Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá, ha az esküvőtök előtt pár héttel elhintene egy nő egy olyan pletykát, hogy a párod ki akart vele kezdeni?
Tudod erre egy közmondás jut eszembe:
" Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja"..
Ki tudja mi az igazság ilyenkor????
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja! Én biztos hogy utána járnék, és ha igaz, esküvő lefújva.
Még ha nem is igaz, akkor is mindenki azt fogja hinni hogy igaz, és erről fognak pletykálni, a menyasszonyt meg szánják, sajnálják, hülyének nézik. Pont elérte a híresztelő amit akart, hogy mindenki megtudja, és a párt szétszedje valahogyan,
ma 01:22
A közmondásoknak van alapja... nem hiába találták ki.. és lám ketten is ugyanarra a közmondásra gondoltunk. Ez sem lehet véletlen..
Na én most elvesztettem a fonalat.
Adott egy menyasszony (ez lennél te??) és egy vőlegény és a pletykás nő..
A pletykás nő azt pletykálja mindenkinek hogy te mint menyasszony félreértelmezhetetlen jeleket küldtél felé hogy fel akarod csípni??? Vagyis magyarul hogy végül is te leszbikus lennél??
Vagy te a vőlegény vagy????
Mert itt akadtam el..
Oké, újra elolvastam (késő van már) Te a vőlegény vagy..
Nem kérdezted meg a nőtől hogy mik voltak azok a jelek ami miatt ő azt hiszi te kavarni akarsz vele??
Egyébként senki sem számít csak a menyasszony. Neki kell bizonyítani senki másnak. Ha ő hisz neked, akkor a többiek ne érdekeljen mit mondanak. Ha nem hisz neked akkor bizony nem hiába zörög az a haraszt...
Ő a vőlegény és arra kíváncsi, mit éreznénk a menyasszony helyében.
Kérdező, a helyedben a menyasszonyod előtt eligazítanám a nőt, ott helyben a képébe mondanám, hogy nem hiába tartanak téged flúgosnak babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!