Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos a templomi esküvő, azon belül az, hogy fogadalmat tegyetek életetek szerelmének?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 14:46
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a templomi nem számít jobban,mint egy polgári,nem vagyok vallásos.
2013. jan. 5. 14:51
 2/49 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire, nem is lesz templomi esküvőnk, mert ellenérzéseket táplálunk az egyházzal kapcsolatban. A fogadalomtételhez pedig nem kell egy önmaga által kinevezett "Isten földi helytartója" asszisztálása, azt a párommal egymásnak tesszük, kettesben.
2013. jan. 5. 14:53
 3/49 anonim ***** válasza:
86%
ateista vagyok, innen már ki lehet találni hogy a templomi kilőve a fogadalomnak meg nincs értelme a szememben
2013. jan. 5. 15:05
 4/49 anonim ***** válasza:
25%
én se vagyok hívő, de szeretnék templomit, mert az annyira szép. csak ahhoz kell találni egy jó papot is.
2013. jan. 5. 15:09
 5/49 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egyáltalán nem számít. Én ilyen szempontból abszolút nem vagyok az a tipikus nő, kiráz a hideg az ilyen felhajtásoktól, és giccsesnek tartom, hogy "fogadalmat tegyek életem szerelmének" - szerintem az, ha két ember együtt él, szereti egymást, együtt oldja meg a problémáit... sokkal többet ér, mint parádézni a templomban (vagy akárhol).
2013. jan. 5. 15:16
 6/49 anonim ***** válasza:
85%
Számomra a legfontosabb.
2013. jan. 5. 15:22
 7/49 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak az számít ......az " állami" nekem a "formasági"
2013. jan. 5. 15:24
 8/49 anonim ***** válasza:
95%

az emberekben nagy tévedés él a teplomi esküvővel kapcsolatban. sőt több.

a templomi esküvő Isten áldásának kérése a pár életére, és a gyülekezet előtti kinyilvánítása annak, hogy a másikkal szeretnék együtt élni, mellette kitartani, a problémák elől nem megfutamodni stb.

tehát:

aki azért akar esküdni templomban, mert

- az olyan szép

- mert akkor elég nagy felhajtás (virágok közt, orgonaszóra végigvonulni, miközben egy csomó ember csodál, az örömszülők könnyeznek stb.)

- mert a család elvárja

- mert szokás

az inkább ne tegye!

Mert csak hazugság lesz így az egész, ha nem szívből fakad.

2013. jan. 5. 15:27
 9/49 anonim ***** válasza:
88%

En is utalom a felhajtasokat, cicomat, öltözködesmaniat is, kb ugyanaz, mint az 5-ös, vagy meg jobban utalom.

(Ettöl függetlenül volt esküvöm, templomi meg lagzi meg minden, de inkabb csaladi nyomas volt a mögöttes ok, mivel akkor meg nem volt annyira elfogadott a mai helyzet, legalabbis a csaladomban. Utolag persze: ha vissza lehetne forgatni az idöt, "semmi penzert", se masert sem mennek bele, meg egyszer nem törtenhetne velem ilyen!!!)

2013. jan. 5. 15:28
 10/49 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik,hogy manapság nem az a tipikus nő,aki boldogan állna oltár elé,hanem az,aki nem.Változik a világ. :D
2013. jan. 5. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!