Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok hozzá, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá, ha az esküvőtök előtt pár héttel elhintene egy nő egy olyan pletykát, hogy a párod ki akart vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Pedig ez biztos nem igaz. Vagy félreértett valamit, vagy rosszindulatú, viszont mérgezi a pletyka az esküvőre való felkészülés örömeit, hisz sokan erről beszélnek, és sajnálják szegény arát.

2013. márc. 19. 01:13
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

De látod, előbb még azt írtátok, hogy nem zörög a haraszt! Mindenki így fogja gondolni. A párom hisz nekem, aminek nagyon örülök, de mint írtátok a harasztos mondást.. Nehéz így nem törődni másokkal, mert előítélkeznek, hisz "a régi mondások nagyon igazak"

Kérdeztem, de nem mond semmi konkrétumot, csak azt, hogy "tudom én jól" meg hogy ne játszam meg magam. Ha ő lenne az utolsó nő a földön, akkor se tartanék rá igényt!!

2013. márc. 19. 01:52
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
Előzzétek meg a pletykát. Legjobb, ha közösen, nevetve elmesélitek a sztorit azoknak akiknek fontos a véleménye. A csajjal meg szakítsatok meg minden kapcsolatot, semmi szükség a kavarására. Még sajnálgatni is lehet szegényt, nem csoda ha a kutyának sem kell, hisz még értelmezni sem tudja a történéseket.
2013. márc. 19. 01:54
 13/36 A kérdező kommentje:

Még a menyasszonyom anyujának is mondta, hogy beszéljen velem, mert én egy kujon vagyok, ki akartam kezdeni vele. De anyósom nem említette nekünk(nem tőle tudtam meg) mert anyósom nem hitt neki.

Most tudtam meg, hogy neki is mondta.. meséltük neki a sztorit és megemlítette, hogy neki is mondta a nő néhány napja, már 2. alkalommal, de nem akarta nekünk elmesélni, mert tudta, hogy butaság.

2013. márc. 19. 01:57
 14/36 anonim ***** válasza:
85%
Ha tényleg nem történt semmi köztetek a csajjal, akkor nem is kell vele törődni! Sajnos hülyeség ellen nincs orvosság! Tisztázd a helyzetet a pároddal! Az a fontos, hogy kettőtök közt minden rendben legyen. Biztosan neked fog hinni, nem a zaklató flúgoskának! Tartsátok meg az esküvőt, és bizonyítsd be, hogy nem ok nélkül bízik benned a párod és a rokonság! Sok boldogságot kívánok nektek!
2013. márc. 19. 04:46
 15/36 anonim ***** válasza:
66%

Én például pont nem hiszek a "nem zörög a haraszt"-ban.

Zörög az akkor is, ha szándékosan zörgetik, és sok ilyen példa van.

2013. márc. 19. 05:29
 16/36 anonim ***** válasza:
89%

Közmondasok egyes, talán gyakori esetekben igazak de nem mindig. Nagy poén volt egy közmondás alapján megitélni egy ismeretlen embert...

Egy valamire jó volt ez: megtudtad anyosod és a párod hogyan reagál hülyeségekre. És jól reagáltak. Sokkal rosszabb lett volna ha ez a nő akkor kavar amikor már megvolt az esküvő, van x gyerek s kiderül olyan családba kerültél akik hasonló esetben utánajárás helyett előkapnak a varázskalapból egy közmondást s az alapján itélnek meg.

A jelek szerint pár rosz nappal megusztad az egészet s most lehet tovább boldogan készülődni.

Ha nagyon humorosak vagytok elkezdetek egy a nő elött veszekedni had higgye hogy elérje a célját s megnyugodjon, csak birjátok röhögés nélkül...

Természetesen én is a kapcsolat megszakitását javaslom.

Ez a "tudom én" hozzáállás nagyon undoritó...

2013. márc. 19. 07:06
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

Irígység állhat mögötte és el akar téged választani.

Elég általános jelenség.

Én még a saját barátnőimmel is sorozatban megjártam ezt,hogy nekik el kellett hinteni a gyanakvást bennem,úgyhogy én nem adom ki a magánéletemet nem is vagyok hajlandó beszélni róla.

Azóta nyugodt is magánéletem.

2013. márc. 19. 07:35
 18/36 A kérdező kommentje:

Tudjátok azt hiszem ott rontottam el, hogy a nő volt, hogy elugrott hozzánk, meg volt, hogy összefutottunk (de mindvégig ott volt a párom is) és én szimplán csak egy "jófej" embert láttam benne. Semmi többet. Aztán volt olyan alkalom, hogy régóta nem beszéltünk és írt nekem facebook-on, hogy menjek át egy kávéra dumálni, stb. Nem terveztem, hogy átmegyek, de egyszer volt, hogy felmentem, de arról tudott a párom, őt is hívtam, de neki nem volt kedve, mondta, h ugorjak fel nyugodtan, addig ő inkább átmegy anyujához. Párom abszolút nem volt féltékeny erre a nőre, mert tudta, h nem nőként tekintek rá, meg látta ő is, h kissé flugos.

Azt hiszem kár volt felmennem, pedig még kávét se ittam, csak kb 2 mondatot váltottunk, hogy jól e , meg a munkahelyeinkről beszéltünk pár szót. Ezt a legeslegőszintébben mondom. Tök baráti szándékkal ugrottam fel, az Ő invitálására. Mindig hívott, menjek/menjünk stb. Kissé hidegzuhanyként ért az egész, nem gondoltam volna, hogy ilyen baromságokat hord majd össze. Valami olyasmit mondott, h én meg akarom őt hódítani. Pedig egyébként nem..még flörtölni sem flörtöltem vele!!!

Kellemetlen ez a szitu!

2013. márc. 19. 07:38
 19/36 anonim ***** válasza:
87%
Valoszinuleg arra vagyik hogy az legyen amiket osszehord...
2013. márc. 19. 07:47
 20/36 anonim ***** válasza:
40%
Hát igen itt ronthattad el :) az, hogy "felmentél a lakására" a barátnőd nélkül, az neki szerintem a jel volt, mivel nem tudta (hiába mondtad el esetleg) hogy hívtad a párod is. Ő azt hihette, hogy a párod tudta nélkül mentél fel hozzá, maximum meggondoltad magad azért léptél le pár szó után.
2013. márc. 19. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!