Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök nélkületek menne el egy nyári zenei fesztiválra (SZIGET, BALATON SOUND, VOLT)?
Figyelt kérdés
17/F
7 hónap
k*rva szarul esik
2012. febr. 2. 16:51
2/14 anonim válasza:
Nő vagyok.
Ha én is akarok menni, de ő leszólna, hogy maradjak itthon, akkor biztos szarul esne.
Ha nincs kedvem menni, de ő akar, akkor meg jó mulatást!
24/n
3/14 A kérdező kommentje:
vissza se várnád?
2012. febr. 2. 16:54
4/14 anonim válasza:
Nekem nem kéne olyan barátnő, aki ilyen helyekre járkál.
5/14 anonim válasza:
Hát, attól függ. Nekem eszembe se jutott amit a második írt. Igen, ha én nem akarnék menni, de ő akarna, akkor bulizzon csak. Ha nekem azt mondaná, hogy nem szeretné hogy menjek vagy maradjak itthon akkor igen. Vissza se várnám.
6/14 anonim válasza:
Menjen csak, nem vagyunk összenőve. Ha félre akar kefélni, akkor azt máshol is megteheti, nem csak a fesztiválon.
7/14 anonim válasza:
Nem örülnék. De miért nem tartasz vele?
9/14 anonim válasza:
Én a barátom nélkül szoktam menni fesztiválra,mivel ő sajnos nem tud jönni,anyagi okok miatt..Nálunk ez nem volt probléma,nem csaltam meg,nem is fogom.Minden nap hívtuk egymást.Ha valaki meg akarna csalni valakit,megtehetné fesztiválon kívül is.Gondolom ettől tartasz.
10/14 woo válasza:
velem sem jön sosem a barátom.. minek is? :D sztem ti sem vagytok összenőve.. kívánj neki jó szórakozást és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!