9 hónap után 16 évesen korai lenne még lefeküdni a barátommal? (én még szűz vagyok).
szia! én 16 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességem. szépen lassan kezdjétek elösször csak ruhány keresztül egy kis tapi meg ilyenek, és fokozatosan jussatok egyre tovább kb 1 hónap után ha mind a ketten úgy érzitek akkor jussatok el odáig hogy lefekszetek egymással. de csak akkor ha teljesen megbízol a srácba és úgy érzed megérdemli, teremtsetek nyugott körülményeket, zárjátok be az ajtót gyújtsatok gyertyát.
jah és a legfontosabb mindenféleképpen védekezzetek.
remélem segítettem: Wattty/18
16 voltam mikor lefeküdtem a párommal hivatalosan 12 nap járás után (szüzek voltunk mind2en). 3 hónapot udvarolt mielőtt összejöttünk egy füves este után! Idén 3 éve dúl a love love love...szal sztem annyira nem nyom a latban h mikor...ha később az csak azt jelenti h kevesebbet kefélhetsz :(
19/Leány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!