Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyok a barátommal nagyon szeretjúk egymást és kis babát várok töle? Szerintetek korai hozzá menni? Meg fogom bánni?
15-ös....lehet néha egy 18 éves érettebb mint egy 30-as,de ez a példa nem ezt bizonyítja.Ha érettebb lenne,most nem lenne terhes 18 évesen 3 hónapos kapcsolat után.Szül a nagy semmire,gondolom sem végzettsége,sem munkája nincs.
és nagyon nem mindegy,hogy valaki 35 évesen szül 5 hónapos kapcsolatba,vagy 18 évesen 3 hónap után.Felelőtlenség!De nem is értem, annyi módon lehet védekezni,arra már nincs esze a sok tininek,fiatalnak.
Nézzük egy kicsit pszichológiai szempontból: ha megerőszakolnak egy 12 éves kislányt, az 6 évvel később hogy hogy nem küzd érzelmi és egyéb lelki problémákkal? Bárki mást ha megerőszakolnak szenved évek múltán is a történtek okozta sokktól és gyakran érzelmi traumaként éli meg ha szexuális kapcsolatot kell létesítenie a partnerével.
De erről már számos kérdés is született az oldalon. Erre fel te nem hogy lefeküdtél az újdonsült pasiddal még a védekezésről is elfelejtkezel? A palid külföldön dolgozik de mégis együtt laktok? Megvan az érettségid ha már 18 vagy? Milyen keresetedről beszélsz? Egy érettségivel 18 évesen max a minimálbér körül kapirgálhatsz.
Nekem kamunak tűnik a sztori.
Kalányos Dzsesszika vagy Kolompár Rikárdó lesz gondolom.
(aki írta, mégsem fogyunk: jelzem, csak a magyar fogy..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!