Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok hozzá, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá, ha az esküvőtök előtt pár héttel elhintene egy nő egy olyan pletykát, hogy a párod ki akart vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Pedig ez biztos nem igaz. Vagy félreértett valamit, vagy rosszindulatú, viszont mérgezi a pletyka az esküvőre való felkészülés örömeit, hisz sokan erről beszélnek, és sajnálják szegény arát.

2013. márc. 19. 01:13
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Egy sem marad meg mellette hosszútávon. Már közel a 40-hez és jó nőnek tartja magát, azt gondolja, őt mindenki akarja. Általában fiatal pasijai vannak (20-on egy-két évesek) ez legyezgeti a hiúságát, de a srácok csak pár menetre jönnek vele össze meglátásom szerint. Én egyébként 30 éves vagyok, a menyasszonyom 23. A nő a menyasszonyom háta mögé (sem) bújhatna el!!
2013. márc. 19. 07:52
 22/36 A kérdező kommentje:
Igen, sejtem, h ott ronthattam el, egyébként van 2 20 év körüli gyereke, akikkel szintén jó a kapcsolatunk. Volt, hogy hozzájuk mentünk át..meg volt, hogy a 2 "gyerek" jött el hozzánk. Azt is hallottam, hogy biztos a lányával is ki akarok kezdeni. Még jó, hogy a fiával nem. ( és mielőtt valaki feltételezné, a lánya sem érdekel..abszolút nem!!! én tényleg a menyasszonyom szeretem és hűséges vagyok!!)
2013. márc. 19. 07:57
 23/36 anonim ***** válasza:
60%

Jaj nagyon ismerős a szituáció,úgymond tipikus.

Régen én se láttam az ilyen dolgokban semmit,de azóta,már "kijártam az iskolát"

ÉN elém is egy elég jó nő költözött,undok volt,még köszönni se nagyon köszönt,csak,ha nagyon muszáj.

Erre egyszer a párommal(akivel nem lakunk együtt) együtt mentünk el itthonról és még sohasem látta a csaj,aki pont ment el hazulról.Legközelebb találkozunk nyakamba ugrik,megpuszil,elkezd csacsogni és ő is rögtön valami egymáshoz átjárással akarja a szomszédságunkat "közelebb hozni".

Nem értettem mi ütött belé,hogy még puszilgat is,amit vadidegenek között kifejezetten rühellek.Aztán beugrott,hogy ja a barátommal mentem el és könnyen lehet,hogy "ilyen típusú" nő.

Persze be nem engedtem ilyen látványos egyik napról a másikra megváltozás után.

Akkor volt egy olyan barátnőm,de ez még 18 éves koromban,hogy mikor új barátom lett,hogy s hogynem éjfélkor megjelent a földszinti ablakom alatt mikor tudta,hogy nálunk alszik a fiú,s valahogy mikor a 3.éjszaka is megjelent a jó kis barátnőm-persze valahogy egyfolytában a barátommal akart beszélgetni és én a saját otthonomban szóhoz sem jutottam - megmondtam neki,hogy eddig tartott a barátságunk.

Jó kis történetek ezek.

Szóval nagyon gyorsan,akár nyilvánvalóan,én legalábbis kerek perec meg szoktam az ilyen nőknek mondani,hogy

nem akarom velük többet tartani a kapcsolatot.

2013. márc. 19. 08:03
 24/36 A kérdező kommentje:
Hát, én is megszüntetek velük mindenféle kapcsolatot! Tök jóhiszeműen, barátságból kerestem őt/őket és erre így bekavarnak. Menyasszonyom nekem hisz, de látom, hogy megviseli..mondjuk érthető.
2013. márc. 19. 08:10
 25/36 anonim ***** válasza:
73%

Watta-val egyetértek,azt szeretné a nő ha így lenne.

Egyébként sajnos mindkét nemnél vannak ilyen "betegebb" esetek,akik ha már felmentél a lakására,mindenfélét beképzelnek maguknak.

Sajnos ezekkel nincs mit kezdeni,még zaklató is válhat belőlük,úgyhogy szerintem többet ki ne ejtsd még a nevét se,annyira határolódj el tőle,mintha nem is létezne!

2013. márc. 19. 08:13
 26/36 anonim ***** válasza:
73%

A menyasszonyoddal beszéld meg: irigységből szét akarja dúlni a ti kapcsolatotokat. És többet nem is érdemel a téma, sem azok pletykája, akik jó eszközt látnak a 40(!)éves nő praktikájában, hogy ártsanak. Sajnos van ilyen mindenhol, vannak akik ebből élnek..

Nektek pedig sok boldogságot kivánunk, tartsatok ki egymás mellett jóban-rosszban!

2013. márc. 19. 09:00
 27/36 A kérdező kommentje:

Nemrég kaptam egy privát üzenetet:

Az üzenet írója: neska

Az üzenet szövege: Ha ez a pletyka ennyire foglalkoztat titeket, akkor mindketten éretlenek vagytok még a házassághoz! Én elhalasztanám az esküvőt!

Kedves neska! Miért privátba írsz? nem mered felvállalni a véleményed a közösségben? félsz, hogy leszólnak? Nem tudok másra gondolni!

Nem érzem magam éretlennek a házasságra és nem értem egészen, hogy miként függ ez össze a pletykálásokkal! Szerintem valamelyest mindenkit szíven üt, ha egy rosszindulatú pletyka felüti róla a fejét.

2013. márc. 19. 09:42
 28/36 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszönöm szépen a segítséget és a tanácsokat!!
2013. márc. 19. 09:44
 29/36 anonim ***** válasza:
20%

Ha a páromra és rám gondolok akkor egyszerű lenne a válasz.

Ha tényleg érett a kapcsolat a házasságra, akkor meg van bennetek az a szintű bizalom, hogy ez fel sem merül, hogy igaz lehet. Ha mégis mint női lelket pedzeget ez a métely, akkor ülj le a pároddal, és mondd el neki őszintén, hogy ezt hallottad, és nagyon féltékeny vagy, rosszul esik, hogy az emberek ilyeneket mondanak. Ne magadban találgass, mindig mindent beszélj meg vele, különben egyszer tényleg baj lesz.

Akkor a párod lehet, hogy ideges lesz, hogy egyáltalán hogy gondolhatod, hogy ilyet tenne, lehet, hogy nyugodt marad, mindegy, akkor is meg kell beszélni, ha apróbb konfliktusokat okoz a beszélgetés. De legalább utána tudni fogod az igazat.

Ha pedig a férfinek, akihez hozzámégy nem hiszel, mikor azt mondja neked, hogy nem kezdett ki a lánnyal, akkor ne menj hozzá. Nem azért mert lehet, hogy kikezdett mással, hanem azért, mert nincs meg benned a bizalom felé, ha pedig nem bíztok egymásban, akkor kár összeházasodni.

2013. márc. 19. 10:41
 30/36 anonim ***** válasza:
68%
Ha a nő "flúgos", állításod szerint, akkor bármit is teszel, Ő azt fogja híresztelni, hogy ki akartál kezdeni Vele, hiszen Ő ezt el is hiszi, úgy is érzi, mondta is Neked. Én először azt hittem, hogy direkt híreszteli, hogy tönkretegye a kapcsolatotokat, de kiderült, hogy Ő valóban így érzi, mert hogy szerinte adtál egyértelmű jeleket erre vonatkozóan. Tudod, ezzel a nagy magyarázkodással, hogy ennyire próbálod mindenkinek megmagyarázni, pont azt váltod ki az emberekből, hogy lehet hogy igaz... Nekem egyszer régen azt mondta egy tanárom, hogy amit nagyon kell magyarázni, abban már bizony sántít valami. Mindig be is bizonyosodott, hogy így van. Ha a nő úgy érezte hogy el akarod csábítani, akkor gondolkozz el, hol, mikor történhetett ez meg?! A menyasszonyoddal meg nagy szerencséd van, nem értem, ha hisz Neked, miért vagy ennyire rákattanva a témára? Megbeszéltétek, Neked hisz, hurrá, lezárva! Ennyi!
2013. márc. 19. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!