Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá, ha az esküvőtök előtt pár héttel elhintene egy nő egy olyan pletykát, hogy a párod ki akart vele kezdeni?
Igen, azt hiszem az lesz a legjobb, ha tényleg nem foglalkozok vele. Gondolkoztam rajta, hogy jól megmondogatom neki, h mi ez az agyrém, amit terjeszt, de úgy voltam vele, h lehet én jönnék ki belőle rosszul. Azon húztam fel magam igazán, hogy még a menyasszonyomnak is írt egy emailt, hogy "ha tudná, h mit csináltam vele".. na ezen úgy felkaptam a vizet, hogy el nem tudom mondani.
Megpróbálom ráhagyni, bár volt, aki azt tanácsolta, h menjek oda a menyasszonyommal és ott mondjam meg a nőnek a dolgokat.. Mondjuk, aki eddig hallotta a szitut, mind az mondta szerencsére, h hibbant a nő..látják, h mennyire oda vagyok a páromért. Nem vagyok egy hűtlen, nőcsábász típus.
Nehogy megmondd neki,mert,ha minden úgy van,ahogy írtad a nő beteg..A betegek pedig egy elképzelt világban élnek.
Lehetséges,hogy nagyon rég nem volt kapcsolata férfival és most,hogy ez megtörtént vele,hogy hozzá felment egy férfi....
Elmesélem itt mi volt a házunkban.Én egy lakóparkban lakom,ahol van egy központi rész és egy porta szolgálat.
Egyszer csak azt vettük észre,hogy egy nő már egy egész napja itt ül a központi hallban néha sétálgat a lépcsőházban és nem megy sehová.Akkor megkérdeztük mégis mit keres itt.
Na valami zavaros szerelmi történetet előadott,de még a nevét sem mondta az illetőnek és a lakást sem hol van az illető.
Csak azt mondta,hogy a szerelmét várja,mert meg kell nekik beszélniük valamit.Mivel a következő napot is itt töltötte a 3.nap felszólítottuk,hogy hagyja el a házat,mert teljesen nyilvánvaló,hogy nincs itt olyan "szerelme",aki vele bármit is meg akarna beszélni.
Na kikísérte a portaszolgálat,ezek után 3 szor szökött vissza és a negyedikre csak azért nem,mert megmondták neki,hogy a 4. visszaszökése után a rendőrséget fogják rá kihívni.
Szóval az ilyenekkel nem igazán lehet mit kezdeni...
Vannak pasijai. De csak futó kalandok. A fia mesélte, h 2 hete egy 17 éves srác aludt ott náluk. A másik szobából hallották, h mit csinálnak.
Állandóan más pasija van, de nem azért, mert Ő így akarja. Még anno mondta nekem, h szeretne komoly párkapcsolatot, de a pasik hülyék, és lelépnek mellőle. Mindegyik csak 1-2 éjszakát akar tőle.
Akkor lehet,hogy a többivel is ugyanezt csinálja és evvel szórakozik...Nem hiszem,hogy akkor kivétel lennél,ha ilyen fehérmájú.
A környékünkön volt egy olyan beteg csaj,aki jól nézett ki és rögtön csak arra a pasira szállt rá,aki éppen becsajozott.Neki csak a másnak a fiúja kellett...
Ez ismerős. Ovodában még elmegy. Ha játszik egy gyerek valamivel a másik elszedi a játékát. Amikor az elöbbi másik játék után nyul azt eldobja s megint a másiké kell neki.
A normális személyiség fejlődésbe ovodáskorban még belefér. A baj akkor van ha ez késöbb is megmarad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!