit éreznénk a menyasszony helyében.

Kérdező, a helyedben a menyasszonyod előtt eligazítanám a nőt, ott helyben a képébe mondanám, hogy nem hiába tartanak téged flúgosnak babám!

2013. márc. 19. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!