Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen (kerti buli) esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Kertben szabadtérben, bográcsozás, nem kiöltözős, (persze a boldogító igennél mindenki szép és csinos főleg a ifjú pár), kerti parti jellegű, nem kell flanc meg zenekar meg anyám tyúkja, elég egy csinosabb utcai viselet. Dísz az lenne persze meg zene, jó kaja ami HELYBEN KÉSZÜL, hangulat és világítás. Csak olyan könnyed lenne, nem úgy, mint egy étterembe. Nem kellene annyi lóvé meg hercehurca, intézkedés mégis mindenki jól érzi magát, vigad, lobog egy nagy tábortűz. Szerintetek?
50-60 ember nem lenne hova leültetni, miből megetetni, ha eleredne az eső el sem férnénk.
Ha meg a saját kertünkbe nem fér, akkor már tök mindegy, ha egy étterem kerthelyisége esetleg látvány sütőgetővel.
Ez a kerti parti jól hangzik, de ha nem 20 embert hívsz, elég nehéz összehozni. Mert nálunk pl. 50-60 fő csak a legközelebbi család, akikkel napi szinten kapcsolatban vagyunk.
2012. nov. 28. 21:56
12/20 anonim válasza:
az enyém tavaly szeptemberben ilyesmi volt. utálom a flancot, a kötelező kiöltözést, az "így illik" dolgokat. rokonoknál nagy fedett.teraszon tartottuk, helyben sütés főzés, kicsi zene magnóról(csak a hangulat miatt mert mi nem szeretünk táncolni). a szertartáson csiniben voltunk(fehér ruha rajtam, fehér ing nyakkendő fekete nadrág a páromon), de utána kényelmesbe átöltöztünk(párom pl.rövidgatyába mert volt vagy 30fok). volt akinek nem tetszett pl.anyós, de nem engedtünk az elképzelésünkből mert ez a MI esküvőnk volt, és nem akartuk végigfeszengeni csak azért hogy az elvárásoknak megfeleljünk.
2012. nov. 28. 21:58
13/20 anonim válasza:
9 vagyok ez illik hozzank nem akartunk egy legko etteremben menni.sotet lett egett szaz mecses es fenyfuggony csodaszep volt a fak feldiszitve mecsessel es lampional mindenki tancolt....
2012. nov. 28. 22:01
14/20 A kérdező kommentje:
Mi csak max 20-an lennénk, csak a rokonok. Persze biztosítanánk a bent létet is. Bár amit írt előzőleg valaki, hogy kerthelyégest bérelni... Akkor nem kellenének padok meg ilyenek, ha esik is van hova bemenni.
Sajnos még messze nem lesz esküvőm, de olyan jó álmodozni róla, h én ilyet szeretnék. Kellene hozzá egy jó pasi is. :-P
24/N
2012. nov. 28. 22:04
15/20 A kérdező kommentje:
Mármint nekünk nem kéne padokat bérelni külön, gondolom az a kerttel együtt jár valamennyi pad meg asztal, nem?
2012. nov. 28. 22:05
16/20 anonim válasza:
Hát még vőlegény sincs, mi meg megszervezünk itten mindent?
Milyen a férfi ideálod? Hátha megfelelek az elvárásaidnak:))
2012. nov. 28. 22:09
17/20 anonim válasza:
mi szoktunk ilyen bográcsozós szülinapokat szervezni, kb ennyi emberrel, de azt kell mondjam, hogy az sincs ingyen ám. kaja is min 10 e, a pia meg... mondjuk 30-40. de pl egy nagymama nem biztos hogy szívesen bográcsozik. átöltözni hol fognak a vendégek? alapjában véve jó ötlet, csak szerintem nem érnéd el a kívánt, "laza" hatást, mert mindenkinek lenne valami baja. kaját ki főzi? senki se akar majd ezzel foglalkozni. azonkívül lesz ebbe még beleszólása a kedves vőlegénynek is :D
2012. nov. 28. 23:12
18/20 anonim válasza:
Nekem márciusban lesz az esküvőm,de nem így képzelném el a nagy napot.Nálunk szokás szülinapokon,meg hasonló eseményeken bográcsozni,szeretem is,de egy lagzit én hagyományosan képzelek el.A miénk sem étteremben lesz,hanem termet fogunk bérelni egy iskolában,és a szakácsnőkkel főzetjük meg az ételt,abból az alapanyagból amit mi veszünk meg.Hagyományos menü lesz.
Szóval nem egy rongyrázós lagzi lesz.
Számomra ez a tökéletes.
2012. nov. 29. 04:05
19/20 anonim válasza:
Még a pasid sincs meg a terveidhez? Te aztán előrelátó vagy!:)))
2012. nov. 29. 07:34
20/20 anonim válasza:
Biztosan hangulatos,barátságos kis esküvő lenne...a lényeg, hgy ti érezzétek jól magatokat. Én is szívesen megyek ilyen zártabb esküvőkre.De a sajátom biztos,hogy nem ilyen lesz. Mi alapjáraton is nagyon sokat kertipartizunk így nem lenne semmi különleges az esküvőben.
Viszont az is biztos,hogy vidéken lesz az esküvőnk egy gyönyörű kúriában , hatalmas udvarral, sok emberrel :)
Én nem hinném,hogy ez nagyzolás lenne vagy sznobizmus :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!