Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen (kerti buli) esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Kertben szabadtérben, bográcsozás, nem kiöltözős, (persze a boldogító igennél mindenki szép és csinos főleg a ifjú pár), kerti parti jellegű, nem kell flanc meg zenekar meg anyám tyúkja, elég egy csinosabb utcai viselet. Dísz az lenne persze meg zene, jó kaja ami HELYBEN KÉSZÜL, hangulat és világítás. Csak olyan könnyed lenne, nem úgy, mint egy étterembe. Nem kellene annyi lóvé meg hercehurca, intézkedés mégis mindenki jól érzi magát, vigad, lobog egy nagy tábortűz. Szerintetek?
Vannak ilyenek,szerintem ez is barátságos:) Én biztos mennék..:D
2012. nov. 28. 21:29
2/20 anonim válasza:
Nekem sokkal szimpatikusabbnak tűnik, mint a manapság dívó puccos lagzik.
Sok sikert a szervezéshez meg persze utána a közös éleletekhez!
2012. nov. 28. 21:33
3/20 anonim válasza:
Ez sokkal hangulatosabb lehet, mint egy étterem. De vagy sátor kell, vagy a közelben olyan helyiség, ahova rossz idő esetén be lehet menni.
2012. nov. 28. 21:34
4/20 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, csak a messzebbről jött vendégeknek azért valahol megoldható legyen, ha át akarnak öltözni az esküvő után. Meg legyen tényleg jó zene, lehessen táncolni, erre legyen elég és megfelelő hely akkor is, ha véletlenül esik. Mert az kellemetlen, ha elkezd zuhogni és a vendégek egész idő alatt valami sátor alatt tömörülnek és semmi buli.
2012. nov. 28. 21:37
5/20 anonim válasza:
Bogrács és tábortűz.. hát nem is tudom. Ez egy sima baráti, hétvégi összeröffenés, nem esküvői buli, nekem nem tetszene. De ha nektek így tetszeik, akkor hajrá.
2012. nov. 28. 21:43
6/20 anonim válasza:
5/5. Te még nem voltál egy igazi, hangulatos vidéki esküvőn! Sokkal jobb, mint egy étteremben megfulladni.
2012. nov. 28. 21:46
7/20 anonim válasza:
Ez tökéletes!!!!
Oldott és fesztelen lesz mindenki, mert ilyen kerti bulikban már mindenki volt.
A sznobok meg mennyenek a .....Gundelbe!
Sok boldogságot!
2012. nov. 28. 21:47
8/20 anonim válasza:
Szegény 5.-et lepontoztátok, amiért elmondta a véleményét. Holott az volt a kérdés, hogy ki mit szólna ehhez. Agyrém.
Kérdező, az esküvő elsősorban rólatok szól. Ha ti így éreznétek jól magatokat, akkor csináljátok így, nem kell senkinek megfelelni.
És most jöhet a lepontozás, de akkor is elmondom, ha már ez volt a kérdés: engem nem hozott lázba, ahogy leírtad. Voltam egyszer hasonlón, nemigen éreztük jó magunkat, olyan semmilyen volt az egész. Sok eseménynél szeretem a könnyedséget, de esküvő tekintetében a hagyományokat tartom vonzóbbnak.
2012. nov. 28. 21:54
9/20 anonim válasza:
2012 aug 04 ilyen eskuvonk volt grill volt a kertben es a szertartas is ott volt a sajat kertunkben egy oreg fa alatt.Aztan buli a zenekarnak volt csak satramindenki jol erezte magat 60 vendeg volt A kornyeki kiado hazakban aludtak masnap afterparty megint egyutt igaz csak paran maradtak A ferjemnszolgaltatta a zenet az afterpartyn Ha bamilyen reszlet erdekel irj Ja a ruhambol kijott a fu a cipom kuka lett
2012. nov. 28. 21:55
10/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Nem is mennék el. Minek? Máskor is tudunk együtt enni egy kertben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!