Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos a templomi esküvő, azon belül az, hogy fogadalmat tegyetek életetek szerelmének?
Nem vagyok vallásos, így egy templomi esküvő részemről képmutatásnak tűnne. Azért meg nem akarok megkeresztelkedni, hogy lehessen.
Fogadalmat tehetek a házasságkötő teremben is.
nálunk nem volt (nem is lesz) se állami, se egyházi esküvő.
fogadalmat már tettünk egymásnak, nem volt hozzá semmilyen közönség, csak mi ketten egy csendes, nyugodt helyen.
ha van benned erkölcsi tartás, akkor egyiket sem szeged meg. ha nincs, akkor a Bazilikában is mondhatod az igent, meg teheted a fogadalmat, nem lesz tartós.
bocs, nekem ez a véleményem, utálom a felhajtást, és azt is, ha mindenki rám figyel.
Rossz következtetést vonsz le kérdező :)) Régen muszáj volt a templomi esküvő, nem a nők vágytak rá - ők magát a házasságot akarták, ami a templommal járt ;) A vallásszabadság idején annyi a különbség, hogy nem kell hozzá templom.
Tehát a házasságra manapság is vágynak a nők ( persze kevesebben, ezt nem vitatom), csak ehhez nem tartják fontosnak a templomot. Én sem, mert nem keresztény vallású vagyok, tehát elég hülyén érezném magam templomban esküdni :))) Nálunk inkább a barátom szeretne, épp azért, mert az milyen jól mutat, de mondtam neki, hogy tuti nem lesz :D
"Elég sajnálatos dolog,hogy így változik a világ. Honnan lett ez a sok ateista ember?"
Régen is ennyi volt, csak akkor nem lehetett bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!